Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Fejlécben található nevek menüpontban sok embert megtalálsz innen. Nyugodtan felveheted az összes emberkét onnan, akár magadat is beírhatód. : )
Dimefromhell
Sziasztok
Én is keresek embereket, mert aki becsalt a játékba nagyon ritkán van fent és a "nézd meg egy barát játékát" questhez meg kellene ember h megkapjam a packot. (legalább). Meg ha olyan van 1-2 duelt is lenyomhatunk (bár elég kezdő vagyok még) Köszi
Mephike
Írtam privit.

én ráérek
Mephike
Keresek egy embert, akinek kell 80 gold és van kedve játszani érte.

Shep
Ja, ide meg azért írok, mert szórakoztató ami itt megy és néha kell egy kis benzin a parázsra 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.25. 15:18:35

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mondom ,hogy szívsz valamit ,vagy nem tudom, magadtól nem lehetsz ilyen hülye. Igen is vannak a játékban jó brawlok, ahogy jó kieg szintek is, pl ebből az első tök jó volt, és lapok is szintúgy de úgy fest te is csak a negatívumokat tudod felemlegetni, szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is sűrűn nézek deck "vázakat" a neten, aztán szépen 1-2 dolgot kicserélek arra amit én jobban szeretek
ettől még kb netdeck marad de az is megvan h ez "csak az enyém"

persze sokszor fogom és magamtól állok neki teljes deckeket csinálni, mint ahogy most van az nzoth hunteremmel

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

én?

neked mindig minden meta a legszarabb, mindig minden kieg a legszarabb, minden brawl a legszarabb eddig - kivéve ha ismétlés mer akkor meg fantáziátlan, ...

nekem ha ennyi minden idegesítene bármelyik játékban otthagynám a picsába mert nem szórakozás
és nem csak az, hanem a topikba se járnék (ahogy pl a WoT topikba se járok osztani az érsz h ez mekkora hányadék etc)

tipikusan az a szitu mikor valaki szidja a celebeket hogy nem érdemlik meg a figyelmet, de nincs az a hírmorzsa amit át ne olvasna tüzetesen róluk

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Ahogy a nagymester mondaná, attól ,hogy megváltoztatsz 2-3 lapot a deck még ugyanaz 😄 Az a baj a HS-ben ,hogy hiába a rengeteg lap sok csak a helyet fogalja, esetleg arénába jó, vagy elmegy.

Igen, belátom, ez nagy hülyeség volt részemről, hogy jaj csak saját deck. Most már azért össze tudok rakni több érdekes, jó decket is. Szóval akár keverhetem is a kettőt, annak ellenére, hogy még jó sok lapom hiányzik, főleg Legandary oldalról.
Van ez az "új" resurect priest amit én is játszok, de egy-két kártyát megváltoztatva, így tud meglepetést is okozni az ellenfélnek és azt sem érzem, hogy "csak lemásoltam oszt jóvanazúgy".
Shep
Én meg azt nem, honnan szeded ezt a sok hülyeséget.

nem értem hogy lehet mindig minden a legrosszabb

Shep
Nem értem a kettőnek mi köze egymáshoz.

néha érdemes amúgy megnézni premade deckeket is ha van időd
mert tud :
1. ötleteket adni
2. "insightot" hogy mit mivel lehet szivatni

nem úgy volt h ráhagytad? ....

Shep
A legrosszabbak egyike, nem elég, hogy random még rohadt hosszú is, vagyis még a vereségért is többszörösen meg kell küzdeni.

kinek mi, luck based
true

dave9004
rémunalmas
Beadtam a derekam.
Kipróbáltam Pawnyhow Patron Warriorát.
Sosem játszottam warriorral, szóval elsőre elég szopás, de látom, hogy miért megy neki vele olyan jól.
megint discover brawl, mondjuk én szeretem

jójó, rossz szóhasználat 😄
a lényeg h majdnem minden class-nak ad +1 decktype-t

dave9004
a renora kb egy archetípus épül, de az maradjon 😄 ok
justicar nem feltélten, arra nem épít egy csomó archetípus
ugyanezért nem hiszem h emperor maradna pl
viszont Reno nélkül túl sok deck veszik ki, eddig nem ment ki ennyire crucial lap sztem hiába volt egy csomó OP lap gvg-nax ban

dave9004
sztem Justicar is, de hiába.
Hát nagyon remélem! 😄
sadface
Várd ki a végét... :p

