Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Érteni értem, csak arra próbálok rámutatni ,hogy ebben a topicban megfogalmazott hozzászólásaidtól egy jobb érzésű magyar tanár, ha beleolvasna azonnal szörnyet halna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mit nem értesz?

egyébként az utolsó mondat valóban suta, kávé előtt ennyi tellett. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Figyelj már, ha ez valami rajtad kívül álló ok miatt van akkor nem szóltam, de ha nem, akkor mi lenne ha kerek, érthető, egész mondatokat fogalmaznál meg? Esetleg ha ez nem megy, akkor mellékelj valami dekódolót, mert elég kihámozni a betűhalmazaidból, hogy mit is akarsz mondani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem egyelőre úgy tűnik, hogy a twitchen erre van igény, mármint beszélj az adott játékról napról napra, mindig ugyanazt, esetleg bohóckodj egy kicsit. Olyat én még nem láttam, hogy pár mondat az adott körről, úgy egyébként meg a világ dolgairól lehetne csevegni.

ha azt vesszük, hogy sok ember már attól ki tudnak készülni, hogy valaki egy topikon belül leáll csevegni (offol), akkor úgy néz kis ilyen az online közösség.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

persze,mert nagyon hülye! ,de jól játszik ráadásul nem unalmasan mint a legtöbben! nem gondolkodik órákig,mer kockáztatni,és jó showt nyom! amit tegnap műveltek az nagyon jó volt! most nézem az uccsó 1 órát ami kimaradt már hajnalban

a legtöbb streamer órákig agonizál a legtöbb lépésen majd percekig ecseteli,hogy mi lett volna HA
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.16. 09:05:22
dave9004
Ennek mi köze van ide? Folyton banolják twicsről.
reckfult banolni fogják 😄 nyomja a HS-t ott van nála LUNA erre most fogta meg Reckful farkát élőben 😄
Mephike
Jaja, izgalmas meccsek voltak, a srácnak (ellenfélnek) nagyon kijött a Fandral druidja, tetszett az a deck.

Shep
Majd nyert 3-2-re.

Mephike
Mindeközben Thijs 2-0-ról 2-2-re rontott Europe Spring Preliminary Day 2-n.

😄 ismerős

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

dave9004
engem se nagyon izgat. most ez a sámán izgat csak kb 😄
sok bkv-n töltött idő alatt paklikról agyalok csak 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.15. 17:00:52
engem sose érdekelt, hogy rankeden épp hol tartok, csak azért játszok, mert szeretek játszani. Persze-persze, egyszer jó lenne legend, de kb csak a hátlap miatt, azt meg úgyse látom, szóval... 😄

Mephike
Tök mindegy, hogy hol játszol, sose azt nézd, arra törekedj, hogy a paklidból, ami adott, a lehető legtöbbet hozd ki.

eddig csak egy thun priesttől kaptam ki, de csak azért mert az első 20 lapba egyik Hex se jött 😄

Nagyon jó kis pakli (igaz én csak r16-14 közt játszottam most)

dave9004
szuper ötlet!
kipróbáltam most frost giantekkel, eddig jó, aztán möglássuk.

dave9004
lehet bármit. csak a healing wave miatt legalább 5-6 manásnak kéne lennie.
pl Cairne, Sylva, (the black knight) akár fire elementálok is vagy Sunwalker.
esetleg olyasmi lap amit könnyen szednének le, de lategameben justicaros totemekkel meg tudod védeni. pl új Hogger (healing-taunt totemekkel)

Aztán amit az ember nem érez szükségesnek v szint e sose tud kijátszani akkor lehet alakítani.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.15. 15:00:29
nincs kodoriderem (meg harrison sincs meg, de az pótolható, illetve soggoth, de azt most lecraftolom, úgyis az lenne a következő). Mennyire nélkülözhetetlen ebben a pakliban kodo? (800 dustot sajnálok rá)

Shep
Elég szar ha az ellen meg nyom egy twistinget .DDD

Mephike
Az érzés, amikor kiteszed N'zothot, hozza Tiriont, Sylvanast, és az új Deathwinget, a kezedben meg ott figyel Ysera és Chromaggus, az mi? 😊

Az érzés, mikor paladin mirror N'zoth van és te a "félkész" deckeddel elvered a "fullos" decket. Pricless.
pont ez a lényege 😊

én először Belezőgéptől hallottam ezt a fajta erőltetett fordítást, aztán rám ragadt.

