40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Fel kellene dolgozni, hogy 132 lapból kb 2 lesz imba, 10 lesz nagyon jó, 20 ami jó lesz, 30 ami használható és a maradék lap kuka. Persze ez csak constructedre igaz, arénában ez jobb arányt mutat.
Lehet krokodilkönnyeket ejteni, sírni, és dühös tekintettel körbenézni, de ez van és ez is lesz, mert ez a normális. Ha minden legendás+epic lap brutálisan jó lenne, akkor el kellene adni a házat, az autót, fel kellene törnünk a malacperselyt hogy az árából boostereket vegyünk. Akkor azért menne a rinya. Arról nem beszélve, hogy ez a csapat erre a játszható lap mennyiségre is nehezen tud jól reagálni, még többnél még nagyobb baj lenne. -
cesar22 #35347 jó hát nyilván ez IMO
nálam mondjuk a szar lap definíciója pont ez, hogy "arénába jó lesz" -
Negritis #35346 kinek mi ad hozzá az élvezeti értékhez
sztem ez pl arénában jó lesz, de constructedben kevésbé -
cesar22 #35345 imádom hogy valaminek a valamijére, valamilyen módon, valamennyi attackot, és vagy hp-t buffoló lapokat a végtelenségig tudják kombinálni
kár hogy ezek semmit nem adnak hozzá a játék élvezeti értékéhez -
Negritis #35344 új rugó lap
amit zozo említett
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #35343 Viszont kijött egy egész érdekes rugó lap, önmagában szar, de annyiból érdekes, hogy célozni tudja a stealth minionokat. (sőt, csak arra hat)
Kapott a druid egy beast buffoló sensei raret, kapott a rugó stealth buffoló senseit, shamanból már csak az epic (és legendary de az mind1) slotok szabadok, előre várom a hulladék shaman epicet, give a totem +2/+2, na az lesz aztán a hulladék kártya :DD -
miracle rúgónál meg végképp baj h annyi spell van, sokszor több körön át gyakorlatilag semmit nem tudsz csinálni mert nem veszel fel csak spellt.
malynál jobbnak érzem a helyzetet, de valahogy az a deck típus meg vonz annyira. -
A legjobb dolog ami történt ebben a játékban, hogy eltűnt az a tróger blade flurry!
-
Zozo0122 #35340 Olaj rugó tök jó volt, én is szerettem, ott szerettem meg a rugót. De persze kaphat most még jó fegyvert, de nyilván el kell játszani a fanokkal, hogy beetetjük őket a jól kinéző karommal, aztán bumm, shamanok egyetek, újabb early weapon, pont ez kellett. Rugónak milyen jól jött volna ez...poisonnal már lekaphatná az 5/5 tauntot meg ilyenek. Nem csak olyan rugó létezhetne, hogy 20 spell és akkor abból mindent. Amúgy most arra gondoltam, hogy egy Death Bite szerű AoE deathrattle fegyver tök jó lehetne a rugónak.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 08:33:42 -
rúgó vonalat én se értem, pont a kieg előtt nyilatkozta valamelyik tervező h combo+fegyver irányba akarják elvinni a kasztot erre megint lószart sem kap, az a legendás lap is mi neki? ha kinyitom azzal a lendülettel fogom betörni.
egyik ha nem a kedvenc kasztom de a standard megjelenése óta rosszul vagyok tőle.. Olaj rúgót annyira szerettem, de a blade furry nerf miatt még wildban se lehet játszani vele. -
Zozo0122 #35338 Mi a szar? Mi ez a kártya? Nyilvánvaló volt a zöld színből, hogy Jade valami, hogy jade golemet idéz, de a RUGÓNAK nem a shamannak. A shamannak most nem kell early fegyver, miért? MInden kiegben a shaman kap fegyvert, a rugó meg, azaz a weapon class NEM. Design space erős fegyvereknek a Blade Flurry nerf után? MIVAN? A nyakamat tettem volna rá, hogy ezeket a karmokat a rugó kapja. Amúgy is hol illik ez egy orkhoz? A Doomhammer, na az oké ,de ez? Pwn-on amúgy igaza van az embereknek, a Blizzard kb a képünkbe röhög a Purify eset óta. Már én is úgy gondolom, hogy csak az általános sírás miatt kapnak a papok jó lapokat, egyébként fostak volna rá. Nevetséges ez, hogy a design team ezt bírja kiokádni magából:
