Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Elnézve a bukaresti versenyt és azokat amiken yogg döntött (jópár ilyen volt) még úgy sem jó nézni.
Érdekes lesz ha majd a vb döntőn yogg féle random fog több tízezer dollárról dönteni. Majd odamegy Renegade és mondja neki h fun card game, tehát móka, így természetes.
shatter
és pl az 5 manás lények eléggé ergyák
ettől még gáz a portal de minden portal gáz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.18. 21:59:33

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ezt mondom én is. 😄 Az ellenfél nyert, de kiraktad és meg volt rá az esélyed, hogy mégis nyerj.
Mephike
Mondok egy Yoggos story én is.
Az ellenfél vezetett, több HP-ja volt és volt 3 lénye is, nekem üres volt a boardom.
Kiraktam Yoggot, rengeteg spellt toltam el előtte. Egyetlen lényét ölte meg, és megölt engem is.
Iszonyú dühös lettem, hiszen a fórumon itt mindenki nyert vele, ha kitette, vagy veszített azonnal, ha ellene tették ki...

(Nem feltétlenül az a történet igaz, amelyiket a legtöbbször mondogatják, hogy igaz.)

A streamerek sem értenek tökéletesen egyet azzal egyet, hogy Yoggot tíltani kell-e vagy sem. Kétségtelen, hogy viszont valamit kezdeni kell vele (és még pár lappal) és az adott szituációval.

Nyilván nem, de, ha csak akkor használja valaki, amikor már úgy is mindegy neki, akkor érted.. 😄 Értem én, hogy fun. Én is ezt gondoltam először, hogy igen, ez poén tényleg. De mikor rankelnél és ezzel nyerik meg az már nem fun. : )
Shep
Ja, komolytalan az egész kaszt, nem véletlenül nerfelték arénában is. Egyszerűen vicc, hogy minden lapja vagy sebez, vagy sebez és még lényt is idéz, mert magában nem lenne elég, vagy pedig varázslatokkal tömi, ami ugye azért vicce, mert magenek szinte minden varázslata jó, tehát nem tudsz nem értéket kinyerni belőle. Az a gyökér könyv is, lerakja 1-ért 1/1 meg még egy jó varázslat is, egyszerűen nem tudsz olyat varázslatot mondani ami ne érné meg neki. A kedvencem a cabalistból cabalist meg még abból is cabalist. Jelenlegi formájában a játék akkor a legélvezetesebb ha csak nézed valami versenyen ,vagy streamen, és röhögsz rajta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 19:13:04

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nézd, megértem, hogy utálod/nem kedveled, de jelenleg a játék része, meglátjuk mit fog lépni a Blizzard, csak abba a hibába ne ess bele, plíz, hogy úgy látod, hogy Yogg mindig, minden esetben azt fogja segíteni, aki kirakta. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nincs igazad abban, hogy olyan mint a N'zoth meg a Kutyuló. Azokról lehet tudni, mit csinálnak. Tudja az ellenfeled, hogy meg fog történni és azt is, hogy mi fog történni.

Ott vannak az OTK deckeket is, tudod, hogy meg fog történni, én pl addig ki sem rakom Tiriont, míg nincs a kezemben N'zoth is meg a redemption, mert ott én azzal nyerem meg az ellen a deck ellen. Mondjuk sok más ellen is jó, de ott létfontosságú. Ha ez nem történik meg akkor Emperor után akár conced is mehet. Lényeg, hogy tudja az ember, mi jön. Nem azt mondom, nyilván kell RNG a játékba, még a Cabalist tomeot is megértem valahol, hogy miért jó. De Yogg, az kb olyan, hogy van egy vesztes köröd, kirakod és lehet mégis megnyered. Hát az azért sok szerintem.
no offence, de most kaptam ki egy Yogg N'Zoth rugó ellen Zoolockkal!, szóval, akkor mi is van? 😊

Nem tudom, hogy neked ki mit mondott, de a HS, az RNG Heavy, fun (értsd, bármi megtörténhet, mert móka játék) kártyázás.

