• Zozo0122 #35305
    Sokat nézegettem én is, szerintem okádék, de mostmár kifejtem :D Az evolve azért jó, mert nagyon olcsón óriási érték ( totemekből főleg), ráadásul a már lent lévő lényeket használhatod, pl. üthetsz velük, majd a sebzett lényt alakítod át, akár chargeos lénnyé, amiből azonnal plusz hasznod lesz, akár deathrattle vagy taunt lénnyé, amiből szintén plusz előny jön. Mindez 1 mana és nagyot neem bukhatsz, mert a saját boardodra hat felfelé. A devolve ezzel szemben drágább, az ellenfel boardjára hat és a doomsayer makkolásán kívúl a dr és taunt minionok lehetőségével tovább szívathatjuk magunkat. Ha az ellenfélnek már van boardja, akkor azt eltüntetni akarod, nem legyengíteni, mert attól még mindig lesz boardja, neked meg még mindig nem. Oké, AoE- vel combo, de ahhoz kézben kell annak is lennie. Ha a devolve és az evolve manaköltségét felcserélnék, akkor mindkettő jó lap lenne, így viszont evolve király, devolve fos. Szerintem :) De nagyon kíváncsi lettem rá amúgy, fogom is próbálgatni, hátha nagyot tévedek. Többiek?