40521
  • Matte
    Free to pay to win
  • Mephike
    Jaja, ez így is van! :) Kíváncsi vagyok BB nézte-e reggel Kripp streamjét?! Biztos csuklott, hogy már ő is megcsalja :D
  • TBTPumpa
    "Blizzard: Ki kell nyerni az értéket a játékból!"
  • Mephike
    Ez az, ami engem pont nem érint, vagy megjelenés előtt veszek packot, vagy soha. Olyan még nem fordult elő, hogy azt mondtam volna, hogy csak úgy vegyek pár csomagot.
    Pont azon agyaltam, hogy vajon mikor teszik kicsit olcsóbbá a már kirotált boostereket, de ezek szerint még azt is drágítják :O
  • anadrex
    Így akarnak több új felhasználót bevonzani?
  • TBTPumpa
    2 Packs - 950 HUF
    7 Packs - 3,100 HUF
    15 Packs - 6,100 HUF
    40 Packs - 15,500 HUF
    Adventure Wing - 2,200 HUF
    Arena Ticket - 620 HUF

• Shep
    Azért ez is jelzés értékű, lehet mégsem vesz annyi pakkot az aggro bagázs?
  • Zozo0122 #36903
    Drágul a játék. Szép.
  • Zozo0122 #36902
    Ebben egyetértünk, HS-t én se kezdenék most nulláról, az totál kizárt.
  • Shep
    Az lehet de nincs most kedvem még egy kártyás cuccban majdnem előröl kezdeni mindent. Ez a nagy kapocs még mindig a HS-el ,hogy ott lényegében megvan minden, de ma tuti nem kezdenék el játszani vele a 0-ról indulva.
  • Zozo0122 #36900
    Amikor te játszottad, sok minden más volt még. Nekem is volt egy nagyobb kihagyásom :D
  • Shep
    Az teljesen korrektnek tűnik, kár, hogy a játék nem jött be.
  • Zozo0122 #36898
    Igen. Több, mint 40 új lap, és PvE tartalomban kb. 25 új story fejezet, új achik és questek. (meg egy premium kártya, meg egy pet TESO-ba)
  • Shep
    Mi kerül 20 juróba, a kieg?
  • Zozo0122 #36896
    Talán most végre beindulnak! Máris megmutattak pár lapot a Legends kiegből, plusz itt vannak a jövőbeli terveik :D

Kora nyárra jön nagy kieg is, dolgoznak a spectator módon, és in-game tournamenteken is. A végére egy idézet:

"We have a whole host of new features and functionality in store for 2017, and we’ll continue with regular releases of new Stories and full card sets every few months throughout this year and beyond. With aggressive updates to the cards and the metagame, new Story campaigns, and upcoming expansions, we want Legends to constantly evolve and grow for new and existing players."

Náluk az ilyesmi, hogy "aggressive updates" tényleg jelent valamit, 1-2 havonta jön ki balance patch, ha gáz van. És a Brotherhoodos kieg lapjainál máris láttam egy érdekes új keywördöt :) Nagyon hajaznak a HS modelljére, csak annak minden hibáját igyekeznek javítani. Túl gyors a meta? Tegyél be prophecy kártyákat, majd azok adnak nekik, minél jobban lesebeznek, annál nagyobb az esélye, hogy önmagát szívatja meg. Kevés a HP? Bőven van a gameben overheal, és az ilyen mechanikák miatt, mint a drain, akár egy jól feltápolt draines lény is jelentős HP-t tud leszívni az ellenféltől és átadni. Nerfelni kell egy lapot? Megteszik, de nem nerfelik le a pokol mélyére, csak ésszerűen. Jó lap volt a Mantikóra? Igen, nagyon is. Jó még a nerf után is? Bőven!

Hajrá, ideje odatenni magukat, főleg, hogy már nem béta a game többé. Úgy látom, gőzerővel fejlesztenek.

Amúgy bocsi az állandó off-ért, de talán néhány embert érdekel a dolog. Persze én is várom az Un'Goro kieget is, nagyon is. Jelenleg mindkettőre kíváncsi vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.09. 23:01:38
  • zsanett92
    Az indie nem érhet az AAA nyomába designban ezzel azért lehetne vitatkozni.