Fan Fact (ventilátor tény...na jó abba hagyom): mint kiderült Belezőgép régen is ilyen volt, Magic közben is kommentálta az eseményeket, nem kicsit idegesítve az ellenfelét.

Na de a lényeg:

tegnap elég sok zoolock jött szembe, és tisztelet a kivételnek egyáltalán nem foglalkoztak a boarddal, de olyannyira nem, hogy még valuetradet sem csináltak, ami hatalmas öngól mert egy Councilman az rohadt nagy fenyegetés tud lenni. Szóval úgy játszottak zooval, mintha face deck lenne.

ami még érdekes volt, hogy CP és CPaladin ellen sikerült valahogy coinflippeket hozni, az összes rugó agyonvert, viszont a druidáknak semmi esélyük sincs (kivéve az astral druid, de hát az mindent meg tud enni jó lapjárással)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.15. 10:26:58

Az utolso mondat masodik felet nem igazan ertem 😄 mintha google fordito dobta volna ki. Mire goondoltal pontosan ?
beszarás, R10 felett messze nem tökéletes zoolockkal (óriás helyett Leeroy, Gormok helyett törpe) miért a többi harcizárt a legkönnyebb legyőzni, mikor jönnek rá, hogy nem arc a hely? o0

mekkora szégyen emberek vannak
izé, no offense, de kiért kell drukkolni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

relax, csak a véredet szívtam 😊

dave9004
Sry de buszon melóba menet nem tudok twitchet linkelni. Ha egy 65 ezres hearthstone streamet nem találsz meg, akkor majd reggel belinkelem ha hazaérek.
sokat segítettél 😊

Darthmushroom
nem játszották már le? próbáltam rákeresni és olyat találtam h Thijs 3:1re nyert.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
legnézettebb tviccs
linklinklink 😊

dave9004
a nagyobb hír:
Exigo(magyar srác) játszik majd Thijs-szal (2x már nyert)
dave9004
Forsen. már harmadjára játszik a plekoszaurusz ellen aki ofc chatben benn van 😄
Volt olyan stream közben h ugyanazzal került össze vki és folyamatosan az ellnfél égette ok nélkül a kötelet, ilyenkor a blizznek jelentve vod-dal, kapott blizztől figyelmeztető emailt h banamák lesz 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.14. 20:39:46
ezeket egyébként nem rakják fel egy szégyen falra (meg a BM huszárokat, meg a rád írok mert csupor vagy, meg az R20-on pedomacizom a kicsiket)?

melyik az?
dave9004
ahhoz mennyire kell csicskának lenni, hogy r14 legendként snipeoljon streamet? 😄
az milyen beteg már, hogy warriorban az agro deck is 8K dust 😄

dave9004
pwnon van pár nevesebb játékos paklija. Stancifka warriorját megnéznm élőben.
Mephike
Az tényleg újdonságként hatna 😄

Shep
Facepriest? .D

Mephike
Na nézzük, mit tudnak. Remélem mutatnak ismét olyan decket, ami újdonságként fog hatni.

+1

én eliose-t nézni szeretem, a hangja az nehezen viselhető sajnos

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

173 wpn /word per minute/ el gépel Reckful 😄
dave9004
sztem mindenki azt nézi aki neki szimpatikus.
szerintem meg nagyon humoros fazon aki unszimpi az a kis nyominger kínai eloise! mi a bajod Reckful-al? miért nem szimpatikus?
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.05.14. 13:59:10
Nem értem, hogy bírják ezt az embert nézni. Számomra, annyira unszimpatikus, amennyire valaki csak lehet.
reckful twitch-je megont ütős :_D