Amúgy tiltsuk be, komolyan, de akkor az N'Zothot is meg a kutyulósat is, az is megnyeri neked a meccset 😊

Én tök kedvellek, meg minden, de ha zavar az RNG, akkor tényleg a Magic a te játékod, pláne a te agyaddal 😊 bár tény, ha sikeres leszel, akkor be kell érned gombokkal, míg HS-ben, mint tudjuk, csaló senkiháziként 😞lö Póni)is 2k euró/hét 😊 <#circling>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.18. 18:25:24

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát ez a baj, 10 manáért simán megnyeri neked a mecset, ha meg nem, akkor amúgy is vesztettél volna. Tehát leharcolsz egy 10 perces meccset, jól is csinálod, meg összejön minden. Ellenfél lerakja Yoggot és nagy esély van rá, hogy abból a szar pozícióból megnyerje neki a meccset.
Rendkívül szar érzés, mikor tempó mage ellen mész, akinek természetesen álom keze van és 5. körben már csak 10-13 HP-n állsz. Jó, topdeckelsz egy boardcleart. Magenek üres a keze, huh, még lehet esélyem. NEM NEM. Cabalist tome. Ami pont adott neki két birkát mert miért ne, nem csak a Craint, de még Tiriont is lebirkázza. Nem mellesleg még pofánkínál egy bablingbookból esett fireballal, mert kettő nem elég. Jó, megint szerencsém van, megjött Renó. Következő kör még 2db fireball az arcba + forstbolt meg amit csak ki tudott sajtolni a cabalist tomeból.
Oké, most már csak kifogy. Ott van még Sylvanas, azt majd jól visszahozza a N'zoth. Meg még ott van Ragnaros is Healnek, jó ez jó ez.
És akkor lerakta Yoggot és az történt, amit leírtam lentebb.

Igazából nem is lenne ezzel baj, de mégis csak olyan deckről beszélünk, ami turn 4ben majdnem megölt, majd még late gameben is tele volt potenciállal, köszönhetően a cabalist tomenak és antonidasnak.
Mikor elkezdtem HS-zni, mindig azt mondták, hogy aki magel facre dobálja a fireballokat earlygameben az nagy eséllyel veszíteni fog. De most már simán megteheti ezt is, mert miért ne?
Megmondom őszintén, értem, hogy miért szídja mindenki a sámán deckeket, de nálam a mage az sokkal előrébb való az ocsmányság listámon.
ha játszanál Yogg deckkel, más lenne a véleményed 😊

amúgy meg Yoggot akkor rakod ki általában, ha hátrányban vagy boardon, mert akkor már "minden mindegy". 😊

Shep
Ez így fun, azt beszélik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez a Yogg tényleg eléggé rossz így. Megszámolni sem tudom, hányszor mentette már meg a sejhaját az ellenfeleimnek.

Mondjuk úgy, hogy egész jól álltam mage ellen, kiraktam Ragnarost, erre jött Yoggica.
Rögtön gangupolta a Raget, (amúgy kb 3 darab lapja maradt volna) aztán persze ki is nyírta, majd summonolt (iron forge meg wisp) ilyen-olyan lényeket, taunt rá meg buff, mert miért ne és ennek megkoronázása egy infest volt. Hogy lehet ez ellen játszani?
Shep
Hahaha, Tigris barátunknak is ajánlom ezt a videot!

Shep
Jó még majd minden nóném streamer életét is követem, hááát persze. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 10:34:43

legközelebb olvass utána 😊

de ja, elsőre nekem is felszaladt a szemöldököm 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.18. 10:01:49

Shep
Kolento, erre kirakja Thijs képét .DDDD

ez is egy érdekes vélemény:

antiagro troll kocsma 😊

Csak nekem ad megint napok óta csak 40 goldos questet, vagy megint behülyült, mint a múltkor?
Nem a pénz a lényeg, bár még nem költöttem egy fityinget sem a HS-re, hanem nem tudok online fizetni.
Mai leggyorsabb meccs.
Turn 1
Én: End Turn
Sámán: Tunnel Trogg + coin + Argent Squire; End Turn
Turn 2
Én: The End Is Coming
Sámán: You win this one friend.

LoL 😄
miért nem veszed meg játékon belül vagy battleneten? 5 euróról beszélünk, középárfolyamon az most 1545 Ft

Hát ez nem nyert, a telefonomon nem indul el eme remek játék... 😄 Azért kösz.

