Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #33786 Csak most tudatosult bennem, hogy mióta bejelentették a maradék lapokat és a fantasztikus Purify-t, azóta megint be se léptem a játékba :D Ez nekem fel sem tűnt, mert a kártyaadagom megvolt a Legends által, ami egyre jobban tetszik :D Viszont el kell döntenem, hogy megveszem e a kieget....meg kéne, hogy azonnal tudjak kreatívoskodni és mások újféle kreatív deckjei ellen játszani, ellenben megfordult a fejemben, hogy írok a staffnak, hogy bocsmá', de a fantasztikus Purify megalkotásáért cserébe ezúttal goldból veszem a kieget és még ennek is örülhettek. Nyilván ennek az égvilágon semmi értelme és eredménye nem lenne, kit érdekel 1 ember, meg amúgy is bőven megkapják a magukét az összes fórumon és egyéb csatornán, de istenem, annyira tudnék támogatni egy csak azért se vegyük meg a kieget jutalmul a balfaszságért összefogást :D Nekem valahogy felfoghatatlan, hogy ez a lap létezhet. Kiadják most, amikor kb. fél éve a priest haldoklásban van, amikor 3 lapot kap csak és amikor folyamatosan, szinte hetente jelennek meg az új kihívók és zárt/nyílt bétás játékok és konkurenciák...erre meg merik lépni ezt, hogy nyilván szándékosan szinte szembeköpik a játékosokat, mintha burkoltan feszegetnék a határokat, mert jajj, úgyse váltotok. Valahogy olyan pofátlan az egész.
Azt mondta BB, hogy általában a designer team együtt vitat meg 1-1 lapot, és aztán szavazással döntenek adott helyzetekben. Most komolyan...mennyire érti a dolgát egy olyan csapat, ami megalkotta és NEM látta előre Dr. Boom, a Who Am I - None of your business és hasonló lapok elsöprő erejét, és ki az az elképesztően nagy kretén, aki nem hogy a Purify lapra SZAVAZ, hanem egyáltalán fel meri hozni ötletként? Szerintetek mekkora röhögés volt ott, miközben azon agyaltak, hogy ezzel mennyire cseszik fel a playereket? Önsilence :DDDDDDDDDDDD
Nem megy srácok, nem bírom feldolgozni ezt a kártyát. Vannak/voltak lapok amiket rühellek, de ezt a lapot nem bírom elfogadni, ez egy anomália, egy hiba a világegyetemben, komolyan szinte attól félek, hogy az univerzum tágulása megáll és elkezd összeomlani aztán saját magába fordul :D