40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #33827 Én megvettem azért.. -
Zozo0122 #33826 Mage karácsonyfa :D -
Zozo0122 #33825 Látom kb. senki sincs felhypeolva :D Én se nagyon, lehet heroichoz se lesz kedvem. Illetve az első szárnyat tuti goldból veszem, elmehetnek a francba a Purify megalkotói :DD -
1Darton1 #33824 US-en már elindult, ott ki lehet próbálni. -
Negritis #33823 kint van v twitch? -
1Darton1 #33822 Ez a prologue zseniális, lehetnének ilyen brawlok is. -
Negritis #33821 igen, csak külön vannak a dolgok
viszont elvileg a hó végi chestnél az számít h hol voltál jobb -
És ugyan úgy lehet rankedozni mind a 2 ben? Vagy ez most, hogy változott meg? -
Negritis #33819 wild-ban elérhető, standardon nincs nax - gvg -
Sziasztok,
Nem játszottam kb fél éve a játékkal. Az feltűnt, hogy eltűnt Dr.Boom de megkaptuk érte a dustot? Vagy csak így kivették és kész? -
hawkie22 #33817 Az Ana Amari kártyatípus: MILF, na ott jót röhögtem. :D -
Negritis #33816 a játék aminek van esélye a HS ellen :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.08.11. 15:51:45 -
éjfél talán -
Na akkor mikor is indul a buli? -
Negritis #33813 -
Madi92 #33812 Na ezt is megéltem. :D Party végén fel akart venni barátlistára az ellen. Gondoltam, megint lebasznak, hogy csicska vagyok, de nem! Csak elkérték a decklistet. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.08.11. 00:34:49 -
még nem -
Zozo0122 #33810 Most éjjel kapjuk a 2 új lapot? -
Zozo0122 #33809 Ja, nem is meséltem itt nektek. A verseny, amire a múltkor a lapokat készítettem, időközben lezajlott. Itt találjátok meg a 10 döntőst, a Hearthstone Hungary csapata volt a zsűri, ha jól tudom. Ha jól emlékszem, kb. 150 közül jutottam be a legjobb tízbe, de elég érdekes módon.
ITT
Első körben miután átgondoltam a dolgokat, a ti tanácsotoknak megfelelően, a shaman lapot neveztem be. 3 mana 2/4 - Az ellenfeled kapja az overload effekteket helyetted. Tehát megírtam az emailt és kértem, hogy a shaman lapom legyen nevezve, a többit csak mutatóba küldtem el nekik, hadd nézegessék miből választottunk. Úgy tűnik, hogy a shaman lapot nem ítélték elég jónak, viszont a 9 lapos listámból kiválasztották a paladint és azt tették közzé. Ezzel be is jutottam a 10 legjobb közé, és amint látjátok, ott a 10. helyet csíptem meg, de hozzá kell tennem, hogy (minden keserűség nélkül, nem ez a bajom) egyáltalán nem kampányoltam a lapért, senkinek nem mutattam meg, nektek sem írtam miközben ez zajlott, haveroknak se, meg senkinek, mert én NEM ezt a lapot akartam nevezni. A lap alatti szöveget sem én írtam. Azt is furcsálltam, hogy a lapok jó részénél a nyelvtan sem stimmelt, (ennél a pala lapnál könnyen lehet, hogy nálam sem, ez volt az egyik oka, hogy nem ezt neveztem, a másik, hogy egyébként sem tartottam esélyesnek) valamint pl. a priest fegyver létjogosultságát sem értem, lásd szabályzat.
Igazából nem tudom mit gondoljak az egészről, csak gondoltam leírom. Azt furcsálltam, hogy semmi visszajelzést nem kaptam emailben, semmi köszi a jelentkezést vagy bármi, valamint a másik lapomat tették be a döntőbe a megkérdezésem nélkül (ami még így is megtisztelő) és hát na. Mind1, élmény volt :D
Most találtam, íme a végső győztesek :)
itten
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.10. 23:06:11 -
nem megy ki semmi. majd a tavaszi kiegnél megy ki BRM LOE meg TGT
évente rotáció, nem kiegenként.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.08.10. 22:59:27 -
Madi92 #33807 Akkor most a Black Rock az kimegy? Vagy hogyan van a rendszer? -
Negritis #33806 megnéztem, kicsit túlzónak érzem a letargiáját és eléggé részrehajló
de megértem a hozzáállását -
LOE éjféltől volt télen, sztem idén is. -
Negritis #33804 -
Malarki #33803 Azt lehet tudni hogy pontosan mikortól lesz elérhető holnap a kieg? -
ki ez az amatőr, ő se játszott még priesttel , összevissza beszél. -
Akkor is te vagy a hülye és nem ők :D -
Amaz itt tökéletesen összefoglalja mi a probléma a priesttel.
