• Zozo0122 #37536
    Hát, érdekesek az új lapok :D Galvadon nyilván elmebeteg, de én 2 dolgot szűrtem le.

Az egyik, hogy túl sok dolog lesz védhetetlen és előre nem tudsz felkészülni, töménytelen random hatást kell majd bekalkulálnod, és kb. minden meccsen frusztráló lesz ezek ellen "készülni". Csak nem lehet. Maguk a lapok nagyon tetszenek, még nem döntöttem, hogy előrendelek-e. 50% kb. Át kell ezt majd gondolnom, hogy mennyire lesz idegesítő az, amikor minden egyes meccsbe bele kell számolnod az adaptból adódó lehetséges kimeneteleket, sokkal többet kell majd számolni a gameben.

A másik dolog, pont a fentiek miatt, hogy szerintem a játék most szintet lép, és nehezebb, skilligényesebb lesz. Összességében. Ehhez hozzáadódnak az új mechanikák, pl. az adapt megfelelő kiválasztása, vagy a questek teljesítésének feltételei, gyakran fogunk majd tempot beáldozni azért, hogy 1 körrel előbb készen legyünk, épp ezért ki fog jönni a skill. Ebből vagy az sül ki, hogy még a profik eddig sem túl "magas" (lásd Lifecoach interjú, veszekedni nem fogok ezen, szerintem competitive játékhoz képest a számok alacsonyak) winrateje is csökkenni fog, vagy épp ellenkezőleg, aki igazán jó és úgy is áll a dologhoz, azoknak nagyon megnő a winrate-je.

De nagy pozitívum, hogy a meta minden eddiginél jobban felborul, most megy a legtöbb lap wildba, és az utánpótlás is elég sok új dolgot produkál.