40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Control metában kötelező lenne, de mivel control meta sosem lesz így aztán :) -
Negritis #37069 hát, még várok de ha további disco zoo jeleket látok feladom -
Matte #37068 hát mindig tarts készenlétben egy poisonous miniont :D -
Matte #37067 én se. először várjuk ki azt a 135 lapot amiből ötöt bevág a kezedbe. Milyen deckben lesz életmentő 5 random (nem kaszt) lap. Tetszik Zozo lelkesedése, de nem látom annyira OP-nak. -
Ha jól emlékszem, ha meghalt a rugó legendás, akkor ezt a lapot kaptad a kezedbe, és abban a körben, amikor 4 lapot kijátszottál, akkor ez a rugó legendás visszajött játékba.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.17. 22:53:46 -
9 mana 10/10 charge, ez nagyon hiányzott amúgy.
Nekem legjobban a warrior diszkóveri lapja tetszik. Igazi fun és egyben skill lap is, meg persze full random de mégis, legalább érdekes.
Tar Creeper meg egy rohadt jó lap, nem egy DL de már majdnem :) -
Negritis #37064 elise nekem egy kicsivel jobb prince malchazar
nem érzem hogy húúúde OP lenne -
Ez aztán a priest lap...na meg a warrior kártya sem semmi.
A hunter a legjobb, mert új dolog, de nem komplett baromság mint az itt szereplő lapok töbsége.
Az elise is valami agybaj.
-
Zozo0122 #37062 "Un'Goro Pack via Elise the Trailblazer doesn't mimic in-game packs. It has better chances for Legendaries and gives a guaranteed epic."
Már most utálom ezt a lapot. Francért kell ilyen kilométerekről OP-nek látszó lapokat betenni? Most komolyan. Húzz 5 lapot? Ráadásul egy garantált epicet és nagy eséllyel legendaryt is, ráadásul 2 manáért és nem a deckedből...
És ez a kártya 2 évig játékban lesz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.17. 21:30:13 -
Matte #37061 köszi, bár őszinte leszek -előttetek minek alakoskodnék-: még mindig nem értem :D
------------------
Quest cards can be counterspelled.
:D
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.03.17. 21:02:55 -
cesar22 #37060 nekem továbbra is pozitív vélemény van az érkező kiegről, mert sok új eddig nem létező dolog lesz, és vannak ilyen permanent effectek amik nyilván late gameben lesznek hasznosak, tehát nem az aggrot nyomják, egyebet nem tudok mondani, vagyis tudok de még korainak érzem -
Zozo0122 #37059 Ezt. A boardon foglal egy helyet, de sebezhetetlen és támadhatatlan. Legalábbis erre következtetek.
-
Zozo0122 #37058 Na, melóban vagyok, szóval a streamet nem tudtam nézni, de mivel épp nyugi van és 10-ig benn vagyok, elszórakoztatom magamat meg akit még érdekel azzal, hogy írok egy teljes értékelést, hogy látom ezeket a lapokat. Aztán majd vitázunk, eszmecsere, és mire észbe kapok otthon vagyok és elindítom a Legends-et :DDD Vagy a HS-t :)
Explore to Un'goro: Ez afféle Yogg light. Illetve ugyanúgy akkor játszod ki, ha vesztésre állsz lategameben, és kb. mind1. Szerintem ez az első olyan nem legendary lap, amiből soha nem kerül majd egy pakliba sem 2 db, mert totál paradoxon lenne az egész :D
Tortollan Shellraiser: Semmi különös, közepes. Majdnem filler, de mégse.
Lakkari Sacrifice: Nagyon könnyű quest, ezért sajnos a discard zoo elég erősnek tűnik majd, főleg a másik lock lappal együtt. Rühellem. A portalt nem tudod leszedni, nincs rá megoldás, Legendsben is van ilyen, az 5 manáért 1/1-eket idéz és hármat is kirakhatsz, de azok leszedhetőek. Hosszú távon még az is erős, ha egyet ki tudsz rakni. Ez meg bitang erős, pár kör alatt felőrölnek ezek a kis nyomik. Midrange zoot látok magam előtt, és nem tetszik.
Lakkari Felhound: Elég jónak tűnik. Ha jókor rakod ki, természetesen. A statjai nagyon jók.
Arcanologist: Na ezt nevezem én okádék kártyatervezésnek. Jó statokkal olcsó COMMON drop, ami specifikusan húz lapot. Nyilván jó kártya, de minimum rarenek kéne lennie.
Elise: Na igen, instacraft. Van olyan deck amibe ezt nem rakná be valaki? :D De már megint - NEM TUDSZ ELLENE KÉSZÜLNI ÉS COUNTERELNI. Aztán majd anyázunk ezerrel. Az új Yogg. OP.
Golakka Crawler: Ez viszont a tökéletes kártyatervezés példája :D Jó statok, olcsó és az a fajta tech lap, ami hiánypótló és nem OP, mert specifikus. Ilyenekből még többet. Pirate Warrior, AHOJ!
