40521
  • Negritis
    továbbra is tartom h nem a purify a legszarabb lap a HS-ben

cursed blade, poisoned blade, minimage, boogey, demonfuse .. ezek semmivel nem rosszabbak mint a purify
    és a rugó is akkor kapta a poisonedet mikor ótvar volt, szóval még ott is megvan a hasonlóság

amúgy én most már csak goldot költök a játékra :D
  • Zozo0122 #33786
    Csak most tudatosult bennem, hogy mióta bejelentették a maradék lapokat és a fantasztikus Purify-t, azóta megint be se léptem a játékba :D Ez nekem fel sem tűnt, mert a kártyaadagom megvolt a Legends által, ami egyre jobban tetszik :D Viszont el kell döntenem, hogy megveszem e a kieget....meg kéne, hogy azonnal tudjak kreatívoskodni és mások újféle kreatív deckjei ellen játszani, ellenben megfordult a fejemben, hogy írok a staffnak, hogy bocsmá', de a fantasztikus Purify megalkotásáért cserébe ezúttal goldból veszem a kieget és még ennek is örülhettek. Nyilván ennek az égvilágon semmi értelme és eredménye nem lenne, kit érdekel 1 ember, meg amúgy is bőven megkapják a magukét az összes fórumon és egyéb csatornán, de istenem, annyira tudnék támogatni egy csak azért se vegyük meg a kieget jutalmul a balfaszságért összefogást :D Nekem valahogy felfoghatatlan, hogy ez a lap létezhet. Kiadják most, amikor kb. fél éve a priest haldoklásban van, amikor 3 lapot kap csak és amikor folyamatosan, szinte hetente jelennek meg az új kihívók és zárt/nyílt bétás játékok és konkurenciák...erre meg merik lépni ezt, hogy nyilván szándékosan szinte szembeköpik a játékosokat, mintha burkoltan feszegetnék a határokat, mert jajj, úgyse váltotok. Valahogy olyan pofátlan az egész.

Azt mondta BB, hogy általában a designer team együtt vitat meg 1-1 lapot, és aztán szavazással döntenek adott helyzetekben. Most komolyan...mennyire érti a dolgát egy olyan csapat, ami megalkotta és NEM látta előre Dr. Boom, a Who Am I - None of your business és hasonló lapok elsöprő erejét, és ki az az elképesztően nagy kretén, aki nem hogy a Purify lapra SZAVAZ, hanem egyáltalán fel meri hozni ötletként? Szerintetek mekkora röhögés volt ott, miközben azon agyaltak, hogy ezzel mennyire cseszik fel a playereket? Önsilence :DDDDDDDDDDDD

Nem megy srácok, nem bírom feldolgozni ezt a kártyát. Vannak/voltak lapok amiket rühellek, de ezt a lapot nem bírom elfogadni, ez egy anomália, egy hiba a világegyetemben, komolyan szinte attól félek, hogy az univerzum tágulása megáll és elkezd összeomlani aztán saját magába fordul :D

• Zozo0122 #33785
    De nem ez a baj. Hanem hogy a jelenleg legproblémásabb kaszt a mindössze 3 lapjából egy jót se kap, de még ennek a tetejébe megkapja a legótvarabb kártyát is, ami valaha készült a HS-ben.
  • Negritis
    az a baj hogy mindegy mit csinálsz a formátumok miatt legalább egy de inkább 2-3 class megszívja
    jelenleg a priest és a pala szopóágon van, utóbbi mondjuk néha megmutatja magát előbbi viszont mutatóba se nagyon

de ez a kieg lehet h életet lehet a dragon priestbe az meg elindít egy olyan lavinát h a control priest viable lesz
    ez a "meta" nagy hátránya hogy simán lehetne valami viable meg erős, de a matchupjai katasztrófálisak
    a priest esetében ez ugye pl ha domináns a wari
  • dave9004
    ja hogy bmiről véleményt mondj ahhoz 50 meccset kell játszani hozzá. megyek tescoba, veszek időt meg türelmet ehhez a sok bölcsességhez.
    Te se játszol sokat jelenleg, de idejössz most megmondani h mindenki hazudik mert ott a jó priest pakli mert lehet vele meccset nyerni, nem ettől lesz jó vmi megsúgom.
    LEhet csak pappal legendbe menni, ettől még nem jelenti h akkor rendben van minden, jöhet a pjurifáj meg igazából nem is kell lap neki.
  • Renegade
    ne már, próbáld ki, véleményezd úgy 50 meccs után, ha akkor is azt mondod, hogy szar, vagy nem megy, elhiszem. :)
  • dave9004
    ja ok, majd szólj ha írhatok.
  • Renegade
    ne haragudj, hol is próbálgatod a tieidet?

