• Zozo0122 #33809
    Ja, nem is meséltem itt nektek. A verseny, amire a múltkor a lapokat készítettem, időközben lezajlott. Itt találjátok meg a 10 döntőst, a Hearthstone Hungary csapata volt a zsűri, ha jól tudom. Ha jól emlékszem, kb. 150 közül jutottam be a legjobb tízbe, de elég érdekes módon.

ITT

Első körben miután átgondoltam a dolgokat, a ti tanácsotoknak megfelelően, a shaman lapot neveztem be. 3 mana 2/4 - Az ellenfeled kapja az overload effekteket helyetted. Tehát megírtam az emailt és kértem, hogy a shaman lapom legyen nevezve, a többit csak mutatóba küldtem el nekik, hadd nézegessék miből választottunk. Úgy tűnik, hogy a shaman lapot nem ítélték elég jónak, viszont a 9 lapos listámból kiválasztották a paladint és azt tették közzé. Ezzel be is jutottam a 10 legjobb közé, és amint látjátok, ott a 10. helyet csíptem meg, de hozzá kell tennem, hogy (minden keserűség nélkül, nem ez a bajom) egyáltalán nem kampányoltam a lapért, senkinek nem mutattam meg, nektek sem írtam miközben ez zajlott, haveroknak se, meg senkinek, mert én NEM ezt a lapot akartam nevezni. A lap alatti szöveget sem én írtam. Azt is furcsálltam, hogy a lapok jó részénél a nyelvtan sem stimmelt, (ennél a pala lapnál könnyen lehet, hogy nálam sem, ez volt az egyik oka, hogy nem ezt neveztem, a másik, hogy egyébként sem tartottam esélyesnek) valamint pl. a priest fegyver létjogosultságát sem értem, lásd szabályzat.

Igazából nem tudom mit gondoljak az egészről, csak gondoltam leírom. Azt furcsálltam, hogy semmi visszajelzést nem kaptam emailben, semmi köszi a jelentkezést vagy bármi, valamint a másik lapomat tették be a döntőbe a megkérdezésem nélkül (ami még így is megtisztelő) és hát na. Mind1, élmény volt :D

Most találtam, íme a végső győztesek :)

itten
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 23:06:11