Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #37058 Na, melóban vagyok, szóval a streamet nem tudtam nézni, de mivel épp nyugi van és 10-ig benn vagyok, elszórakoztatom magamat meg akit még érdekel azzal, hogy írok egy teljes értékelést, hogy látom ezeket a lapokat. Aztán majd vitázunk, eszmecsere, és mire észbe kapok otthon vagyok és elindítom a Legends-et :DDD Vagy a HS-t :)
Explore to Un'goro: Ez afféle Yogg light. Illetve ugyanúgy akkor játszod ki, ha vesztésre állsz lategameben, és kb. mind1. Szerintem ez az első olyan nem legendary lap, amiből soha nem kerül majd egy pakliba sem 2 db, mert totál paradoxon lenne az egész :D
Tortollan Shellraiser: Semmi különös, közepes. Majdnem filler, de mégse.
Lakkari Sacrifice: Nagyon könnyű quest, ezért sajnos a discard zoo elég erősnek tűnik majd, főleg a másik lock lappal együtt. Rühellem. A portalt nem tudod leszedni, nincs rá megoldás, Legendsben is van ilyen, az 5 manáért 1/1-eket idéz és hármat is kirakhatsz, de azok leszedhetőek. Hosszú távon még az is erős, ha egyet ki tudsz rakni. Ez meg bitang erős, pár kör alatt felőrölnek ezek a kis nyomik. Midrange zoot látok magam előtt, és nem tetszik.
Lakkari Felhound: Elég jónak tűnik. Ha jókor rakod ki, természetesen. A statjai nagyon jók.
Arcanologist: Na ezt nevezem én okádék kártyatervezésnek. Jó statokkal olcsó COMMON drop, ami specifikusan húz lapot. Nyilván jó kártya, de minimum rarenek kéne lennie.
Elise: Na igen, instacraft. Van olyan deck amibe ezt nem rakná be valaki? :D De már megint - NEM TUDSZ ELLENE KÉSZÜLNI ÉS COUNTERELNI. Aztán majd anyázunk ezerrel. Az új Yogg. OP.
Golakka Crawler: Ez viszont a tökéletes kártyatervezés példája :D Jó statok, olcsó és az a fajta tech lap, ami hiánypótló és nem OP, mert specifikus. Ilyenekből még többet. Pirate Warrior, AHOJ!
Tar Creeper: Filler, kivéve, ha nagyon jó elemental szinergia jön.
Dinosize: Korrekt kártya, elég erősnek tűnik. Amit Mephi írt: na ja, úgy fogjuk használni.
Sherazin: Ezt meg leírjátok, pedig jó. Csak a Silence nyomja le, amúgy örökké ott lesz a boardon, és egy miracle róg játékban 3-4x is visszajöhet akár. Ha biztosan tudod, hogy leszedi az ellen, akkor is kirakod t4-ben, sőt kicoinolod. Nekem bejön.
Swamp King Dred: Jónak tűnik, a statjai elég komolyak és ha rögtön kirakod a Highmane után, akkor jó eséllyel nagy bajban van az ellenfél :D
Szerintetek?