1. Az égbe buffolás, ha valami gyenge, lásd shaman. Oké, sokáig tartott, több kiegen át, de túlzásba is estek.
2. Nyilvánvalóan brutális combók előre nem látása. (pl. secret paladin)
3. Pokolba nerfelés, gyakorlatilag lap törlés. (Buzzard, Blade Flurry stb...)
4. Nyilvánvaló hiányosságok be nem pótlása. Hol az overheal? Vagy megfelelő heal lap a rugónak esetleg? Több használható fegyver/combo lap az elvileg erre épülő classnak?
5. Mik ezek a szövegek is, hogy pl. azért nerfeltük így a patront, ahogy, hogy a jövőben előre tervezve ne alakulhassanak ki brutál OTK combók? Annyira már nem bírnak a jövőbe tervezni, hogy a rugó kapjon egy megfelelő fegyvert? A shaman meg minden kiegben. Meg az a duma, hogy a róg azért nem kap jó healt, hogy ne váljon gyakorlatilag controlos classá, övék a fegyverek meg a combok. De akkor miért lopatnak vele random szar lapokat? Kb. egy gyengébb pap szint az a mechanika is, amit előltetnek kiegek óta...
6. Nyilvánvaló trollkodás és hülyének nézés. Kicsiben ez amúgy vicces lehetne, de a mai meg a tegnapi róg lap miatt a Valeera fanok 2 napja ragelnek mindenhol. Még könnyen lehet, hogy lesz jó róg fegyver is most, de attól még miért kell ezt eljátszani?
Normálisak ezek? Amúgy is, ha már a játékba van kódolva (elvileg) Maiev mint a rugó hős, akkor nem kéne kedvet adni az azt játszóknak ahhoz, hogy egyáltalán elővegye a gamet? MIért nem lehet úgy játékot fejleszteni, hogy azt csináljuk ami logikus és nyilvánvaló? Én értem, hogy a taunt warrior jó koncepció, nekem tetszik is, de ha még most sem lesz játszható, akkor az azért elmond valamit a fejlesztőkről nem? Kb. 4 vagy hány kieg óta nem képesek játszhatóvá tenni.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.26. 08:24:25 -
Savaznunk kellene, hogy világbéke legyen, és olcsóbb legyen a kenyér... vagy valami hasonló. (Több lapot mutatnak be, ha teli lesz a csík.)
Jött új sámi fegyver:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Van 4600 dustom de nem tudom... :D -
gyakorlatilag kell az összes druid pakliba jelenleg, ha új típus lesz (Golem) abba is biztos h kelleni fog. Igazából annyi a baj h kétezerpárszáz dustom van, ami nem sok egy új kieg előtt. -
Nekem már volt úgy nem egyszer, hogy meccset nyert. Simán az egyik legjobb legend és még jó ideig látni fogjuk. -
Fandralon én is agyalok már jó ideje... -
Negritis #35332 mekkora troll már druiddal :D -
Új semleges lap:
Várd meg a kieget, de szinte biztos, hogy le kell majd gyártanod, mert rettentő erős lap, és az új druid legend is szeretni fogja. -
Madi92 #35329 Én legyártottam pár hónapja, de szerintem most már várj kicsit, hátha valami jobb kerül terítékre.
Ha majd nyitsz packokat, lehet majd olyan szinergiákat nyitsz, amihez jó lenne a legend is. -
szerintetek megéri legyártani Fandralt? mostanában sok druid questet kapok, és ő akár maly akár beast druidba is belefér. vagy az érkező kieg miatt ilyenkor már nem éri meg költeni a dustot? -
Egyetértek teljesen használhatatlan egy lap.Még kombóra sem igazán alkalmas mert szinte semmit sem csinál.Az hogy kicseréli a lényeket egyel kisebbekre az lófasz, simán lehet hogy csak a statot nézve erősebb lényeket kap vissza... -
Flecsy #35326 1-ért 2/3 pozitív szövegezéssel? :D. az a lap úgy balance ahogy van. Edwin will rise again maybe. -
Madi92 #35325 Panda ugyan ezt tudja és jobban is, mivel ezt combozni is kell. Sok értelmét nem látom.
