40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Constructed játék szempontjából maximum ok lap szerintem, de játéktervezés szempontjából egy remek lap.
Pontosan azért nem jó, mert nagy a variáció benne és nem távolítja el az ellenfél lényeit közvetlen.
Persze ha egy tirion,ragnaros és hasonló boardra kinyomod akkor perfekt.
Az ilyen lapoknak leginkább a túlságosan kőbe vésett metajáték tesz keresztbe -
Madi92 #35307 Szerintem meg pont, hogy jó lap. Board clear nem mindig megoldás. Vannak olyan helyzetek, mikor nem ér semmit. Ezt egy rosszabb béka ként kell felfogni, amivel rengeteg szinergiát lehet tönkretenni és én félek tőle, hogy használni is fogják. Most már nem lesz elég két békát kerülgetni, erre is figyelni kell, nehogy Tiriont vagy hasonló cuccot belerakj. Vagy pl szoktam olyat is csinálni, hogyha olyan a board, akkor Tirion mellé doomsayer, erre az is jó. Vagy csak simán útban van egy taunt. -
Negritis #35306 továbbra is tartom hogy control shaman kezében jó lehet
ott sztem annyit nem számít hogy 2 mana
főleg mikor egy nzoth által visszapakolt boardra küldöd rá
vagy mikor a call of the wild 3 op beastjéből csinálsz 3 random 2 dropot
vagy mondjuk az OTK palának nyírod ki a comboját
vagy az új jade golemekre dobod rá, de akár a goony goons által agyon buffolt lénykombók ellen is működhet
szóval szerintem van benne fantázia, de a mostanában használt shamanban nem lesz jó ezt aláírom
az pedig hogy 2 lapos combó a board clear? persze nem könnyű, de ettől még a 2 lap nem feltétlen problémás
lást eq + consed/pyro
priest combok
nova - doom a magenél
van jópár 2 lapos clear combo, a gond az lehet hogy a shamannál a devolve maga annyit nem segít a clearben valószínűleg
inkább a synergiák ellen lehet jó téynleg
-
Zozo0122 #35305 Sokat nézegettem én is, szerintem okádék, de mostmár kifejtem :D Az evolve azért jó, mert nagyon olcsón óriási érték ( totemekből főleg), ráadásul a már lent lévő lényeket használhatod, pl. üthetsz velük, majd a sebzett lényt alakítod át, akár chargeos lénnyé, amiből azonnal plusz hasznod lesz, akár deathrattle vagy taunt lénnyé, amiből szintén plusz előny jön. Mindez 1 mana és nagyot neem bukhatsz, mert a saját boardodra hat felfelé. A devolve ezzel szemben drágább, az ellenfel boardjára hat és a doomsayer makkolásán kívúl a dr és taunt minionok lehetőségével tovább szívathatjuk magunkat. Ha az ellenfélnek már van boardja, akkor azt eltüntetni akarod, nem legyengíteni, mert attól még mindig lesz boardja, neked meg még mindig nem. Oké, AoE- vel combo, de ahhoz kézben kell annak is lennie. Ha a devolve és az evolve manaköltségét felcserélnék, akkor mindkettő jó lap lenne, így viszont evolve király, devolve fos. Szerintem :) De nagyon kíváncsi lettem rá amúgy, fogom is próbálgatni, hátha nagyot tévedek. Többiek? -
Negritis #35304 Hearthstone
3 perce ·
Join Matt Place and Frodan as they reveal Mean Streets of Gadgetzan cards! http://blizz.ly/2fvGL0l -
Negritis #35303 amúgy ahogy nézegetem a devolve-t egyre több szituban hasznos:
tökéletes válasz call of the win-re, nzoth ellen is tud büntetni -
A hearthpwn.com oldalon most is volt egy nagyon jó verseny. Ezúttal nem új lapot, hanem új kulcsszavakat (taunt, battlecry, stb) kellett alkotni.
A lap készítéses versenyeket bár meg szoktam nézni, néha olyan érzésem van, hogy kicsit túl lőnek a célon (legyen legendás, és 4 manáért 7/7 :] ).