amúgy, hogy szerepeltél ezzel a deckkel, nyilván kipróbáltad, különben nem írnál róla. :)

komolyan, mi a fenéért írsz ilyeneket? :)
  • dave9004
    unicorn, rank 12-11 oké, top tier, mindent visszaszívunk.
  • dave9004
    olyan nehéz legalább 1 versenyképes paklira valót összedobni 9 classnak? évi 3 kiegből se?
    De akkor szarom le csináljanak "fun" meg "wacky" lapokat hasonló pakliknak. De akkor kurvára kreáljanak neki egy helyet ahol lehet tolni, akkor a casualról vegyék ki a questeket és mehet a fun.
  • Renegade
    ha jól sejtem, még senki sem próbálta ki:

• Negritis
    sok sikert olyan játékot találni ahol ez fent áll
  • Shep
    Trump unicorn priestje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Shep
    Igen csak priest gyakorlatilag undertaker nerf óta sehol nincsen, volt egy fellángolás a sárkányokkal kb 1 szezonig. Amúgy meg ebből is látszik ,hogy nem értenek hozzá, akkor lenne jó a játék ha minden kasztnak lenne legalább 1 top deckje, hát ettől rohadtul messze vagyunk.
  • Negritis
    10 lap a kézben:
    "its okay, i got the perfect answer for , uhm uhm uhm for something" :D
  • Negritis
    nem mondom hogy rendben van minden, csak mikor a shaman vagy a hunter volt tier4-ben folyamatosan az fele ekkora hisztit sem váltott ki így kicsit visszásnak érzem a dolgot

főleg h a priestet alapvetően rühellem is a laplopós cuccok miatt
  • Mephike
    Trump is unikornis papot játszik most, nincs mese, tier1 paklival van dolgunk :)
  • dave9004
    jó hát akkor minden rendben, csak így tovább BBrode
  • Renegade
    amúgy nem tudom mit picsogtok, Dane, már rég összerakta az unikornis papot :)
  • sadface #33768
    Miért pont tier5? Lehet a priest akkor is szarabb lesz. :P
  • Negritis
    aham, szóval mivel sokan szeretnének patront játszani ezért éljen a patron?

ahogy Pio is mondja, a priest most szopóágon van, a Shaman meg épp most jó aztán 1 év múlva kimennek a jobb lapjai és valszeg a shaman megint tier5 lesz
  • Mephike
    Ott a pont.
  • Shep
    Ja, tök jó döntés egy sárba tiport kasztnak adni semmire nem jó lapokat, közben a többieket tápolni, ahelyett, hogy kicsit erősítettek volna rajta, senki nem várta, hogy adjanak 3 op lapot és tier 1 legyen a priest, de legalább tier 2-es lehetett volna, hát most kibérelte újabb fél évre a tier 4-et, ez tényleg tök jó lépés. Purify, hát az a lap, meg öcsém és még megmagyarázza, hogy hosszú távon, meg új pakli típus. Szerintem még ő maga sem hiszi el ezt a sok marhaságot amit összehord.
  • dave9004
    mert a priestet a 2. legtöbben szeretik (szerették) játszani.
  • Pio
    Igazából ilyen a HS community, néha felpörög valaki téma és akkor minden tele van sírva, aztán majd lenyugszik a nép, ha lesz új kontent.
    Persze kötelezően sírni fognak amiatt, ahogy változik a helyzet.
    Lásd patron: minden tele volt permanens sírással a patron miatt, megnerfelték, minden tele volt permanens sírással, hogy miért nerfelték és miért úgy nerfelték, ahogy.

