Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes lesz ha majd a vb döntőn yogg féle random fog több tízezer dollárról dönteni. Majd odamegy Renegade és mondja neki h fun card game, tehát móka, így természetes.
és pl az 5 manás lények eléggé ergyák
ettől még gáz a portal de minden portal gáz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.18. 21:59:33
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Az ellenfél vezetett, több HP-ja volt és volt 3 lénye is, nekem üres volt a boardom.
Kiraktam Yoggot, rengeteg spellt toltam el előtte. Egyetlen lényét ölte meg, és megölt engem is.
Iszonyú dühös lettem, hiszen a fórumon itt mindenki nyert vele, ha kitette, vagy veszített azonnal, ha ellene tették ki...
(Nem feltétlenül az a történet igaz, amelyiket a legtöbbször mondogatják, hogy igaz.)
A streamerek sem értenek tökéletesen egyet azzal egyet, hogy Yoggot tíltani kell-e vagy sem. Kétségtelen, hogy viszont valamit kezdeni kell vele (és még pár lappal) és az adott szituációval.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 19:13:04
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ott vannak az OTK deckeket is, tudod, hogy meg fog történni, én pl addig ki sem rakom Tiriont, míg nincs a kezemben N'zoth is meg a redemption, mert ott én azzal nyerem meg az ellen a deck ellen. Mondjuk sok más ellen is jó, de ott létfontosságú. Ha ez nem történik meg akkor Emperor után akár conced is mehet. Lényeg, hogy tudja az ember, mi jön. Nem azt mondom, nyilván kell RNG a játékba, még a Cabalist tomeot is megértem valahol, hogy miért jó. De Yogg, az kb olyan, hogy van egy vesztes köröd, kirakod és lehet mégis megnyered. Hát az azért sok szerintem.
Nem tudom, hogy neked ki mit mondott, de a HS, az RNG Heavy, fun (értsd, bármi megtörténhet, mert móka játék) kártyázás.
Amúgy tiltsuk be, komolyan, de akkor az N'Zothot is meg a kutyulósat is, az is megnyeri neked a meccset 😊
Én tök kedvellek, meg minden, de ha zavar az RNG, akkor tényleg a Magic a te játékod, pláne a te agyaddal 😊 bár tény, ha sikeres leszel, akkor be kell érned gombokkal, míg HS-ben, mint tudjuk, csaló senkiháziként 😞lö Póni)is 2k euró/hét 😊 <#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.18. 18:25:24
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rendkívül szar érzés, mikor tempó mage ellen mész, akinek természetesen álom keze van és 5. körben már csak 10-13 HP-n állsz. Jó, topdeckelsz egy boardcleart. Magenek üres a keze, huh, még lehet esélyem. NEM NEM. Cabalist tome. Ami pont adott neki két birkát mert miért ne, nem csak a Craint, de még Tiriont is lebirkázza. Nem mellesleg még pofánkínál egy bablingbookból esett fireballal, mert kettő nem elég. Jó, megint szerencsém van, megjött Renó. Következő kör még 2db fireball az arcba + forstbolt meg amit csak ki tudott sajtolni a cabalist tomeból.
Oké, most már csak kifogy. Ott van még Sylvanas, azt majd jól visszahozza a N'zoth. Meg még ott van Ragnaros is Healnek, jó ez jó ez.
És akkor lerakta Yoggot és az történt, amit leírtam lentebb.
Igazából nem is lenne ezzel baj, de mégis csak olyan deckről beszélünk, ami turn 4ben majdnem megölt, majd még late gameben is tele volt potenciállal, köszönhetően a cabalist tomenak és antonidasnak.
Mikor elkezdtem HS-zni, mindig azt mondták, hogy aki magel facre dobálja a fireballokat earlygameben az nagy eséllyel veszíteni fog. De most már simán megteheti ezt is, mert miért ne?
Megmondom őszintén, értem, hogy miért szídja mindenki a sámán deckeket, de nálam a mage az sokkal előrébb való az ocsmányság listámon.
amúgy meg Yoggot akkor rakod ki általában, ha hátrányban vagy boardon, mert akkor már "minden mindegy". 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mondjuk úgy, hogy egész jól álltam mage ellen, kiraktam Ragnarost, erre jött Yoggica.
Rögtön gangupolta a Raget, (amúgy kb 3 darab lapja maradt volna) aztán persze ki is nyírta, majd summonolt (iron forge meg wisp) ilyen-olyan lényeket, taunt rá meg buff, mert miért ne és ennek megkoronázása egy infest volt. Hogy lehet ez ellen játszani?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 10:34:43
de ja, elsőre nekem is felszaladt a szemöldököm 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.18. 10:01:49
Turn 1
Én: End Turn
Sámán: Tunnel Trogg + coin + Argent Squire; End Turn
Turn 2
Én: The End Is Coming
Sámán: You win this one friend.
LoL 😄
Esetleg valami android emulátoron lehet még megpróbálom, hátha.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2016.09.16. 21:55:17
danke beaucoup 😊
ez jó ajánlat, normál esetben kétszer ennyibe kerül 10 pakli, és abban nem is biztos hogy van legendary
És ezt hogy lehet kivitelezni?
ajándék: King Krush, nem volt meg
10 pack: 1 epic, 1 golden rare ezekkel együtt 4 új lap
sok-sok lap ismétlés, pl 2 unleash, 2 wolf, 3! wisp, stb, összesen: 380 dust.
továbbra is a szerencse fia vagyok, nekem tök felesleges lottózni
alap legend : tirion -> dust
viszont a 10ben volt egy king crush ami eddig hiányzott
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Meg is kerestem, itt van, hogy miket mond.
Megvettem ezt a welcome csomagot, simán megéri annak, aki most kezd, vagy már régóta játszik, de aktív játékos.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.09.16. 13:10:33
viszont Vér István azt szeretné látni hogy amivel találkozik aggro shaman - zoo azt mi ellen hogy működik a legmagasabb szinten vagy egyáltalán jelen van-e
@Dave
a handlock, combo dudu, patron időszak kicsit más volt te is tudod ott 1 deck dominálta a metát most azért ez nem igaz
más kérdés hogy túl sok a tempo deck vagy az otk kombó vagy yogg szaron

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.16. 09:17:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.15. 21:34:21