40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #35188 ja, hype vonat on: ne felejtsétek el, mára Madi streamet ígért :) -
banplz -
Renegade #35186 beteg vagy? itt, ezen a fórumon? ilyet? kezdj el kitekinteni az ablakon, hogy mikor jönnek megégetni, ez olyan mintha azt mondtad volna, hogy a dudu, az szar és sosem volt jó deckje. o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.20. 16:23:52 -
Madi92 #35185 Warrior miért Op? -
Érdekes, hogy Shamanstone-nak van gúnyolva ez a játék. Amikor warrior 100x olyan broken op. -
Ja, hát vannak akik ráérnek hülyeségekről álmodozni :D Egyébként funnak jó lenne, ha nem halnál meg 5-6. körre .DDDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.20. 10:57:07 -
Negritis #35182 the cringe will be real :D -
ilyesmi volt flash heal kijövetelekor is nem? :D vagy a embrace the shadow-nál. azt fuccs :D -
The combo is real! :) -
-
Meglepő h nem jött össze a hivatalos oldalon a heti szavazás :O így csúszik a lapnak a bemutatása. -
Negritis #35177 mert gondolom moderátoroktól lett kérve a csere
és HG alszik :D -
Hát ezt a lapot a golemmel együtt kellett volna bemutatni. Így egymagában nem sokat mond ez a lap. -
Hova tűntek amúgy a gombok felülről? Pontosabban tudom hova tűntek ,csak azt nem ,hogy miért nem lettek visszarakva? -
Szerintem valami tauntos lény lesz, sok hp-val, kevés akár 0 sebbel. -
Gain 2 mana for your next turn.
-
Sima 8/8.
-
Malarki #35171 Az a Jade Golem vajon mit tud? -
Matte #35170 
-
Pont láttam tegnap ezt a játékot,, sajnos az ellenfélnél volt egy axe+bash jött neki és azzal nyertek ellene. -
Madi92 #35168 Az a baj amúgy, hogy mivel mindig controll deckel játszom, sosem nézem, hogy mennyi az ellenfél HP-ja. :D Volt már ebből bajom, nem egyszer. -
Zozo0122 #35167 Nem :D Ilyen esetben full BM arcba, hatásszünet, kill és röhögés :D Ahogy ők szokták. 10/7 legalább. -
Zozo0122 #35166 Na, vége. hitvány 2-3 lett :D Betecheltem a paklit warrior meg shaman ellen. Shaman nem is jött, ellenben a tempomagek agyonbasztak. Az utolsó meccsen egészen röhejes módon, a létező összes jó lapját felhúzva vert agyon a tempomage, de úgy, hogy 2 Katós spelldamage meg 2 Flamewaker volt egyszerre a boardján. Kiment Reno, meg ezeket is leszedtem egy Brann + duplázott Kodoval, de 3 lapja volt kézben, ezek a következőek voltak: Thalnos, Fireball, Fireball. Ez történt a 10. körig. Undorító.
A pénzt leszarom (goldom nem volt elég, csak 750), de muszáj volt kipróbálnom most a HB-t, mert csak most értem rá. Nem akartam kimaradni, egyszer kellett, de a rák legalját kapod az arcodba úgyis, mást ettől nem szabad várni. Kicsit kapkodós is volt emiatt az egész. Egyetlen egy dolog tud motiválni ebben a játékmódban, azok a golden legendaryk, de higyjétek el, nem éri meg ezt tolni. Ez a golden csillogós dolog is olyan amúgy, hogy ha ez nem lenne, fullos lapkészletem lenne már, de mégis tetszenek és kellenének. (minden golden lapomat törve az egész set maradék lényét legyárthatnám, mert mindet megtartottam) Főleg, hogy nyitottam vagy 50 legendaryt a kb. másfél-2 év alatt amit játszottam, de egyetlenegy golden volt közte. Ez a játékmód csak egy újabb pénzmágnes a gyökereknek, akik beveszik. Én elfogadtam ,hogy bukom azt a kb. 3000-ret, mert tudni akartam, hogy milyen. Azt direkt nem szóltam meg itt a fórumon eddig, hogy a kieg megjenelése előtt teszik ezt be, ennek nyilvánvaló okai vannak.
Na nézzük, milyen érzés ezt tolni: szar. Kapkodsz. Rosszabb, mint az aréna, sokkal. Izgulsz is, mert a tét jóval nagyobb. Arénát is csak és kizárólag golden kártyák miatt játszom néha. Játékélmény? Azt nekem csak a ranked tud ebben adni, és csak a standard. A wild is tök jó lehetne amúgy, de... Tényleg túlságosan is kiszámíthatatlan dolgok történnek ott. És a nagyobb közösség sem ott van. Brawlokat csak azért csinálom meg, hogy adjon egy szar classic packot, amiben van mondjuk egy jó golden common akár.
A lényeg, goldból semmiképp se menjetek be, jó lesz az most packokra. Pénzből aki akar, az próbálja ki, de játékélményt ne várjon, csak kőkemény grindolást és rákot.
Valszeg fogok még ilyet menni, de csak a kieg után, ha mondjuk kéthavonta-háromhavonta 1x lesz egy. Mivel azután adventure jön, arra majd adok pénzt, ide meg megyek legközelebb goldból, mert ez annyira lehúzás, hogy 1x oké, de nyilvánvalóan magammal csesznék ki :D
A tegnapi hírt láttátok? Ezeknek a brawloknak a limitjét felvitték 100-ra :DDDDD 5-ről 100, mert jól hoz a konyhára. Hát jólvan. Jól tették, veszik. Na BB most ehet egyet a pénzemből, belefér, de azért okosan.
