40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Matte #37350 egyelőre még semmit, gondolom jön valami, ami miatt értelmet is nyer az astral druidon kívül bármibe is betenni. Mivel 6/6, 6 manáért, így ez az effekt egyértelműen nagy löket kell hogy legyen, a jelen készletben ez nem érvényesül. -
Hűűűha, nem tudom, hogy ehhez a laphoz mit szóljak. Meglepő, hogy a Blizz bevállalta. -
Negritis #37348 érdekes, midrange deckekbe sztem kifejezetten jó lehet
de pl nem biztos hogy hunterbe betenném
KC topdick off?! -
érdekes amúgy.
-
Negritis #37346 hááát, ez se a kombó deckek lapja :D
-
A két lapot én is néztem :)
Icegrind: most hagytam abba 1,5 óra gwentet, van benne potenciál, meglátjuk mire lesz elég. Mindenesetre a Legendsnél jobb, legalábbis nekem jobban tetszik. Még nem nyilatkoznék hosszasan, de van mélyésge a játéknak, és ez tetszik, sokkal jobb lett, mint azt a Witcher3-ban láttam.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.28. 00:22:41 -
Icegrind #37344 A wow nem, hogy vezet, de erősödött is. Fölösleges ezt avval párhuzamba helyezni. Én soha nem játszottam vele, egészen tavalyig, viszont akkor olyan szintű ráfüggés jött ami már egészségtelen és ezért hagytam abba. A különbség egyszerű.A hs nem rossz, de (szerintem) vannak jobbak, azért van elől, mert ő indította be ezt a piacot. A wow viszont szimplán jó. Folyamat van cél, milliónyi lehetőség és tartalom. Igazából 1-1 nagyobb patch közt nincs idő arra,hogy elérd az aktuális maxot akár gearelődés tekintetében sem. Kivéve ha heti 30+ órát játszol. Ott fent tudják tartani az érdeklődést, itt nem.
A gwentben én is bízok, nagy húzás részükről ez a 100.000$-os tournament már így a closed béta alatt. Ezzel megmutatják,hogy komolyan gondolják a játékot competitiv szinten is. -
Zozo0122 #37343 Abban, hogy egyre szarabb a HS szerintem ezeknek is szerepe van:
1, Kezd kiveszni a lélek a játékból (és a hangulat) és már nem is Heroes of Warcraft, hanem valami félig lore-hamisított katyvasz az egész.
2., Tele vannak az új setek inkonzisztens, vagy irreális faszságokkal. Beszéltük azt, hogy pl. Tarim miért nem 2/2-ket fog csinálni, hogy megfelelő lapja legyen a palának...Vagy az új Elise...ÁÁÁÁÁÁÁHHHH. Gyűlölöm.
3., Az előzőhöz kapcsolódik - oké, csökkentették a random lapok számát, DE amik megkapták ezt a kifejezést, gyakran egymagukban meccsfordítóak és nem tudsz ellenük készülni. Pl. okádék Babbling Book.
4., A standard bevezetésével szezonális értékű lett a lapkészleted jó része. Jobb esetben 2 évig, rosszabb esetben csak kb. másfélig használhatsz egy setet. Mindenki számolja ki.
5., Pont a standard miatt, pl. rajtunk lesz a jade átka még több, mint egy évig. Miért? Azért könyörgöm, mert próbálj meg control decket játszani, csak próbáld meg, és jönnek a counterek, mire meta lenne belőle. 1 manáért az idol...áhh, én is írtam előre, hogy azzal a lappal óriási bajok lesznek. MIÉRT NEM LÁTJA EZT SENKI A BLIZZNÉL?
6., BB egy kretén, minél feljebb jutott, annál szarabb lett a játék. Gondolom egész nap zeng a székház a nevetéstől.
7., Szimpla kreténség és meggondolatlanság. Nézzétek meg ezt a lapot:
Na milyen? Tök jó, ugye? És akkor most Princess Huhuran.
Ugyanaz a kettőn az effect, csak mi a gond? Először is, még a szöveg sem ugyanaz, annyira nem figyelnek oda. Másodszor, ez a rare megalázza, sőt játszhatatlanná tesz egy egyazon classban szereplő legendást. Végiggondolta ezt vki a Blizznél? Miért játszanám ezután valaha Huhurant?
Na mind1.
Jah, 8. pont. Mivel itt csak 30 lap van, (és én játszom a Legends-et, amiben 50) ezért látom azt, hogy ITT KÉNE havonta balance patchet kiadni, mert sokkal erősebben és hamarabb kijön az, ha egy lap túl erős. 50 lapból gyakran van az, hogy nem is látsz egy erős threatet.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.27. 22:59:02 -
100%, hogy csökkent a játékos állomány, és elég jelentősen. Mondom a kb 2 hét múlva lévő versenynél 128 fős maximum keretnél (70-80 főt vártunk), kb jó ha 25-30-an lesznek, szóval lehet simán meg tudjuk rendezni a versenyt 32 fővel. Ez hatalmas visszaesés.
