40521
  • Darthmushroom
    a 40-s átlagot úgy kell érteni, h egy fajta packból pl. classicból 40 pack --> 1 legendary
  • Matte
    halkan mondom, hogy ez bullshit. az utóbbi ~65-70 nyitásomba nem volt 1 legend se.

btw 29 paklit nyitottam most bőkezűen dobálta a golden com-rare kártyákat, epicből is adott 6-ot.
  • Shep
    Ja, és ez sajna tényleg így is van, pedig a droprate az nincs is megpiszkálva :D Ja, és volt olyan nyitás is ahol 3 egyforma common volt, 2 egyforma meg már fel sem tűnt annyira gyakori volt .)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.12.02. 10:00:48
  • Devv
    Én délután nyitogatok, 1 legend akkor elvileg jön majd. :)
  • dave9004
    Pénzért nem veszel packot akkor 40/legend :D
  • Shep
    30 pakli: 9 epic ebből 2 arany, még másik 3 arany lap 2 rare és egy common, meg az alapokon felül +2 rare, hát ennyit erről, ha legendást akarsz gyártsd le magadnak hülye paraszt!
  • Darthmushroom
    35 pack:
    1 InkMaster 1 Genzo +8 epic (1 dragonfire potion)

mondhatnám h elégedett vagyok mert arányaiban jól nyitottam, de a maget mint klasszot utálom, genzo meg egy fos :D
  • dave9004
    Tapasztalat eddig?
  • anadrex
    Jó neked én 47 csomagból nyitottam 1 leget meg 6 epicet. -.-'
  • Zozo0122 #35579
    Na. 105 pack nyitás után a következőek a tapasztalatok.

Először is nyissatok nyugodtan, nincs bug.

4 legendary, ebben a sorrendben (megint basztak goldent adni, ezt már komolyan nem hiszem el, hogy összesen szüneteket levonva 2 év játékidő alatt csak egy Cho jött...)

- Kazakus, Hobart Grapplehammer, Shaku, the Collector és Patches

Craft lesz Aya és Raza, a többi majd jön, ha akar.

Epicek ömlöttek, 1-2 golden is, gyakorlatilag csak 2 db Rat Pack, 1 Dragonfire Potion (1 lett) és 2 Lotus Assassin az, amit gyártanom kell. A legszutykabbak nem jöttek szerencsére, de ami kell, az van, mint pl a jobbik lock epicből 2, 2 Dirty Rat, FIght Promoter, 2 Sleep with the fishes, 2 Small-Time Recruits, és igen, Piranha Launcher is, meg 5 db Pilfered Power.

Rareből mindenből megvan a 2 db, kivéve a Dispatch Kodo, amiből nyilván gyártani kell kettőt, mert egy sem jött. De tökre örültem pl. a golden Dopplegangsternek.

Minden commonból megvan a 2 db, gyönyörű golden Mistress és hasonló szépségek.

Nagyon elégedett vagyok, egyetlen bánatom, hogy nincs golden legó, bár még a 6 db quest packból jöhet. Viszont azok a goldenek amiket nyitottam, majdnem mind tök jó lap. Second Rate B., Abyssal Enforcer stb. :)

Dust: 2580

Hajrá, kezdjük egy Grimy Goons paklival, mert Hancho adott questet, de mivel hunterbe nincs Kodom és Rat Packom, ezért warriort vagy palát kezdek.

Sok sikert a nyitásokhoz srácok! ;)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.02. 02:54:22
  • Madi92
    Na kis statisztika. :D Akit érdekel.
    21 packot vettem, 32-t goldból nyitottam.
    3 Legend: Don Hancho, Kun the Forgotten King, Inkmaster Solia(Gold) Mindegyiknek örülök.
    Epic csak 7db esett. Nagyon sok volt a duplicate, volt amiből 7db is összejött, így kb 1400 dustal gazdagodtam. (Ledustoltam pár használhatatlan lapot is).
    Summázva elég jól jöttem ki ebből, + még lesz 9 pack a küldetésekből is.
  • anadrex
    és tényleg :D yeaaaaaaah
  • Madi92
    Naxx is out guys!! : )))
  • Icegrind
    Kripp 7-1-nél tart jade golem rugóval. Remélem akkor is ilyen működőképes lesz, mikor beáll a meta és nem tesztelgetnek.
  • dave9004
    Minden óra egészkor eljátszák ezt amíg nem lesz valós.
  • anadrex
    Egyik streamnél azt írták eu is out, restart game. csekkolom is.

