Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

óh engem ma nem tudsz űberelni, ha pappal mentem, akkor nyilván megevett az agro, ha tempoval, akkor olyan renok jöttek, hogy a 4. kőrtél én védekeztem, ha váltottam jade sámánra, akkor még a druida is körberöhögött, nem hiszem, hogy megvolt ma a 40% WR 😊

van abban valami, hogy nem szabad váltani, csak, ha az esetek 80%-ban ugyan az a sebességű deck jön.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

DasIsFuck
Próbálkoztam egy kicsit rankeddal, egy fikarcnyi esélyem nem volt győzni, sebaj, egy hiányos jade sháméántól nem vártam amúgy sem mást, miért is vártam volna, hisz van 5 jade lotus lapom és a többi lap 1/1-es wisp és chargoló disznó kategória...

De ez a discover...ez valami agyrém...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
szép skizo előadás volt 😄
wow, a jade sámán meg sem tudja karcolni a control palát, ez azért meglepett, kaptam kettőt zsinórban, mindkettőt feladtam a 9. körben, esélyem sem volt.

dehát, dehát, Jade <#rinya>

sadface
Sámán, Warri

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bocsi, nagyon vártam, hogy ezt a képet használhassam. 😄

I decide when I'm done.

apró örömök: két wari ellen is úgy nyertem sámánnal, hogy a saját lényemre ment a béka. 😊

na úgy néz ki bugos a játék ebből a szempontból, szóval, ha a WS-ed közben ledob, akkor csak egy csillag jár.

az derék o0

nagyon fáradt vagyok, szóval nem 100%, de mintha máskor is ez lett volna:

nyerek egyet, 10 max csillagra kerülök
elkezdődik a második, DC, de visszarak, megnyerem, kiírja, hogy minden logolva lett, újra indul a HS
9, 1 csillag.

Na most amiben nem vagyok biztos, hogy megkaptam-e a WS-t, ha megfojtanának sem jutna eszembe, hogy R előrelépésnél 0, vagy 1 csillagra kerül az ember.

Jó verseny volt. Főleg a szervezés. Voltak 4-6órásmeccsek,mert közbe lehalt a szerver. Az egyik meccset, egy egész nappal el kellett tolni szerver elhalálozás miatt. 3csatornán ment a közvetítés, volt hogy mind a 3 csatornán cs:go ment, hs meg sehol. A rövid szünetek 15-30percesek voltak és nem reklámok miatt, mert azokból nem volt sok. 2017-ben számukra nem volt megoldható egy offline versenyen a facecam, ami azért bőven ad a minőséghez.

A kedvencem az volt, mikor bejelentették, hogy rövid szünet aztán 15percig egy kínai nő énekelt, aztán 10perc visszaszámlálás amit 10perc visszaszámlálás követett, majd coming soon felirat 10-15percig. Végül pedig elkezdődött a cs:go meccs... Holott a hs casterek ezt egy szóval nem mondták, sem a házigazdák akik a színpadon álltak.

DasIsFuck
Szerintem csak nem volt több ideje vagy valami közbe jött.
Az utolsó percekben a buccaner és patches lapokról beszél, hogy mért problémás, hogy egy setbe jöttek ki stb,stb...

Ben Brode válaszol Kibler egyik videojára, mi az ami miatt nem nézi tovább a videot? 44. percnél van, hallás alapján sajnos nem annyira értem az angolt, ha valakit érdekel és megnézi nagyvonalakban esetleg leírhatná mi volt benne.
Link

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Max BM kell az ilyeneknek, nincs ezzel semmi gond. Hátha dührohamot kap és abbahagyja a gamet, ha csak egy hétre is, már az is win.
TBTPumpa
Már harmadszor nyitom... Igazán jöhetne már valami más legendás is! <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Helyes! 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mephike
Hihetetlenek a játékosok. Nyomják a greeting és astonishing dumákat az első körben, mert kiugrik a kis kalóz náluk. Aztán csend lesz, amikor bukják a meccset, persze amikor már üres a keze nem állom meg, hogy a meccs elejei történéseket ne adjam nekik vissza...

Devv
Felvettem innen pár embert, mert full offline a friend listem és megint w/l küldim van...
Majd április fele.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.01.16. 16:57:01
Februárban jön a következő kiegészítő ugye? Akkor lassan elkezdhetnének szivárogni az infok legalább a témájával kapcsolatban.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

sadface
Már fel van találva, csak gyávák hozzá.

I decide when I'm done.

DasIsFuck
Lehet addigra már feltalálják a reprintet😄

Mephike
Ezt a Reno dolgot sajnálom, persze megértem a döntés hátterét. Azért bízom benne, hogy 2-3 év múlva egy kis időre megint visszahozzák majd Renoékat.

Darthmushroom
Így h nem lesz Reno, talán nem is hibáztam h Kazakus és Razát se kraftoltam le.. 3-4 hónapra nem igen érte volna meg a 3200 dustot.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én bízom abban, hogy lesz váltólapja, bár utálok ellenük játszani, de okkal kedvelik sokan.

mondjuk mielőtt bejött, akkor is ment a sírás, hogy milyen szar, meg senki nem fog vele játszani, mert ki csinálna egylapos paklit.

Shep
Hát ha olvastad a cikket akkor ez számodra sem lehet kérdés.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hearthpwn-en is kint volt pár napja. Link

Reno / Highlander

No plans right now to make more cards.
When more time has passed, it's an open ended question.
They'd like decks to leave Standard and to maybe reappear later on.

tudom, ezt olvastam, csak itt páran olyan magabiztosan állítják, hogy nem lesz váltó lapja, gondoltam bírnak némi bennfentes infóval.

http://www.esport1.hu/news/2017/01/15/esport-hs-hearthstone-reno-jackson-lapok-mike-donais-blizzard

De 9 kommentel visszább linkelték.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.15. 15:12:08

belinkelné valaki azt a cikket/interjút, amiben a blizz kijelenti, hogy el fognak tűnni az egylapos deckkek?

sadface
itt a pont, tökéletesen megfogalmaztad a véleményem.