-
cesar22 #35165 egy ilyen play után gondolom gromás topdeck jött :) -
Kolento tolja :D -
Madi92 #35163 Volt már veletek olyan, hogy végig jól játszottatok, az ellenfél low HP-n volt, de te is. Ő az aggro, de nem öl meg mikor 4hp-n vagy. De kijátssza a két tauntos fearal spritet meg még 1-2 dolgot. És neked kezedben van a lethal, de olyan buta vagy, hogy megijedsz és elcseszed? :D -
Drága kaszinó. -
Renegade #35161 basszus, most néztem, hogy Savjz csak egyet nyert Heroic Brawlon o0 -
Renegade #35160 ne felejtsd el majd postolni a végeredményt, meg a jutalmakat :) -
Zozo0122 #35159 Én épp Heroic Brawlozok :D Bárki jöhet nézni akinek van kedve és ismerős bneten :D -
Madi92 #35158 Na, holnap estefele nyomok akkor egy streamet. :D
Tegnap csináltam egy új Reno palát úgyis. Majd lehet jönni nézni, hogy mennyire rossz sámánok ellen. :D
List:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Humility
Sir Finley Mrrgglton
Doomsayer
Equality
Faerie Dragon
Netherspite Historian
Wild Pyromancer
Aldor Peacekeeper
Blackwing Technician
Nightbane Templar
Consecration
Defender of Argus
Truesilver Champion
Twilight Drake
Twilight Guardian
Azure Drake
Blackwing Corruptor
Dragon Consort
Stampeding Kodo
Book Wyrm
Cairne Bloodhoof
Enter the Coliseum
Reno Jackson
Sylvanas Windrunner
The Curator
Lay on Hands
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
Nefarian
N'Zoth, the Corruptor -
Pio #35157 Simán szóljatok itt, ha streameltek, néha ha épp ráérek engem is simán érdekelne! :) -
Azért a stream és a fórum más. Biztos vagyok benne, hogy streamen közel se kapna akkora oltást, ha pl. hibázik, vagy olyat mond amivel nem értenek az emberek egyet. Hiszen más az, ha valaki "dolgozik" azért, hogy mi szórakozzunk, vagy csak feljön ide és dühöng, illetve anyázik, esetleg egyetlen mondatot szajkózik: "ez a játék szar".
Legalábbis szerintem.
Persze ott ahol sok ember gyűlik össze és a chat nincs felügyelve ott is képes az idiótaság elburjánzani. (Forsennél nálam pl a chat alapból ki van kapcsolva, egyszerűen idegesít.) -
Negritis #35155 mikor én toltam pofátlanul beírtam :D
de nekem pl inkább a manvsgame, zeke, dansgaming féle mikor mihez van kedvem streamelés talán jobban feküdne -
Renegade #35154 őőő, de igen :)
most gondolj csak bele, annyi itt a savanyújóska, okoska, kötekedő, stb, rögtön megtapasztalnád, milyen is, ha elkezd szétoltani a cset.
-
Madi92 #35153 Nem akartam, hogy lecseszen itt a közösség reklámozás címén. :D Azért mégsem írhatom be mindig hogy strem lesz. -
Renegade #35152 és erről itt, mi miért nem tudunk?
induljon a hype vonat :) -
Madi92 #35151 Igen próbáltam, de nagyon nehéz új embernek befutni. 5-6 alkakommal csináltam. Kb 30-40 follower lett meg egyszer néztek 60an. De volt olyan is hogy egész nap csak 1-2 ember volt. Most tartottam 1 hónap szünetet. Blizcon meg sámán túltengés miatt, de jövö héten szerintem megint elkezdem. -
Renegade #35150 az nem kevés, az amerikai átlagfizetés kétszerese.
nekem ettől függetlenül tényleg úgy tűnik, hogy a HS stream, az okos emberek futószalagos melója.
Egy recepciós legalább mindig más emberekkel találkozik, cseveg a kollégáival, olvas, netezik, stb.
Egyszer olvastam valahol, hogy átlagosan 2 órát dolgozik egy nap egy irodai dolgozó.
-
Pio #35149 Igazából a legtöbb ember heti 5 nap 8-9 órát dolgozik, sőt, sajnos inkább többet, szóval a streamelés is csak egy munka és kész. Recepciósként is egész nap vidámnak kell lenni, nem játszhatsz közben és még az arcodba is bunkóznak sokszor.
Egy szó, mint 100 én se gondolom, hogy a streamelés a megvalósult álom, de azért mindenképp egy kellemes meló.
A fizetés pedig noha túl precíz adataink nincsenek róla, de már közepesen befutott streamer esetén egészen jó.
Forsen számai szivárogtak egyszer ki, csak az adott napon járt 1400 dollárnál, az adott hónapban pedig (a hónap közepén jártunk) 18ezernél tip-ekből.
Emellett minden subscribe-ból keresnek 2-3 dollárt és persze a legfontosabb bevételi forrásuk a reklámok. Például a G2A-nál (fúj!) szponzori linkje van a legtöbbjüknek és csak azzal havi 2-5 ezer dollárt összeszednek (G2A oldalán van toplista csak most nem találom).
Illetve most találtam egy olyat, hogy a ~3 ezres stabil nézettséggel napi szintű adással lehet ~évi 100k dollárt keresni.