Bevettem, csak szivatás volt -.-'
    Utoljára szerkesztette: anadrex, 2016.12.02. 01:02:58
  • dave9004
    Hát igen. EU így is megszívta :D beszarás ez a cég
  • cesar22
    aztán nyitott még 4-et, negyvenből :D
  • cesar22
    mit kompenzálnak? lemaradtam

day9 most bontogat semmi bug nincsen, eddig 70-ből nyitott 5 legendet
  • Zozo0122 #35569
    Közben van válasz, 33% rekompenzáció, packként. Ostoba megoldás, hiába talán a legjobb megoldás, de basszák meg, így az NA-seknek simán van golden Aya meg akár Kazakus, nekünk meg jó esetben crafterino, ők meg a plusz packokból még valszeg nyitnak 1 legendet...
  • Zozo0122 #35568
    Srácok, mi legyen?

nyitás-nem nyitás?

Fogalmam nincs, hogy jön ki ebből a bugból a blizz. Visszahívják az összes lapot? Az undorító lenne, főleg azokkal szemben, akik pl. kinyitották goldenben Ayát. Kompenzálnak? Többezer embert egyénileg elbírálva ahhoz képest, amennyit nyitott? De akkor meg EU meg a többi lesz elégedetlen, mert ők több packot kapnak. Full áron dustolhatóak lesznek a lapok? Az brutális value lenne, szintén az amcsiknak...

Undor az egész, és szánalom. És lapítanak, tárva-nyitva a shop továbbra is...
  • Negritis
    nem mintha gyakori lenne a népszerű mmo-k esetében hogy behal nyitáskor
    vagy valami online game elérhetetlen launch időpontban
  • Negritis
    a bontás igen
    de a szerverek sem bírják megint amúgy
  • 1Darton1
    Ez inkább tűnik tesztelési hibának, semmint túlterhelésnek.
  • Shep
    Ami érthető is egy ilyen fiatal csapat esetében.
  • Negritis
    amilyen rohamot kapnak a blizz játékok az esetek 99%ban hiába erőlködnek sokszor
  • 1Darton1
    Valaki nem hitte el, hogy bugos US-en a nyitás?
  • Shep
    Nincs is kint Nax, átvertetek, csak a havi ládát kaptam meg, szerencsére most jó volt, hóli csemp, meg blizzard
  • Shep
    Persze, hogy nem, miért is lehetne, kinek állna érdekében? .D
  • Negritis
    én pl be se tudok lépni rendesen :D mert folyamat befagy mikor kinyitnám a reward chestet :D
  • cesar22
    kripp éppen jade gólemezik

csak az nem veri meg aki nem akarja
  • dave9004
    Gáz. És sokan buknak majd
  • Mephike
    Csak vicceltem, olvastam, hogy mi a helyzet, természetesen eszemben sincs nyitni, köszi azért a figyelmeztetést!
    Amúgy Blizzék tökéletesen megcáfolták, amit írtam pár sorral lejebb, ott a bazi nagy bug, nem kéne az EU-n élesbe tenni az új patchet, de ők f***a gyerekek és megteszik. Respect!
    (Kell gyorsan a több talicskára való pénz...)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.01. 19:46:32
  • dave9004
    "I opened 250 cards an have 50 cards and 200 disenchants."
  • dave9004
    Nyitással várj amíg nem fixálják a bugot
  • dave9004
    Mire ezt kijavítják? Legalább egy napot késik eun mint tgt sztem
  • Mephike
    Még két óra és hazaérek. Összerakom a kedvenc "kifosom az egy manás lényeket, amiket már előtte szétbuffoltam a kezemben"pala deckem, és legend szintig meg se állok, csodás program lesz :)
  • Zozo0122 #35551
    Szerintem is, ultragáz de próbálok nem ragelni. Ellenben ha éjfélkor neem indul tökéltesen az EU akkor fogok. (tuti bugos lesz)
  • dave9004
    Azért ez egy masszív fail. Rosszabb mint az általános megszokott hiba ilyenkor.
  • Zozo0122 #35549
    Hagyd, van akinek ez nyilvánvaló, mások meg bármit mondasz sem hiszik el. A lényeg - álljon vissza minden az alap és megszokott kalkulált értékre éjfélig. Vagy játsszák el ugyanezt, de Golden Legendarykkal :Ddddd