Szerintem jól teszi a Blizzard, hogy nem kerít ennek nagyobb feneket, mint amekkorát érdemel. Van 9 class, abból az egyik most egy ~ fél évre a leggyengébb kompetitív szempontból, nem egy nagy dolog, lehet, hogy jövő ilyenkor meg már azon fog menni a hiszti, hogy a priest túl OP. Volt már rá példa.
  • Negritis
    vicces amúgy hogy mikor a shaman volt ultra szar sose volt ekkora sírás mint most
  • Zozo0122 #33761
    Tény, hogy 3 lap jár a Karával, de a priest 3 fő gondjából egyet se sikerült belőlük megoldani (nincs overheal, nincs early game, nincs late game AoE, pedig alapvetően control orientált class) és még magyarázkodik...3 lapba kellett belesűríteni ezt a totális hulladékot. Magánál a priestnél látjuk, hogy a silence 0 manát ér (Silence - 0 manás priest lap) a laphúzás meg egy FÉL manát, nagyon max egyet. (PW: Shield) De most kiadták azt a lapot, ami nem hogy nem teljes silence, hanem csak saját lényre jó (ez nem hogy 0 manát nem ér, hanem öööö WTF már ez, ezt se tudom mit írjak ide, hogy mennyit is érhet...), + laphúzás, tehát 2 manáért jön egy nagyon max 1 manát érő kártya. Ezzel újra ellehetetlenítették a priestet negyed évre, DE ennek ellenére valszeg lesznek egész jó priest deckek, mert a neutral lapok jók neki. Igen, valóban, de kit érdekel? Magának a konkrét classnak hulladékokat adnak, a Bishop amúgy nekem tetszik, de az is meh.
  • Pio
    Engem valamilyen szinten meggyőzött Bródi bácsi.

Én is örültem volna, ha totál OP lapokat kap a priest, ugyanakkor megértem, hogy nem Karával akarták helyrerántani a classt. 3 lappal egyszerűen nem lehet, vagy beteszel olyan OP shit lapokat, hogy minden pakliban kötelezően ott lesznek és az nem tesz jót a játéknak.

Majd ~3 hónap múlva úgyis jön egy nagy kieg, abban lesz mozgásterük hozni néhány top tier de nem OP priest lapot, amivel újra életképes lesz a class kompetitíven is, illetve ki tudja, lehet, hogy jövőre, amikor új standard év indul megint hozzányúlnak egy kicsit a basic lapokhoz.

Tetszik, hogy elismeri, hogy a Purify nem jó lap és hogy hiba volt ilyen közhangulat mellett kiadni, ugyanakkor mindig adnak ki gyenge, de fun lapokat, most a priest kapott egyet, na bumm, ha elvonatkoztatunk attól, hogy a community állandóan sír a priest miatt senkit nem érdekelt volna ez az egész. És azt se feledjük, hogy rengeteg olyan lap van, ami alapból béna volt de az idő során top tierré vált.
  • dave9004
    ha nem, akkor meg majd kap a priest is vmi midrange önmagát játszó paklit ami végre jó lesz. ( pl: mint a sárkányos volt)
    az összes class elmegy lassan midrange brainless irányba.
  • Shep
    Lehet mégis létezik az unikornis priest és ez a lap kell a megtalálásához? .)
  • Shep
    Az ok, csak közben a kaszt haldoklik de ők fun kártyát adnak ki, persze nem lenne ez gond ha vola egy játékmód a funra, de nincsen, mert kazuárban is zoo meg tier 1 jön szembe.
  • Renegade
    basszus, de játszhatatlan a közép budget kutyulós dudu még mindig, 8 meccsből 2 win (1, az ellen disconnectje miatt), na mindegy, este majd megpróbálom a 3. wint. :(
    tegnap persze, fun kutyulós warlock 17-13, 0 lose
  • DasIsFuck
    A kártya játékokban nem szokatlan az ilyen.
    Magic-ben is setenként kijön pár ilyen lap, ami nem a kompetetív top tier szintekre lett belőve.
    Hanem kifejezetten építs körém fajta lap.

• 1Darton1
    Még én is szoktam fun deckekkel játszani, pedig nem viszem annyira túlzásba a játékot.
  • Shep
    Tehát csináltak egy kártyát csak azért, hogy ha te szeretnél rossz lapokból paklit építeni és azzal nyerni akkor azt megtehesd.
  • DasIsFuck

• dave9004
    "In the case of Priest, we were pretty happy with the amount of options the class was getting from neutral (Barnes, Curator*, Medivh, Dragon Cards) to do some testing with a new archetype that Purify could be a part of."
    Ennyi tessék az indoklás :D
  • Negritis
    egyébként gondolkoztam és nem lesz "karácsonyfa" hunter, mert egyszerűen nincs benne elég laphúzás hozzá és nincs MC se ami hozná neki a secreteket simán
    az új lap hasonló lesz talán hatásra mint a mad scientist volt, csak kicsit gyengébb mert ugye a itt kézbe kell lenni a secretnek az effecthez
  • Negritis
    miért nem yeti priest? :D
  • Shep
    Ja, értem, trollkodott egyet szokás szerint,