Ori and the blind forest? Feelingben kenterbe ver nagyon sok nagy nevet.
    NoMansSky?
  • Zozo0122 #36894
    Az ilyen mentalitásnak nincs értelme :D Amúgy a TESO-t is leírták nagyon, mostanra meg egyre jobb, sőt sokkal jobb, mint amikor elindult.
  • Icegrind
    Most nézem,hogy legalább amaz-t megvették maguknak. Kíváncsi leszek elérnek-e valamit, vagy ugyan az lesz,mint mikor kolento-nak fizettek, hogy játsszon a játékkal.
  • TBTPumpa
    "0 promo, 0 hír, 0 néző twitchen"

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.09. 20:31:59
  • Negritis
    akik aggrot tolnak sokat nem azért vesznek decket mert az kell a deckhez
    hanem mert "szerezed meg mind" feelingje van a CCG-knek

a HS - szerintem - egy csomó játékkal ellentétben nem a "whale"kre épít, hanem arra hogy az átlag felhasználó elbohóckodik aggro-t tolva és vesz közepes mennyiségű decket mert a könnyű sikerrel jól érzi magát

és azzal hogy vannak a drága deckek a "whale"k is ki vannak szolgálva
  • Madi92
    Nem látom, hogy miért jobb a blizardnak az aggro? Olcsó deckek ezek, nem igényelnek sok erőforrás ráfordítást. Előbb utóbb az lesz, hogy senki nem vesz majd exp után packokat, hanem szépen megvárják, míg kijön a legolcsóbb, leggyorsabb deck, aztán kakukk.

Azt én is látom, hogy az aggro kell, mert én sem szeretnék, olyan metában lenni, ahol nincs semmi korlátozás.
    De a mostani aggrohorda sem állapot.
    Nem kellene ám sok hozzá. Én anno a sludegbelcherrel nem tudtam játszani(nem volt meg), de 1-2 ilyen lap és meg lenne oldva az ilyesmi. Nem ölné meg az aggrot, de az egyéb gondolkozású játékosoknak is lenne egy kis élettere.
  • Mephike
    Ugyanakkor aggro nélkül kb lapfogyásig tartana minden meccs. Szoktam itt olvasni olyan vágyálmokat, hogy milliónyi AOE és ennél csak több heal kellene a játékba. Hát mit mondjak? Csodálatos lenne...
  • Icegrind
    De nem akarnak semmit sem kezdeni az aggróval, mert sokan szeretik az egyszerűsége miatt, nem mindenki szeret gondolkodni, főleg egy kemény nap után. Tehát a blizzardnak így jó a dolog.
  • Madi92
    Amúgy, olyasmi rendszer, hogyha úgy nyersz 3x egymás után, hogy a köreid száma nem éri el egy adott átlagot, akkor nem kapsz winstreaket? Most ez csak így hirtelen eszembe jutott, mint aggro elleni megoldás, de természetesen ez csak egy nagyon nyers elgondolás.
  • Nirz
    Pontosan, egyértelmű hogy csak idő kérdése mielőtt vége.
    A HS-en kivül semmi értelme, talán SV de ott meg annyi free dolgot adnak hogy felesleges (illetve nyugaton az is halott lenne ha nem létezne a japó óriás bázis)
  • Icegrind
    Gratulálok nekik. Megint 0 promo, 0 hír, 0 néző twitchen. Egy forintot sem adnék ki egy halott játékra.
  • Mephike
    Szavazzatok (nem írok nevet, kire, aki követi a magyar játékosok teljesítményét, annak megvan a véleménye, aki nem követi, az kattintson a számára szimpatikus fotóra, nyilatkozatra), hogy ingyen Old Gods-os boostert kapjatok.
    A Bnetre be kell jelentkeznetek, és egy játékosra kell kattintani.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.09. 15:00:04
  • Nirz
    Igen az artok unalmasak
    Ha ránézel a HS-re micsoda jó kis cartoon style
    Ránézel a Shadowversere milyen jó weeb art
    A többi egy rakás szar :D
  • Zozo0122 #36882
    De én nem értem ezt a design oltást, szerintem gyönyörűek a Legends lapjai, és a menüje is letisztult és igényes, minden részen. Az artokkal van a gond? Szerintem az ugyanúgy van, mint a HS-nél, vannak gyengébbek, de vannak önmagukban gyönyörűek is.
  • Zozo0122 #36881
    Igen + TGT.
  • JethroHUN
    csa, a blackrock és a explorers lapjai mikor kerülnel ki? idén áprilisban?
  • Zozo0122 #36879
    2018-ban, amikor az azévi első kieg kijön, akkor távozik majd egyszerre a WotOG, a Kharazan és a Gadgetzan kieg, és akkor a mostani dínós, és a következő 2 idei kieg fog bennmaradni. A mostani dínós a legfontosabb, mert ez lesz a leghosszabb ideig a standard része, 2 teljes évig.
  • Sheltem