De minek köszönhető ez? Nem, nem csak annak, hogy xar a HS, meg a pizzás fiú mindent elront. Tudom népszerűek ezek az elméletek, és utálom én is BB-t, de egyszerűen kidurrant a lufi. Mire gondolok?
Szerintem az emberek már túl vannak a HS-en, kipróbálták, elmúlott az újdonság ereje. A többség, főleg a fiatalabb korosztály, új játékot keresett, BF1-el játszik, vagy még annál is újabb játékkal, hogy amikor azt is megunta megint új játékot keressen magának. A távozóknak kb 80-90%-a ezért ment el, és ez természetes. A maradék azért ment el, mert a HS-ben csalódott, és jobb kártyajátékot talált.
Sok helyről hallottam, hogy jó a HS, de abbahagyta és többet kártyajátékkal nem akar foglalkozni, mert megunta a lapok rakosgatását...
Persze a többi cég is akar magának a még így is hatalmas tortából egy-két szeletet. Vannak próbálkozások, jó a Legends, és még jobban tetszik a gwent, de ha kijön az Ungoro, akkor ezek pár napig létezni sem fognak, hatalmas a HS dominanciája. A gwenben bízok, mert kell az ellenfél a HS-nek, de a Legends szerintem már elbukott, sosem fog megerősödni annyira, hogy a HS-nek komolyabb konkurenciája legyen. Amikor kijött nem dobbantott elég nagyot.
Szívesen elvitatkozok arról, hogy jó-e az új quest legendások, vagy kell-e nekünk a sok hunter 1 manás drop, de arról álmodni, hogy az összes quest legendeket megkapjuk, vagy sokkal több rewardot adjanak, vagy bármi jelentősebb pluszt akarni értelmetlen. Egyszerűen nincsenek erre MÉG rászorulva és szerintem nem is lesznek. Valaki írta itt, hogy olyan ez mint a WoW, elsőnek jöttek ki, jó időben, a többieknek csak morzsa jutott. Itt is ez lesz. Hiába tetszik valakinek jobban más MMO (Star Wars, GW2, Elder Scroll), még mindig a WoW vezet, hány éve is?
Biztos vagyok benne, hogy jó pár nyakkendős a Blizznél folyamatosan monitorozza a napi/heti játékkal eltöltött időt, a bevételt, és közben vadul nézik a konkurenciát. Ha kell meg fogják erőltetni magukat, de amíg megy a szekér - márpedig többnyire nem a "pénzeszsákok", hanem az "ingyenélők" léptek le jóval jelentősebb számban - addig minek erőlködni? Na meg ha netán a konkurencia előjön valami hasznos új ötlettel, majd szépen lemásolják, volt már erre példa.
Jah és ez szigorúan a saját véleményem, lehet tényleg BB az oka mindennek és abba kell hagyni a játékot, mert ez ma még nem volt elégszer leírva ;)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.27. 22:03:58 -
Zozo0122 #37341 Lefogadom, hogy mostanra csökken a játékosbázisuk. A konkurencia meg az elégedetlenség biztosan számokban is megjelenik. -
Renegade #37340 drink a palinka :) -
Mostanában nem mutogattak grafikonokat, hogy hány ember játszik a játékkal és milyen ütemben nő a játékosbázis, már ha növekszik még egyáltalán? -
Negritis #37338 im less and less happy -
Tudom, kipróbáltam, le is töröltem.
Hagyjuk már ezt a dumát, és lássuk be, hogy ez nem a vörös kereszt. Ők diktálnak, nincsenek rászorulva, hogy olcsóbban adják a dolgokat. Minden más kártyajáték olcsóbb kell, hogy legyen, ha életben akar maradni ebben az egyre sűrűbb kategóriában.
Értem én, hogy lehetne jobb a HS, sok mindenben egyet értek, de magam sem adnék több mindent a népnek, max majd ha látom, hogy képes valaki felzárkózni... -
Új lapok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Icegrind #37335 Rosszul fogalmaztam. Nem a test a baj, hanem hogy mellé nem csinálnak semmit. Miért játszana bárki egy lapot ami nem csinál semmit ha játszhat olyat ami ugyan olyan és csinál valamit vagy egy kicsit gyengébb a test de szintén csinál valami jót. Természetesen 1-2 kivétel volt köztük.
