• Zozo0122 #35579
    Na. 105 pack nyitás után a következőek a tapasztalatok.

Először is nyissatok nyugodtan, nincs bug.

4 legendary, ebben a sorrendben (megint basztak goldent adni, ezt már komolyan nem hiszem el, hogy összesen szüneteket levonva 2 év játékidő alatt csak egy Cho jött...)

- Kazakus, Hobart Grapplehammer, Shaku, the Collector és Patches

Craft lesz Aya és Raza, a többi majd jön, ha akar.

Epicek ömlöttek, 1-2 golden is, gyakorlatilag csak 2 db Rat Pack, 1 Dragonfire Potion (1 lett) és 2 Lotus Assassin az, amit gyártanom kell. A legszutykabbak nem jöttek szerencsére, de ami kell, az van, mint pl a jobbik lock epicből 2, 2 Dirty Rat, FIght Promoter, 2 Sleep with the fishes, 2 Small-Time Recruits, és igen, Piranha Launcher is, meg 5 db Pilfered Power.

Rareből mindenből megvan a 2 db, kivéve a Dispatch Kodo, amiből nyilván gyártani kell kettőt, mert egy sem jött. De tökre örültem pl. a golden Dopplegangsternek.

Minden commonból megvan a 2 db, gyönyörű golden Mistress és hasonló szépségek.

Nagyon elégedett vagyok, egyetlen bánatom, hogy nincs golden legó, bár még a 6 db quest packból jöhet. Viszont azok a goldenek amiket nyitottam, majdnem mind tök jó lap. Second Rate B., Abyssal Enforcer stb. :)

Dust: 2580

Hajrá, kezdjük egy Grimy Goons paklival, mert Hancho adott questet, de mivel hunterbe nincs Kodom és Rat Packom, ezért warriort vagy palát kezdek.

Sok sikert a nyitásokhoz srácok! ;)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 02:54:22