"De valahogy annyira nem találták meg a játék hangulatát az ESO-ban, hogy nevetséges."
    Emellett nehéz elmennem szó nélkül, úgyhogy nem is próbálok :)
    Elder scrolls online 2016 legjobb rpgje felhasználók szavazatai alapján(tehát nem fizetett oldalak kamuértékelései).
    mmorpg 2016
    Ja és mmorpg.com on aminek és az ottani közösségnek ugye van némi köze a témához. :)
    Részemről az Elder scrolls online az egyetlen igazán hangulatos mmorpg a lord of the rings online óta, pedig próbáltam párat...(gw2, wow (draenorig),d&d online, black desert online(ez utóbbit még nem tudom hova tenni, de a többi nem nekem készült az tuti).
    Én imádom az ESO -t kb semmi más rpgvel nem játszok mióta újra nekiestem, ég és föld a mostani eso ahhozképest amilyen volt amikor kijött. Csak idén 4 tartalom jön hozzá és nem lópáncél dlck hanem housing, egy nagykiegészítő(morrowind), aztán még két PVE tartalom a 2. félévben.
    Szóval én a helyedben úgy fogalmaznék, hogy SZÁMODRA nem jön át a játék hangulata...az rendben van, nekem se jött át pl a black deserté pedig sokan magasztalják, de nem írom le a játékot, mert SZÁMOMRA nincs hangulata.

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.09. 13:09:55
  • Nirz
    Pedig tényleg nem egyszerű, az emberek többségének a dizájn a legfontosabb és a Blizzard csak is kizárólag energiájának 90%-át arra fordítja míg más kártyajátékoknál inkább a skillesebb játékmenet a fontosabb és kevésbé a dizájn, ez téves út mindenki imádja az rng-t és a a grafikát, skillt meg utálja.
    A dizájnnal meg hogy is versenyezhetne bármelyik olyan mintha egy AAA cég grafikáját lenyomná egy indie cég, nem fog megtörténni
  • zsanett92
    (félig) OFF

Legends tényleg sokkal jobb gameplay szempontjából, de sajnos egy olyan CCG-t sem láttam még, ami designra akár csak megközelítené a HS-t. Pedig egyébként annyira nem lenne bonyolult. Csak valahogy nem megy nekik. Az ElderScrolls Online volt nekem ilyen. Morrowindet, Obliviont, Skyrimot imádtam. De valahogy annyira nem találták meg a játék hangulatát az ESO-ban, hogy nevetséges. A WoW meg a HS meg folyamatosan tud hozni egy sajátos feelinget, ami miatt sokan imádják. Még ha meg is vannak a saját gameplaybeli problémáik.
  • chopin42
    A kieg április elején jön. Gyanítom, elseje a kiszemelt célpont (legalábbis az "early april" erre utalhat :D)
  • Darthmushroom
    csak a következő év tavaszán megy ki a tavalyi tartalom
  • Sheltem
    Te Zozo azt mondd meg nekem, hogy előreláthatólag/tippre a következő tartalmat (Whisper of the old gods talán) mikor "metszik" ki a standardból? Következő év elején vagy azt is "bukjuk" már évközben valamikor?
  • Zozo0122 #36872
    Szerintem azért jelentették be most és tették előrendelhetővé ilyen kevés lap megmutatásával, mert a questek miatt (amik eléggé be fogják lőni a következő deckek játszható verzióit) meg az évi 3 teljes kieg miatt tényleg átmegy P2W-be a game, most szívják fel azoknak a pénzét, akik hajlandóak vaktában előrendelni vagy esetleg nem vették észre, hogy mekkora drágulás lesz emiatt a 2 faktor miatt.
  • Sheltem
    Én passzolom ezt, más lehet, hogy tudja majd.