Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb a 4. perctől, de gondolom van itt pár olyan ember aki akkor sem hinne neki, ha ott ülne mellette pár napot 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Diablós hátlap pont jó lesz ez helyett.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.01. 18:15:33
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amennyiben igényt tart rá valaki a pontos decket is belinkelem.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2016.12.31. 13:27:34
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
A mai este egy részét rászántam arra, hogy R13-ról lemásszak R10-re. R11ig winstreak volt, dagadt is a mellem, hogy milyen skilles játékos is vagyok. Aztán elértem R11 full csillagig, ez kb. két órája volt. 2 alkalommal is visszaestem full csillagról, a harmadik alkalommal már remegett a lábam. Mondjuk érdekes volt látni, hogy az ellenfél druidja rögtön Jade Idol 1/1 kiskatonával nyitott, bennem volt a félsz, hogy brutál keze lesz... Szerintem arra gondolt, hogy face sámival vagyok, vagy nem is tudom, a két swipe-t hamar kihúztam a kezéből, onnantól már csak arra kellett figyelnem, hogy tempóban előrébb legyek, mint ő. Rég izgultam ennyire 😊
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.29. 22:55:07
szerk.:

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.29. 22:11:43
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.29. 22:02:32
<#banplz>#banplz>
I decide when I'm done.
De az ellenfeleknél patches nem üt, az klasszikus! 😄
ez elég sok dolognál van film, youtube, twitch, game - attól hogy maga a kontent jó még nem biztos hogy lesz közön/s-sége
még akkor sem, ha az árcédula is megfelelő
kevés reklám, túl nagy konkurencia, rosszul időzített megjelenés ...
mostaniak közül legjobb példa a titanfall 2, amit az EA szarul menedzselt és rosszkor hozott ki, pedig maga a játék jó viszont alacsonyak az eladásai
aztán majd kiderül hosszútávon hogy sikeres lesz-e
sztem a Legends is ilyen, én magam nem próbáltam és nem is fogom
a gwent-en gondolkozok hogy elkezdem de csak akkor ha véglegesen kukázom a HS-t
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.28. 09:30:07
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
Térjünk át a hivatalos fórumra:
General: 7témához szoltak hozzá 24 óra alatt.
Decks: Az elmúlt 6napban egyetlen hozzászólás sem.
Strategies: 8napja nincs hozzászólás.
Support (bug report): 9témához szóltak hozzá 24 óra alatt.
Már nem azért de ez egy globális játék forumjához képest még akkor is kevés ha béta. A magyar lol fórumot többen használják, pedig ott csak magyarok vannak.
Röviden, hiába a jó ötletek ha ez a játék is megy a süllyesztőbe, mint a többi online kártyajáték.
Amúgy tényleg rég volt ilyen változatos a ladder.
ITT
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.27. 23:49:13
a net korszakban előbb utóbb úgyis netdeck lesz minden mindenhol
Mindeközben a TES:Legends még béta fázisában is kísérletezget, kísérleti madness aréna modot hoz be (ideiglenesen, már vége is), ehhez 10 vadi új kártyás csomagot, amit ha megveszel, elég jól jársz, mert van közte Legendary + epicek is + másik fajta akciós csomagban 5 alap pack + 3x3 db alternatív(ugyanaz a kártya, csak nem az eredeti art, hanem tök újak) golden kártya skinek, mindhárom gyönyörű, na most ezt a 2 csomagot együtt meg lehet venni 4500 Ft-ból...rohadtul csábító ám ez is 😊 De a HS-ben van a nagy közösség, és ezzel együtt sajnos a rengeteg faszkalap is.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,