Ha legalább csökkentené 1 manával az árát vagy valami. -
clap clap esport clap clap
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.25. 13:01:21 -
Negritis #35323 én továbbra is tartom hogy jó kis lap lehet
nem váltja meg a világot, de pont ez a jó
2. béka helyett én simán lehet hogy egy midrange deckbe is beteszem elég sok minden ellen jó
viszont megvannak a hátrányai - főleg hogy random.
hiába van csak 1 lap az ellenfélnél ami komoly threat ha azt megoldod vele hogy kevesebb value jöjjön belőle már megéri + ugye komoly synergiákat is megzavarja
ami most jutott eszembe hogy egész jó counter rá:
gadget + stealth
shaman nem igazán tudta eddig kezelni most lesz rá valid válasza
szituációs lap, tesztelgetni kell a metától is függ DE én látok benne fantáziát, aztán simán lehet hogy nem lesz belőle semmi -
Ezeket a hulladek semmilyen lapokat, szerintem eljutottak arra a szintre amikor mar nem tudnak mit kitalalni. A jatekban levo lehetosegeket kellene inkabb fejleszteni, coop mode, 2v2, ingame bajnoksag aranyart, dustert, ingyen arenaert
fogyatek blizzard -
Hát gyerekek nagyon röfög a disznó mostanában :)
Volt ugye a Golden Antonidas után a toxic cardos legendary roguenak(kb 5. nyitásra Antonidas után).
Azóta most tegnap (kb 2-3 nyitás után) Cenarius és N'zoth 2 egymás utáni pakliból :)
Röffröff :) -
Tudom elsőre borzasztónak tűnik ez a lap, és másodszorra is. :)
De talán a Jade Golemmel párosítva jó lesz, igaz a panda ugyanezt csinálja, de fixen battlecry effekttel. Nem tudom, az biztos, hogy nem ez a lap fogja meghatározni, hogy a rugó hová emelkedik/süllyed az új metában. -
A rouge közben tovább erősödik:
Zozo0122 #35318 Persze, de higyjétek el, ha elétek lesz tolva egy buffolt board, maximum csökkentitek a lényeket, oké, kisebb a fenyegetés, de attól még nincs megoldva a dolog. Kombózod AoE-vel? Rendben, de ehhez össze kell szedni a kombót és a Devolve túl sokszor lesz felesleges lap a kézben. Gyakran majd vársz, hogy végre kitehesd. Emlékszel mit művelt múltkor a Northshire Cleric mikor meccseltünk?:D Na kb. az a kategória a lap a legtöbb shaman deckbe, de persze lehet, hogy erre lesz majd építve egy decktípus, de max akkor, ha valami über DR deck lesz a meta legjobbja, és akkor kivárod a NZoth kört és akkor tolod el... -
Negritis #35317 itt a reveal team :D
aki emléxik az epic npc man videókra azoknak ismerős lesz a bagázs :D
-
Negritis #35316 a devolve-ról beszélünk nem a teljes setről
de sebaj -
Az, hogy a standard nem rotál ki soha még nem biztos, lehet pl lesz idővel váltás, most nem. De most nem is kell szerintem. Lehet idővel lesz szavazás/döntés/valami, és pl lehet lesz lap, ami a standard részévé válik, én pl betenném Reno-t idővel.
A basic NEM CSAK azt jelenti, hogy jó vagy rossz egy lap, hanem a ritkaságát, hogy mennyi eséllyel juthatsz a laphoz. Egy basic lap simán lehet jobb, mint egy hulladék legendás, max a legendásnál annak fogsz örülni, hogy több dustot ér, és ez így van rendjén. Én lennék a legszomorúbb ha a top paklik csak legendásokból meg epicekből állnának. -
cesar22 #35314 ezt a sok unalmas semmilyen lapot... -
Bár ezen nincs rajt a kieg jele... -
Na én még nem mutattam új lapot:
Nem igazán értem.
Szerintem semmit nem segít az, hogy a standard egy jelentős része nem rotál ki soha és a nagy részük nem filler.
Aztán az emberek meg sírnak, hogy op meg játszhatatlan lapok jönnek.
Nem nevetséges szerinted az, hogy basic lapok beférnek top-tier paklikba. -
Jade golem ismét:
Negritis #35309 szerintem amennyire keresztbe tesz annyira segíti is
ha erős lesz a goony goons synergia arra tökéletes counter imo