I decide when I'm done.

3 hónapra sok értelme volt kazakusnak meg a többi sz*rnak. Akkor találtak volna ki helyette valami normálisat. Reno nélkül totál useless az egész. Végre tudtam megint priestezni, a kedvenc kasztom, februártól megint használhgatatlan lesz. Se dragon, se reno, se entomb, se semmi.

Shep
Ok, de annak sem sok értelme van ,hogy pár hónapra adsz ki lapokat. Ok, hogy kikopnak egyes mechanikák, de ez így elég értelmetlen húzás volt, mert a 2 év helyett ezek a lapok már a köv kiegnél eltűnnek. Az, meg hogy wildban minden ott van, tök jó csak a játékosok nagy hányada nem ott játszik. Mondjuk nekem tök mindegy úgysem nagyon játszom már a játékkal, néha belépek megcsinálok egy küldetést és kész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.15. 15:05:37

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DasIsFuck
Most mond azt, hogy nem😄
Szerintem volt, mert most úgymond full pompában lehet ezeket játszani.Nyilván az lesz a kérdés, hogy a jövőben kapna-e olyan support lapokat ezek az egylapos paklik amikhez elég jók lesznek a most kijött no duplicate lapok reno nélkül.

Hogy okosabb lett volna-e most nem kihozni ilyen lapokat az más kérdés, mert az egy elég egyértelmű jelzés lett volna a közösség felé, hogy nem lesz örökzöld mechanika renóból ami egy teljesen logikus és okos döntés szerintem.
Wildba meg ugyan úgy játszhatóak és ott csak nőni fog a minősége a decknek minden egyes kiadott set után.

Standard formátumban meg nem szabad örökzöldé tenni olyan lapokat mint reno vagy c'thun vagy akár az old godok.

DasIsFuck
😄
Erről jut eszembe, egyszer a 6 manás rúgó spellel pórul jártam már emiatt, hogy én azt hittem az owner/controller hasonlóan működik mint magicbe😄(bár nem tudom pontosan hogy lopta el, entomb rémlik, más esetekben nem feltétlen állta volna meg a helyét a gondolkodásom)

Lementem Karazan második szárnyát és a class kihívásokat.
A warlockossal kb 15 percig szarakodtam, ellenben a paladinos 1 perc alatt sikerült😄

sadface
Én nem vártam többet tőlük egyébként.

I decide when I'm done.

Shep
Meglepő lett volna ha ez nem így történik, mert az azt jelentené, hogy felvettek valakit aki ért a kártyás játékokhoz .DDD

ismerve a blizzt, lesz helyette más, ami még táposabb.

sadface
amikor a pick után tudod, hogy cél az 1 win. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
És tényleg 😊

dave9004
ez a lap magában bonyolultabb mint a hearthstone teljes egészében 😄

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2017.01.14. 21:06:55
Az egy igen összetett mechanizmus. Rank7 vagy rank7 ellenfelet kapsz, rank7 full csillag vagy? Akkor kapsz egy rank6 0 csillagot. Ha épp nem talál olyat nagyon rövid idő alatt akkor differencia lehetséges. Hogy ez mennyire jó vagy sem, hát ez van. Szerintem ilyen tekintetben a kezdőkön kívül korrekt a játék, mert nem hátsó adatok alapján dolgozik, mint a cs:go, lol stb. és valóban a szinteden elhelyezkedő emberekkel kell "megküzdened" a feljebbjutásért.
Elég, ha szórakoztat a játék, nem akarok skillhuszár lenni. Amúgy sem állítottam magamról, hogy skilles vagyok, csupán azt, hogy furcsállom azt a mechanizmust, ami alapján ellenfelet osztogat a játék.

sadface
Nálam a negyedik pont kb minden második meccsen megtörténik és inkább shame concedelek 😄

I decide when I'm done.

Mephike
Érdemes minden vereség után tartani egy kis pihenőt. Végiggondolni, hogy mint ment el a meccs.
- Jól tippelted meg, hogy az ellenfél milyen deckkel jön majd ellened?
- Jó kezdőkezet tartottál meg/kaptál?
- Mindig a jó döntést hoztad meg?
- Nem volt olyan eset, amikor a lap kijátszása után a homlokodra csaptál, hogy ezt nem így kellett volna?
- Stb, stb...
Ha sokat veszítesz egymás után, ott nem csak a balszerencse játszhat be.

Ez a játék nem igényel akkora skillcapet, hogy hiányról beszéljünk. Itt inkább a sietésről van szó és arról,hogy az emberek nem gondolják el a lépésükre jövő reakciók lehetőségeit és hogy arra hogyan tudnak reagálni. Nem mondom, hogy rossz játékos vagy,csak azt hogy érdekes módon a 10win miatt "skillesnek" állítod magad a lose szériáról meg a script tehet. De mi van ha nem? Mi van ha eddig csak azért nyertél mert piszok jól húztál esetleg az ellenfelek rosszul? Három részre oszthatjuk az egyszerűség kedvéért a dolgot.
1. Jól húzol.
2. Átlagosa.
3. Rosszul.

Ahhoz hogy haladj a 2-ban kell odatenned magad a 3-at pedig elfogadni nem más dolgokra fogni. Attól,hogy valaki lehozza az 1-es csoportba tartozókat még akkor is ha azbból 5-10jön egymás után még nem lesz jó játékos.