• Zozo0122 #35338
    Mi a szar? Mi ez a kártya? Nyilvánvaló volt a zöld színből, hogy Jade valami, hogy jade golemet idéz, de a RUGÓNAK nem a shamannak. A shamannak most nem kell early fegyver, miért? MInden kiegben a shaman kap fegyvert, a rugó meg, azaz a weapon class NEM. Design space erős fegyvereknek a Blade Flurry nerf után? MIVAN? A nyakamat tettem volna rá, hogy ezeket a karmokat a rugó kapja. Amúgy is hol illik ez egy orkhoz? A Doomhammer, na az oké ,de ez? Pwn-on amúgy igaza van az embereknek, a Blizzard kb a képünkbe röhög a Purify eset óta. Már én is úgy gondolom, hogy csak az általános sírás miatt kapnak a papok jó lapokat, egyébként fostak volna rá. Nevetséges ez, hogy a design team ezt bírja kiokádni magából:
    1. Az égbe buffolás, ha valami gyenge, lásd shaman. Oké, sokáig tartott, több kiegen át, de túlzásba is estek.
    2. Nyilvánvalóan brutális combók előre nem látása. (pl. secret paladin)
    3. Pokolba nerfelés, gyakorlatilag lap törlés. (Buzzard, Blade Flurry stb...)
    4. Nyilvánvaló hiányosságok be nem pótlása. Hol az overheal? Vagy megfelelő heal lap a rugónak esetleg? Több használható fegyver/combo lap az elvileg erre épülő classnak?
    5. Mik ezek a szövegek is, hogy pl. azért nerfeltük így a patront, ahogy, hogy a jövőben előre tervezve ne alakulhassanak ki brutál OTK combók? Annyira már nem bírnak a jövőbe tervezni, hogy a rugó kapjon egy megfelelő fegyvert? A shaman meg minden kiegben. Meg az a duma, hogy a róg azért nem kap jó healt, hogy ne váljon gyakorlatilag controlos classá, övék a fegyverek meg a combok. De akkor miért lopatnak vele random szar lapokat? Kb. egy gyengébb pap szint az a mechanika is, amit előltetnek kiegek óta...
    6. Nyilvánvaló trollkodás és hülyének nézés. Kicsiben ez amúgy vicces lehetne, de a mai meg a tegnapi róg lap miatt a Valeera fanok 2 napja ragelnek mindenhol. Még könnyen lehet, hogy lesz jó róg fegyver is most, de attól még miért kell ezt eljátszani?

Normálisak ezek? Amúgy is, ha már a játékba van kódolva (elvileg) Maiev mint a rugó hős, akkor nem kéne kedvet adni az azt játszóknak ahhoz, hogy egyáltalán elővegye a gamet? MIért nem lehet úgy játékot fejleszteni, hogy azt csináljuk ami logikus és nyilvánvaló? Én értem, hogy a taunt warrior jó koncepció, nekem tetszik is, de ha még most sem lesz játszható, akkor az azért elmond valamit a fejlesztőkről nem? Kb. 4 vagy hány kieg óta nem képesek játszhatóvá tenni.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 08:24:25