Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #37343 Abban, hogy egyre szarabb a HS szerintem ezeknek is szerepe van:
1, Kezd kiveszni a lélek a játékból (és a hangulat) és már nem is Heroes of Warcraft, hanem valami félig lore-hamisított katyvasz az egész.
2., Tele vannak az új setek inkonzisztens, vagy irreális faszságokkal. Beszéltük azt, hogy pl. Tarim miért nem 2/2-ket fog csinálni, hogy megfelelő lapja legyen a palának...Vagy az új Elise...ÁÁÁÁÁÁÁHHHH. Gyűlölöm.
3., Az előzőhöz kapcsolódik - oké, csökkentették a random lapok számát, DE amik megkapták ezt a kifejezést, gyakran egymagukban meccsfordítóak és nem tudsz ellenük készülni. Pl. okádék Babbling Book.
4., A standard bevezetésével szezonális értékű lett a lapkészleted jó része. Jobb esetben 2 évig, rosszabb esetben csak kb. másfélig használhatsz egy setet. Mindenki számolja ki.
5., Pont a standard miatt, pl. rajtunk lesz a jade átka még több, mint egy évig. Miért? Azért könyörgöm, mert próbálj meg control decket játszani, csak próbáld meg, és jönnek a counterek, mire meta lenne belőle. 1 manáért az idol...áhh, én is írtam előre, hogy azzal a lappal óriási bajok lesznek. MIÉRT NEM LÁTJA EZT SENKI A BLIZZNÉL?
6., BB egy kretén, minél feljebb jutott, annál szarabb lett a játék. Gondolom egész nap zeng a székház a nevetéstől.
7., Szimpla kreténség és meggondolatlanság. Nézzétek meg ezt a lapot:
Na milyen? Tök jó, ugye? És akkor most Princess Huhuran.
Ugyanaz a kettőn az effect, csak mi a gond? Először is, még a szöveg sem ugyanaz, annyira nem figyelnek oda. Másodszor, ez a rare megalázza, sőt játszhatatlanná tesz egy egyazon classban szereplő legendást. Végiggondolta ezt vki a Blizznél? Miért játszanám ezután valaha Huhurant?
Na mind1.
Jah, 8. pont. Mivel itt csak 30 lap van, (és én játszom a Legends-et, amiben 50) ezért látom azt, hogy ITT KÉNE havonta balance patchet kiadni, mert sokkal erősebben és hamarabb kijön az, ha egy lap túl erős. 50 lapból gyakran van az, hogy nem is látsz egy erős threatet.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.27. 22:59:02