Viszont a mostani verseny eszméletlen jó munkákat szült. Remélem a Blizz figyelt, és a jövőben fog szemezgetni belőle. -
Az kellene még. -
Negritis #35300 szerintem is jó lap lesz, de nem egy midrange vagy aggro deckben
hanem egy controlosabb shamanban
+ ez kapásból tényleg egész jó counter a goony goons féle telefosom a boardot buffolt olcsó lényekkel
nemtom ez a 2 lap volt-e már
druid taunt a jade golem vonalon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ez a lap pedig sztem neptulon míg volt addig lett volna igazán jó, de arénában talán jó lehet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
számomra kifejezetten szórakoztató volt :) -
már miért kellene? -
kár, h nem murloc :( -
Új sámi lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Egyet kell értsek, miután megkaptam a packot, már tudtam, hogy nem kell többet játszanom ezzel a brawllal... -
Zozo0122 #35294 Jaj de kínos ez a brawl. Instant fejlövés annak, aki ezeket kitalálja. Tudják, hogy mindenki játszani fog a packért, de ez kínzás kb :D Nagyon rossz :D -
Zozo0122 #35293 Jaa, a Jade Idol az rare :D Toast Visual Guide-jában rosszul szerepel, commonként. -
3. -
Zozo0122 #35291 Láttátok az új druid lapot? Hogy van az, hogy ez a 4. druid common?
-
azt hiszem új szintre emelték a brawlt...ettől még a portálos is normálisabb volt a randomjával..
-
magic standard. jó is lenne. -
Negritis #35288 off
-
Csak játszatok el a gondolattal, hogy nincs classic set és a basic lapok is csak filler szintet érnék el, nem pedig all-time class meta lap egy csomó belőle. -
Madi92 #35286 Én porolok mindent, amit feleslegesnek vélek. -
Így vagyok ezzel én is, sőt mégannyira elvetemült vagyok, hogy a gold lapokat is gyűjtöm. -
Már nevet is változtattak? .SD -
Akkor gondolom talicskával kell beletolnod a pénzt
-
Zozo0122 #35282 Eternal :D Az Enderal az Skyrim Total Conversion. Azzal is játszok :D -
Enderal? :D -
jelenleg nem használt... soha nem tudhatod, később milyen kiegek/lap változtatások lesznek.. én soha nem dustolok, csak ha több, mint 2 van belőle (legendnél több mint 1) -
Zozo0122 #35279 Off:
Na még annyi, hogy mióta legutóbb játszottam az Enderallal (hónapok óta), sok minden megváltozott. Sokkal szebb az egész, meg van csomó átalakított meg teljesen új lap. A kampány első részének teljesítése után kapsz 11 packot, és minden pack kinyitásából (később is) 100 dustot, így összesen 1100-at a lapokon felül. Nekem esett egy legendary is a 11 packból, szóval jó nyitás volt :D
Fennmarad a gépen, néha belépek majd. Főleg, hogy itt az "aréna" (2 különböző módja van) sokkal élvezetesebb és az ÖSSZES draftolt lapot megtarthatod. Igen, a legendeket is :) Mindjárt jön Shep és leolt az Enderalommal együtt, hogy szar volt, de tényleg sokat változott mióta akkor elkezdtük :) Na, csak ennyi.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.23. 00:57:04 -
Zozo0122 #35278 Ha esetleg érdekel valakit, akkor szólok, hogy az Eternal nyílt béta lett, teljes reset történt mindenki accján. Lehet a nulláról indulni a többiekkel :) Jó kis játék, sokban hasonlít és sokban különbözik a HS-től. -
Zozo0122 #35277 Fura, hogy mennyire máshogy látjuk, szerintem használhatatlan lap, nem éri meg a helyet sem a deckben. Mondjuk ez tök jó, hogy ennyi féle vélemény van, majd jó lesz visszaolvasgatni. -
anadrex #35276 Ez az új sámán lap nagyon OP. Teljesen kinyírja a buffolós mechanizmust amit a hunter/pala/warri kapnak. Egy egész meccsen át buffolod a lapjaidat a kezedben, hogy a végén a sámán 2 manáért leszedje róluk a +statot és még a képességeiket is elvegye? -
Madi92 #35275 És ha devolvot rányomják egy N'zothra, akkor mizu? :D -
Nos én a videó utolsó jelenetén nagyon jót kuncogtam, mintha csak én játszottam volna :D -
Zozo0122 #35273 Meglátjátok majd, hogy ez a kártya lesz az első, amit mindenki gyűlölni fog. Megmondom őszintén nekem tetszik, de nem szabadna így a setbe kerülnie. -
Icegrind #35272 Egész tegnapi belező stream chat abból állt, hogy fél percenként beírták "benne vagy a troldenben.
A devolve szerintem esetleges dr deckek ellen is jó lesz, bár most sincs sok,kieg után valószínűleg még kevesebb lesz.
-
Ezt a videót itt hagyom, kegyetlen jó lett :) -
Negritis #35270 igen, főleg ha el tudod lőni fandril mellett no comment :D -
Matte #35269 magára nehezen lövi el ezt.