Tar Creeper: Filler, kivéve, ha nagyon jó elemental szinergia jön.
Dinosize: Korrekt kártya, elég erősnek tűnik. Amit Mephi írt: na ja, úgy fogjuk használni.
Sherazin: Ezt meg leírjátok, pedig jó. Csak a Silence nyomja le, amúgy örökké ott lesz a boardon, és egy miracle róg játékban 3-4x is visszajöhet akár. Ha biztosan tudod, hogy leszedi az ellen, akkor is kirakod t4-ben, sőt kicoinolod. Nekem bejön.
Swamp King Dred: Jónak tűnik, a statjai elég komolyak és ha rögtön kirakod a Highmane után, akkor jó eséllyel nagy bajban van az ellenfél :D
Szerintetek?
-
Matte #37057 valaki elárulja nekem hogy a "go dormant" mégis mit jelent? :D -
Negritis #37056 nézem amik fent vannak pwn-n - lehet jön még más is nem nézem
igen a rugó hulladék
a pirate kuka, a tar creeper és a hungry kingler megeszi
viszont felhound + quest sztem visszahozza a discozoo-t és onnantól megint ocsmány aggro áradat lesz
cserébe a jade eddig untouchable -
Negritis #37055 boar + dinosize + blessing = 13/10 charge! :D -
Elise baromi erős lesz, kb minden deckbe bent lesz.
Arcanologist tökéletes secret keresés.
Dinosize erős lap, sőt elsőre túl erős.
Swamp King az első legendás a hunternél, ami játszva is lesz.
Tar Creeper egy jó lap lehet az aggro ellen.
A többi lap felejtős, sajnos a rugo legend még a szokásosnál is rosszabb. -
Tar(d) Creeper és a golakka crawler vicces, rugó legend a szokásos hulladék, egynek elmegy eddig de nem estem hanyatt. -
Aki lemaradt volna, annak itt van az összefoglaló, gondolom idővel a videók is bekerülnek. -
dinosize használata:
2/1 charge Bluegill + dinosize okosítás -
Ez az Elise is jó lesz! -
Szánalmasan szar ez a brawl is. GG kurva mocskos Blizzard -
később kiderül, mennyire lesz hasznos szerk: Elise reprint viccesnek tűnik :D
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.03.17. 19:22:59 -
A mechanik - a portálra gondolok - viszont üdvözítő, remélem lesz még ilyen lap. -
a warlock quest fosnak tűnik -
1. kártya: random :D -
Tőkéletes a kezdés, nincs hang a stream alatt :D -
Elvileg Day9 lesz az egyik, szóval nem BB és baráti köre :) -
cesar22 #37042 gondolom ez a benbród-színeshajú féle röhögőverseny lesz -
Live stream, gondolom bemutatnak egy pár új lapot és elvileg innentől minden nap kapunk majd egy-két lapot.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.17. 18:14:06 -
Renegade #37040 mi lesz? megyek melózni majd onnan követem :) -
Ne felejtsétek este 7-től indul a hype train! :) -
Renegade #37038 most vettem észre, hogy már 100 felett van a loggolt arénáim száma, hát még mindig a gyenge kezdő kategóriába vagyok a 4.63-as WR-emmel. (tudom, tudom, itt páran úgy gondolják, ez nem is olyan rossz, szerintem ötös WR alatt az ember max szerelemből arénázzon).
ahol nagyon kilóg a lóláb az a WR:
coinnal: 52,5%
coin nélkül: 69,27%!
meg persze röhej, hogy mennyire szívat az RNG, ugyanis a common lap aránynak 20-22% körül kéne lennie, ehhez képest nekem 31%, ami ugye egy külön doboz, ezért durván rontja a dust/gold/+pack arányt. kíváncsi vagyok, mondjuk úgy a kétszázadikra be fog-e állni.
viszont elég élvezetes ez az új formátum, annak ellenére, hogy alig vannak sikereim, még így is feljebb ment a WR-em, kb 0,2 ponttal, a rugó meg instant pick, nagyon jó vele játszani :)
http://www.heartharena.com/profile/petimalac -
Zozo0122 #37037 Április 6. lesz a megjelenési dátum, a kapott packot erre a dátumra állítva ki lehet bontani. Nem történik semmi persze, ne is próbáljátok ki, hátha bebugzódik, de kb tuti, hogy ez a dátum. -
Renegade #37036 wow, w&l küldi, gyorsan megnéztem ki online, erre az egyik ismerősöm, ráadásul magyar, már legendben cspatta o0 -
Zozo0122 #37035 Off:
Aki még nem próbálta a Legends-et, az tegye meg most, mert elvileg mától 20.-áig megint Chaos Arena lesz aréna módban, nagyon fun :D +aki belép a játékba, az ilyenkor kap egy ingyen packot is. -
cesar22 #37034 én az ázsiai srácra :) -
Pavel-ra szavaztam. -
Negritis #37032 Trump! Lets make hearthstone great again! -
Szavazás
Kire szavaztok ?