-
sry úgy értettem h ennek a kiegnek a közhangulata nem alakult rosszul annyira mint másnál, az uccsó mass release-ig -
Negritis #33798 háát, ezzel azért vitatkoznék
a priestek a játék eleje óta nonstop sírnak valamiért
de egyébként a community elég gáz lett sajnos itt is, sőt kb minden játék ami egy bizonyos szint főlé nő elég toxická tud válni
sajnos
ez viszont se a fejlesztőknek se a játékosoknak nem jó, 1 évig nyafogtak a shamanért mire lett valami, a hunter a játék eleje óta nem tud midrange-nél komolyabb decket összetenni
a rugó a miracle óta keresi önmagát
most a priest van szopóágon, majd megint op lesz 1x
addig pedig ahogy írták korábban is, van másik class amivel lehet játszani
ha meg nincs arra nem tudok mit mondani, mert már leírtunk mindent korábban
én értem Dave baját is, de sose tűzte ki célul a blizzard a classok közti balance-t (sőt igazából csak az über domináns deckek ellen léptek valamit: molten war, miracle rugó, unleach hunter, UT hunter, patron, combo dudu ) és nem is vagyok benne biztos hogy egy szűkebb rétegen kívül (értsd 10-15% ami nyílván kurva sok) erre lenne komoly igény
sajnos a játékosok döntő hányada, az adott OP deckre kíváncsi és azzal játszik -
a közhangulat nem volt rossz amíg meg nem jelentek ezek a lapok :D -
Nem is mondta, hogy elszabták, csak ,hogy lehet nem most kellett volna kiadni, mert rossz a közhangulat, tehát ránk fogta :DDD -
Negritis #33795 azt a videót még nem volt időm megnézni, de továbbra is csak véleményt nyilvánítok és mint sokszor simán benne van h tévedek -
De akkor miért állt ki bbrode h valszeg elbasztuk, de meglátjuk hátha lesz sárkányos valami ?:D De azért nem rakjuk bele a purifyt arénába, mert ugye balfékek voltak. -
Negritis #33793 nem biztos hogy a köv kiegig nem lesznek jók
a META hátránya hogy vannak deck archetípusok amik jók lehetnének, de egyszerűen szar a matchupjuk a t1 ellen
ha lesz komolyabb metashift, akkor a control priest megint működhet és akkor az a 2 lap komolyabb játékot láthat
1Darton1 #33792
igazából, csak facen nézem a hisztit ami megy és vicces :D
a warrior lapok miatt is sírnak hogy semmit nem kapott :D -
1Darton1 #33792 Tuti, hogy az opera event miatt csinálták ezt a priesttel. Meglegyen a dráma a játékon kívül is a kölköknek.
Remélem a következtető kiegészítőben is meglépik, mert kezd felettébb szórakoztató lenni. -
Senki nem mondta, hogy azért a legrosszabb, de amúgy igazad van. Másik két lap, persze mindenki tisztában van vele, hogy majd egyszer ha a BBB úgy akarja tök jó lapok lesznek, ha szerencsénk van még az előtt, hogy kirotálódnának :) Ettől függetlenül nyilván ki fogom őket próbálni de az látszik, hogy jelenleg nem jók és a köv kiegig nem is lesznek azok, de ezt te is leírtad.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.10. 10:23:53 -
Negritis #33790 tehát minden lap ami önmagában nem kijátszható egyből rossz lesz?
a demonfuse-t sem tudod önmagában kijátszani, innentől wut?!
a cursed blade konkrétan elveszti neked a meccset,
a minimage, poisoned blade max 2 manás effectért kér 4et
a boogey-t ugye ne is mondjuk
a purity rossz lap, ez nem kérdés nem is vitatom bár továbbra is legalább látom hogy hol lehetne minimálisnál több haszna
azért leginkább rossz mert van 0 manás silence a priestnek és 1 manás laphúzása
2 mana azért lett mert az extra effectes 1 laphúzások 2 manások, ahogy már korábban fel lettek sorolva
ha a kövi kiegbe jön brutál drawbackes lap akkor ez akár hasznos is lehet, de ahhoz erősebb kell mint a eerie statue
nem látom hogy jöhetne ilyen, vagy ha mégis akkor is inkább a 0 manás lesz használva
egyébként érdemes megnézni, elmondja h a priest másik 2 lapja nem feltétlen rossz de a jelenlegi control archetípus életképtelen mivel horribilis matchupjai vannak
-
Renegade #33789 veled mi van? o0 -
Vezesd már le kérlek, hogy melyik lap miért is rosszabb, mint a puri. Az a lap magában semmit nem csinál még kijátszani sem tudod, amiket írsz legalább kijátszhatók, még ha rosszak is.