Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #33704 Na, így látom én:
Druid: beast druid működni fog, a Raven és a Warden is nagyon erősnek tűnik. A portalt pont nem fogja játszani senki, hagyjuk is. Viszont a beast szinergia igencsak erős már, pár napja már próbálkozok beast druiddal és eddig is volt benne potenciál, csak ha elveszíted a boardot akkor viszlát :D
Hunter: széklet hunter :D A huntress nagyon jó lap, a Kirin Tor Mage sír a sarokban a powercreep miatt :DDD SOk secret + Lock and Load + Yogg és mehet a hamarosan majdnem olyan idegesítő secretelés, mint egy idő után a palánál :D
Mage: Secret mage szintén, elég jó 2 dropot kapott, és itt eddig is jó secret szinergia volt. Plusz ide meg a hunterbe is jó lehet az Avian Watcher.
Paladin: 3 mana, 4/5. Szép volt :D Ez + új dragonos neutralok, + sárkányok működhet végre dragon palába, szerintem teljesen oké erejű deck lesz belőle. Silvermoon portal meg aréna lap, vagy még az se.
Priest: a 3 problémából egyet se sikerült megoldani. (no overheal, így néha üres körök, no early game, no lategame AoE) A purify a leghitványabb lap a setből, de nagyon talán majd megy a silence priestbe, A Feast már tisztességesebb, de a Bishop az tetszik nekem. De én mondtam, hogy lesz random lap, és bár erre nincs ráírva, nyilván nem mi választjuk ki, hogy mit élesztünk fel...ez nem az Eternal vagy a Legends, fejlett graveyard rendszerrel, itt a random a király :D
Rogue: rendben, egész tisztességesen behozták az új archetípust, de túl random, hogy miket lopkodsz. Tovább.
Shaman: Egész érdekes lapokat kapott, sok spelles Yoggos shaman érdekes lehet. A fegyó nagyon jó, a maelstrom portal is, shamannál nem túl bonyolult dolog spell damaget szerezni és akkor egy elég tisztességes AoE. A minion annyira nem nagy szám.
Warlock: discardlock, ami tök jó lesz egy ideig, csak aztán rájövünk, hogy csak eléggé zooszerűre lehet megcsinálni. :D
Warrior: tauntwari, esetleg. A portal hulladék, a fegyó meg akkor lesz igazán jó, ha kitesszük mellé az új neutral Violet Illuzionistát :D
Legendeket már megbeszéltük, max annyi, hogy Medivh tényleg nagyon jónak tűnik, minden lap ismeretében simán mehet majd akár hunterbe, vagy shamanba is. Magebe meg Priestbe meg ki kell próbálni, nyilván.
Az óriásnak is tuti lesz helye valahol, ahová Medivh befér, oda szerintem ebből is 1, főleg Reno deckekbe.
MIndhárom rare elég jónak tűnik, a Moat Lurker a legérdekesebb, azzal a legjobb, ha egy saját deathrattle lényt ölsz meg, pl. sebzel Sylvanassal egy gyengét, majd eltolod rá ezt és elhozod az ellenfél erősebbik lényét. Működhet, de kettőt ebből se tennék be.
Commonok is egész érdekesek, nekem az Arcanosmith is bejön, rá lehet arra is próbálni tauntos wariba, esetleg. A Violet meg igazából egész jó, weapon classoknak.