Shep: Erre nem is gondoltam, mert ez teljesen esélytelen. Ilyen dolgot képtelenek lennének megvalósítani.
Azért van máshol nagyobb reward,mert itt a lehúzás megy míg azokban a becsalogatás (sajnos kevés sikerrel).
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.03.27. 20:22:09 -
cesar22 #37334 választás mi? Legyen Random!!!! -
Csak mellékesen pl Eternalba egy havi reward több ettől.
Más játékokról nem tudok nyilatkozni, de gondolom több.
Egyébként ne szívd mellre, nem nagyon érdekel, csak megjegyeztem, hogy ez nem sok. -
Ezért mondom, hogy akár 1 választott, ami szerintem teljesen jó lenne. Választott alapján ha nem lett volna egyértelmű, játékos választást értek, minden játékos választ egyet magának. Bár ezeket ismerve, óriási fejtörést okozott volna nekik a megvalósítása :DDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.27. 20:16:24 -
Negritis #37331 azt azért kijelenteni hogy "gyenge test"-e volt a CThun szetnek sztem minimum túlzás
azok a lapok vanilla korrekt statot kaptak - nem überop és auto include nyílván - és épp ezért voltak idegesít a CThun deckek az elején
on curve nem volt túl nagy hátrány tolni őket és aztán jött a csápos befejezni -
Icegrind #37330 9 legendary lapot ingyen? Akkor csak 14 lenne amit ki kell nyitni, tehát messze nem kéne annyi packot venni, pedig pont eza lényege a jelenlegi rendszernek.
Kató azért volt ingyen,mert egy szinergia épült rá ami nélküle nem csinált volna semmit sem, hisz gyenge teste volt az őt buffolóknak, egyéb képesség nélkül. Azt pedig nem engedhették meg,hogy kinyisd az összes buff lapot, de nem tudod használni őket semmire, mert nincs meg az a lap amit buffol mind.
Ebben a kiegészítőben egyenlőre nincs (gondolom nem is lesz) ilyen fontosságú lap, tehát mi alapján választottak volna ki egyet? -
Hát a kveszteket, vagy legalább 1 választottat simán adhatnák ingyen, ahogy anno Katót. -
Negritis #37328 jah miért nem adják oda az összes új lapot mindenkinek
szemetek -
5 pack+100 dust.
meh.. -
Ez még egész jó, egy logint megérnek :) -
Várható napi rewardok:
March 29 50 gold
March 30 Mean Streets of Gadgetzan card pack
March 31 100 Dust
April 1 Whispers of the Old Gods card pack
April 2 Journey to Un’Goro card pack
April 3 50 gold
April 4 Journey to Un’Goro card pack
April 5 Volcanosaur golden card -
Én a buccaneer és patches miatt tartom leginkább érdekesnek.
Sőt azt a két lapot én kb minden deckembe játszanám, ha kicsit jobbak lennének és több lenne belőlük.
Mert a többi kalóz tényleg nem egy túl elragadó szinergiát használ, de még így is több mint az átlagos hunter megvalósítás.
-
Érdekesebb, de még így sem érdekes :) -
A dolog szépséghibája csak az, hogy bárki bármit mond, a face huntertől a pirátus harcos egy sokkal érdekesebb deck.
A pirátus deck egy szinergiára felépített pakli, míg a face hunter az a kijátszom az olcsó boring vanilla lényeimet és lövök 2 védhetetlen sebzést az arcra.
Ezt én nem nevezném érdekesnek.
-
Renegade #37321 azért mindentől függetlenül nem baj az, ha visszajön, egy agrora kitalált kaszt :) -
cesar22 #37320 újabb control hunter lapok :D -
Alakul a hunter quest :D -
Negritis #37318 ha már nincs pirate legyen megint face hunter, okos -
Negritis #37317 +1 cuki hunter raptor
wtf?!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Warrior legendás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #37315 fő hogy ne legyen aggro hunter :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #37314 jó volt a döntő :) -
Pavelre fogadtam a HCT-n. Most sem fog sok booster jönni ebből a fogadásból se... :)
Az vigasztal, hogy a másik jelöltem (OmegaZero) se végzett jobb helyen. Szóval legközelebb kérdezzétek meg kire fogok fogadni és tegyetek meg valaki mást :D
Itt az ágrajz. Most megy a döntő. -
Én a Riftel voltam/vagyok így, csak már nem bírja a gépem sajnos:( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Béta óta játszom, az az állapot, amit leírtál már rég volt :) Rengeteget változott a játék, és előnyére. Feladták a dedikált healer nélküliséget, van raid és bőven van endgame tartalom. A story minősége hullámzó, de hétvégén nálam egyértelműen ez a játék az, ami kockulásra kényszerít :)