• Zozo0122 #36896
    Talán most végre beindulnak! Máris megmutattak pár lapot a Legends kiegből, plusz itt vannak a jövőbeli terveik :D

Kora nyárra jön nagy kieg is, dolgoznak a spectator módon, és in-game tournamenteken is. A végére egy idézet:

"We have a whole host of new features and functionality in store for 2017, and we’ll continue with regular releases of new Stories and full card sets every few months throughout this year and beyond. With aggressive updates to the cards and the metagame, new Story campaigns, and upcoming expansions, we want Legends to constantly evolve and grow for new and existing players."

Náluk az ilyesmi, hogy "aggressive updates" tényleg jelent valamit, 1-2 havonta jön ki balance patch, ha gáz van. És a Brotherhoodos kieg lapjainál máris láttam egy érdekes új keywördöt :) Nagyon hajaznak a HS modelljére, csak annak minden hibáját igyekeznek javítani. Túl gyors a meta? Tegyél be prophecy kártyákat, majd azok adnak nekik, minél jobban lesebeznek, annál nagyobb az esélye, hogy önmagát szívatja meg. Kevés a HP? Bőven van a gameben overheal, és az ilyen mechanikák miatt, mint a drain, akár egy jól feltápolt draines lény is jelentős HP-t tud leszívni az ellenféltől és átadni. Nerfelni kell egy lapot? Megteszik, de nem nerfelik le a pokol mélyére, csak ésszerűen. Jó lap volt a Mantikóra? Igen, nagyon is. Jó még a nerf után is? Bőven!

Hajrá, ideje odatenni magukat, főleg, hogy már nem béta a game többé. Úgy látom, gőzerővel fejlesztenek.

Amúgy bocsi az állandó off-ért, de talán néhány embert érdekel a dolog. Persze én is várom az Un'Goro kieget is, nagyon is. Jelenleg mindkettőre kíváncsi vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.09. 23:01:38