Esetleg valami android emulátoron lehet még megpróbálom, hátha.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2016.09.16. 21:55:17
Darthmushroom
az comeback 😮

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Gplayen amit megadsz. Nekem csatolva van a bankkártyám, vagy terhelheted teló számlára
végül is meglett az első young priestessem, szóvak már jobb volt mint a welcome boundle pakkok 80%-a 😊

danke beaucoup 😊

köszi a választ. És ehhez kell valami péjpál vagy hasonló? vagy pl. sima telefonon lévő pénzből is fizethető?
meddig lesz elérhető ez a welcome bundle?

ez jó ajánlat, normál esetben kétszer ennyibe kerül 10 pakli, és abban nem is biztos hogy van legendary
dave9004
mobilon lépsz be a játékba és úgy veszed a shopból gplayen keresztül. (gplayyel minden olcsóbb mint a HS játékkal véve)
"telóról véve 1500 Ft a Welcome Bundle. "

És ezt hogy lehet kivitelezni?
sadface
nekem jöhet ha még megvan 😄

I decide when I'm done.

van még egy free card pack key-em,az első jelentkező megkapja
Nekem Grommash-t adott + esett egy Edwin. Egyik sem volt még meg. 😄
na akkor már én is,

ajándék: King Krush, nem volt meg

10 pack: 1 epic, 1 golden rare ezekkel együtt 4 új lap

sok-sok lap ismétlés, pl 2 unleash, 2 wolf, 3! wisp, stb, összesen: 380 dust.

továbbra is a szerencse fia vagyok, nekem tök felesleges lottózni

én is megvettem
alap legend : tirion -> dust

viszont a 10ben volt egy king crush ami eddig hiányzott

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Valahol már olvastam, hogy mit mond ha Malfi jön szembe,szóval igen, más és más dumákat használ.
Meg is kerestem, itt van, hogy miket mond.

Megvettem ezt a welcome csomagot, simán megéri annak, aki most kezd, vagy már régóta játszik, de aktív játékos.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.09.16. 13:10:33

Shep
Aha, ezt minden nap megnézheti a streameken, napi több órán keresztül.

telóról véve 1500 Ft a Welcome Bundle.

dave9004
nekem mindegy
te mint aki utálja a játékot igen
viszont Vér István azt szeretné látni hogy amivel találkozik aggro shaman - zoo azt mi ellen hogy működik a legmagasabb szinten vagy egyáltalán jelen van-e

@Dave
a handlock, combo dudu, patron időszak kicsit más volt te is tudod ott 1 deck dominálta a metát most azért ez nem igaz
más kérdés hogy túl sok a tempo deck vagy az otk kombó vagy yogg szaron

TBTPumpa
BlizzCon 2016 jóságok:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

dave9004
elmondja majd, hogy Priest sucks, kill me pls 😄
TBTPumpa
Tuti lesz majd valami szövege, ha Malfurion az ellenfél, illetve Cenarius, Ysera és Illidan lerakásánál is biztosan mondani fog valamit, mert ezekkel elég közeli kapcsolatban van Tyrande. 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.16. 09:17:45

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Elég jól néz ki 😄 Bár szerintem a Purify is lehetne az új priest hős 😄
Számomra vicc, hogy egyáltalán még játékban van az a lap 😄 Nevetséges, hogy még magyarázni kell, hogy semmi helye a gameben 😄 Bár én nem játszok már, úgyhogy kussolok.
majd ha ott lesz tecsőn, kérnék egy linket 😊

dave9004
patron-kombódruid-demonhandlock versenymeta mégse volt jó a népnek ezért nerfelték el 😊
Darthmushroom
elég jól nézz ki így elsőre, mondjuk én mindig is szeretem a papot mint kasztot (anno wowban is). remélem valami normális promócióban lesz h megtudjam szerezni.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Shep
Szerintem meg pont az a jó ha versenyeken inkább olyan deckek szerepelnek amik ladderen nem, ki a franc akarja 1000x is látni az aggro sámánt nyerni, még akkor is ha azzal valamelyik pro játszik? Pont az tesz jót a játéknak, ha versenyen új paklik vannak, más megközelítés, úgy marad érdekes az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.15. 21:34:21