I decide when I'm done.

mondjuk a Reno sztem tipikusan olyan ami mehetne át "standard"-ba

dave9004
és ezért vki fizetett idén. a szart is el tudná adni most blizz, mint látjuk el is adja 😄
dave9004
azért a wotog, karazhan, idei, classic, meg az áprilisi lesz a standard. sok reno és emperoron alapuló pakli kimegy, marad a midrandzs 😄
sadface
ha kikerülnek a mostani top tier lapok, akkor az alatta lévők lesznek a top tier amit mindenki szidni fog. Rák mindig lesz.

I decide when I'm done.

dave9004
jobb mert OP lapokkal volt tele, ami rákot hoztak? 😄
Szokjunk hozzá de kevés op lap lesz már ezután.
ja aha. én úgy képzeltem, hogy kivételkor lesz amit megtartanak.

A blackrock az fájni fog mindenesetre. (most futottam át épp a lapokat, azért mennyivel de mennyivel jobb kieg volt mint ez a mostani buzulás)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
lehet róla szó vmikor a jövőben, de nem 1-2 éven belül az biztos.
amúgy nem arról ment a rege régebben hogy lesznek kártyák amiket átvesznek standardba kiegekből? Mert nem nagyon vettem észre, hogy megtörténne.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
sztem de
ha nem vette meg sztem nem tudja craftolni

dave9004
áprilisig lesz kb standardban. ha 1-2 lap kéne akkor csak craftold max
ha megvan az old godból amit szeretnél akár meg is érheti
mókának jó és jövő márc-ápr jön az a kieg ami zárójelbe teszi majd elvileg

Szerintetek megéri még goldból kifarmolni a Black Rockot?
már bocsánat de ír a f&sz0m 😄 semmi értelme mert úgyis mindenki azt gondol amit akar
Trump csinált amúgy egy ideig hasonló jellegű videókat, ő is matematikus, ő statisztikusként végzett ráadásul asszem (nekem diff egyenletek volt a szakdogám)

dave9004 #34015
és még csak most jön a Legion 😄

dave9004
bnet megint kapja az ívet. offline
lelkes voltam, elolvastam a definíciót, szóval holnaptól kezdj el tetszőleges HS portálokra cikksorozatot írni (min. 1000 leütés), mondjuk: a "HS matematikája, avagy, felhúzta, nem húzta?" címmel 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ami info a progmatosoknak kell nah nekem az is matek volt 😄
sztem kb ennyi elég 😄

na, az azt sem tudom mi 😊 megyek is kigooglizom 😊

pedig néha nemárt <#buck>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem, tisztán matematikus vagyok és nem progmat hanem alk mat ami azért elég más 😄

jah amúgy nem kávézok 😄

az meg ez volt:

Én: "Amúgy ilyeneket ne írj, mert szembemész a kánonnal, egycsapásra összemostad a régi facehunterrel, mert állítólag azzal is minden hülye le tudott menni legendbe, szóval konklúzió: a patron pont olyan könnyű/nehéz deck, mint a facehunter. 😊"

Negritis: "és mit mostam össze rajta? az akkori metában a patron miatt sok volt a facehunter/shaman ezért a patron "counterek" (amik hoztak ellene 50%ot) nem voltak életképesek ennyit mondtam sztem"

Én: "igyál még egy kávét, az utolsó bekezdés csak vicc volt. 😊"

Mivel tudjuk, hogy, matekon (azon belül, asszem progmaton) végzett, így ő a legutolsó, akit lehülyéznék számokkal kapcsolatban.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.24. 10:22:07

dave9004
de akkor ne vágd neki h kávézzon mert hülye hozzá, hanem h ja de kurvakicsi az esélye.
jó ez már tényleg csak szőrsálhasogatás: ha 40%-os a WR-ed R6-R1 között, akkor nem tudsz bemenni R5 alá. 😊

de amúgy értelek, veszítesz sokat, majd jön az álom és R20-ról megindulsz, úgy tényleg összejöhet, de az ilyen eseményt a gaussgörbéből is kivágják. 😊