Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt a keveset amit láttam azt rendben találtam.
Sokszor kör végén húzol ami általában hiba.
Am streamereknek is romlott pár tizedet az átlaguk kieg előtt, azóta viszont még nem néztem statokat.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ugye az elvárt avg winrate: X
coinnal: X+2,5%
coin nélkül: X-2,5%
ehhez képest nálam egyre jobban és jobban tolódik el rossz irányba:
avg winrate: X
coinnal: X-6%
coin nélkül: X+6%
ez már egy oké méretű minta, ahhoz hogy az ember elkezdjen gondolkodni, konklúzió, valamit nagyon rosszul csinálok, és rohadtul nem jövök rá, hogy mi lehet a hiba 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.13. 23:13:44
amióta kijött az új kieg (nagyobb eséllyel dob dupla paklit) mentem kb 17 arénát, idáig 3* be is adta a duplázást.
legyen mondjuk 6 arénánként egyszer (van az 5/1, csak nem az én szerencsémmel).
egyszerűség kedvéért számoljunk 12 arénánként kétszer: ez ugye 1800 aranyért cserébe 14 pakli. Ez így persze nem hangzik túl jól, viszont ha mellé rakjuk, hogy még jár ugye némi arany és dust, az már nem olyan rossz.
esetemben ez körülbelül azt jelenti, hogy 600 aranyért veszem ezt a 14 paklit (plusz száz+ dust néhány sima meg golden lap). ez bőven 40 arany alá hoz ki egy paklit.
viszont, ha valaki átlagos gyakorisággal nyit legendaryt (ugye nekem az elmúlt 60 palkiban volt 1), meg nem 150 aranyat kap legtöbbször 7+ winre, hanem többet, akkor ez azért igen jó módja a gyűjtemény felhizlalásának, hiszen, ha az ember megy egy arénát meg, megcsinálja a napi küldit akkor bőven tud 500 arany fölött zárni úgy egy hónapban, hogy 30+ paklit nyit.
Persze azért elég időrabló, meg, ha az ember megteheti/meg akarja tenni, hogy valós pénzért vesz paklikat, akkor nyilván nem ezt az utat fogja választani, de ha nem idegenkedik a draftolástól, akkor minimum féláron venni a boostereket, úgy hogy még sok-sok gold is marad (tehát lehet majd venni goldból az adventure-öket), akkor ez nem olyan rossz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
LINK
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.13. 17:30:21
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.13. 16:37:22
Kicsi az esélye, hogy ezt valaha is leküzdi.
alapvető hülyeségek után a szervert szidni, még dühöngőben is kinevetnek 😄
olyan ez mint mikor 6000-et sebzel WOW-ban,de a mobnak mindig marad "1" HP-ja,hogy még 1x megüthessen
bár tegnap este vettem 15 paklit, volt közötte lorewalker cho, ja meg king krush-t is kidobta. azóta hunterrel nyomom😊 amit észrevettem, hogy kicsivel egyszerűbb dolgom van így, shaman helyett hunterrel tolom azóta
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
10€ - adott nap +15% winrate
20€ - fixen nyitsz 2 legendaryt
50€ - 10 meccsen belül meglesz a legend
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.13. 13:38:39
hopp kövi kieg és bamm van rendes dragon deck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Redemption
Equality x 2
Acidic Swamp Ooze
Flame Juggler x 2
Wild Pyromancer x 2
Acolyte of Pain x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Truesilver Champion x 2
Hammer of Wrath x 2
Keeper of Uldaman x 2
Twilight Drake
Enter the Coliseum
Emperor Thaurissan
Sunwalker x 2
Sylvanas Windrunner
Wobbling Runts
Lay on Hands x 2
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Kb mindenre van benne megoldás. Tirion - Redemption combo valami csodás. De baj esetén sunwalkerre is mehet a redemption vagy esetleg woblingra (Bár azt nem szokták bántani nagyon, wobling ezért is jó, mert egy esetleges wild pyro equalty után marad valami a boardon, illetve brawl vagy bármilyen boardclear ellen kiváló. Cobaltot nem szereti).
Controll deck, szóval early game nem nagyon kell, illetve ott a flame juggler, ami nagy baj esetén equalityvel is működhet, ha a random is úgy akarja. Hammer of wrath most a nagy kedvenc. Több hasznát látom, mint consecnek. Forbidden healing is valami csoda, nagyon sokszor van, hogy ugye early game hiányában leviszik a HP-t, de amint megszerzem a boardot, 10. körben +20 hp. Gyönyörű.
Sokat még nem játszottam vele idő hiányában, de szerintem meg fogja állni a helyét. Van benne pár megoldás, amire nem számítanak az ellenfelek. Pl: Redemption; Enter the col.
Ha ezzel sem jön össze R10 feletti helyezés, akkor ott már velem van a gond. 😄
és hiányzik az implo, viszont van helyette forbidden ritual
Amúgy mindig van új N'zoth deck. Kísérletezgetek ezerrel, mindenféle összeállítással. Reno N'zoth most kicsit pihen. Csináltam egy kontroll N'zoth decket. De Pl mostanában jobban preferálom a hammer of wrathot a consec helyett. Meg kivettem sok deathrattle miniont, szóval most csak tirion, meg egy darab Wobbling Runts(bár gondolkozom a második visszarakásán) van benne + most ugye sylvanas, mindezt megtámogatva egy redemptionnal. Illetve próbálkozok összerakni egy Djinni of Zephry N'zoth decket.
a legfontosabb dolog h ne görcsölj rá semmire
van több életképes deck, de ha csak haladni akkor sztem Zoo