Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #35166 Na, vége. hitvány 2-3 lett :D Betecheltem a paklit warrior meg shaman ellen. Shaman nem is jött, ellenben a tempomagek agyonbasztak. Az utolsó meccsen egészen röhejes módon, a létező összes jó lapját felhúzva vert agyon a tempomage, de úgy, hogy 2 Katós spelldamage meg 2 Flamewaker volt egyszerre a boardján. Kiment Reno, meg ezeket is leszedtem egy Brann + duplázott Kodoval, de 3 lapja volt kézben, ezek a következőek voltak: Thalnos, Fireball, Fireball. Ez történt a 10. körig. Undorító.
A pénzt leszarom (goldom nem volt elég, csak 750), de muszáj volt kipróbálnom most a HB-t, mert csak most értem rá. Nem akartam kimaradni, egyszer kellett, de a rák legalját kapod az arcodba úgyis, mást ettől nem szabad várni. Kicsit kapkodós is volt emiatt az egész. Egyetlen egy dolog tud motiválni ebben a játékmódban, azok a golden legendaryk, de higyjétek el, nem éri meg ezt tolni. Ez a golden csillogós dolog is olyan amúgy, hogy ha ez nem lenne, fullos lapkészletem lenne már, de mégis tetszenek és kellenének. (minden golden lapomat törve az egész set maradék lényét legyárthatnám, mert mindet megtartottam) Főleg, hogy nyitottam vagy 50 legendaryt a kb. másfél-2 év alatt amit játszottam, de egyetlenegy golden volt közte. Ez a játékmód csak egy újabb pénzmágnes a gyökereknek, akik beveszik. Én elfogadtam ,hogy bukom azt a kb. 3000-ret, mert tudni akartam, hogy milyen. Azt direkt nem szóltam meg itt a fórumon eddig, hogy a kieg megjenelése előtt teszik ezt be, ennek nyilvánvaló okai vannak.
Na nézzük, milyen érzés ezt tolni: szar. Kapkodsz. Rosszabb, mint az aréna, sokkal. Izgulsz is, mert a tét jóval nagyobb. Arénát is csak és kizárólag golden kártyák miatt játszom néha. Játékélmény? Azt nekem csak a ranked tud ebben adni, és csak a standard. A wild is tök jó lehetne amúgy, de... Tényleg túlságosan is kiszámíthatatlan dolgok történnek ott. És a nagyobb közösség sem ott van. Brawlokat csak azért csinálom meg, hogy adjon egy szar classic packot, amiben van mondjuk egy jó golden common akár.
A lényeg, goldból semmiképp se menjetek be, jó lesz az most packokra. Pénzből aki akar, az próbálja ki, de játékélményt ne várjon, csak kőkemény grindolást és rákot.
Valszeg fogok még ilyet menni, de csak a kieg után, ha mondjuk kéthavonta-háromhavonta 1x lesz egy. Mivel azután adventure jön, arra majd adok pénzt, ide meg megyek legközelebb goldból, mert ez annyira lehúzás, hogy 1x oké, de nyilvánvalóan magammal csesznék ki :D
A tegnapi hírt láttátok? Ezeknek a brawloknak a limitjét felvitték 100-ra :DDDDD 5-ről 100, mert jól hoz a konyhára. Hát jólvan. Jól tették, veszik. Na BB most ehet egyet a pénzemből, belefér, de azért okosan.