Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre most elismered, hogy mégis. Nem játszol aggrot, de beleugatsz, pedig fingod sincs róla. Nem volt egyszámjegyű a rangod hónapok óta. Amit pedig nem kellett igazolnom, mert megtették helyettem, hogy tapló stílusban trollkodsz.
És ezek után én vagyok komolytalan. Aham.😊
Egyébként pedig rosszul emlékszel. Midrange Demon Zoo-val lett meg a legend. De nem értem, hogy ez hogy jön ide.
Valamint arra reagáltam, amit ide írtál. Nem olvastam dühöngőt jó ideje.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
amúgy ahhoz, hogy itt tartsak nekem is meg kellett néznem piszok sok videót és nem csak nézni, hanem érteni is (meg jó pár cikk), persze van nagy öröm, amikor jól bírálom felül az arena companiont, mert néha már jobban tudom, hogy mi kell a deckbe mint a program.
Talán az, hogy zoo-n pattant ki most a vita nem is olyan rossz dolog.
mert egy elég érdekes/egyedi decktipus, rohadt sérülékeny az AOE-k ellen, kapaszkodni kell a boardba, és innentől az általad említett alapok ismerete pont olyan fontos, mint icy által említett zoo guide.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Minek játszak aggrot ha nincs hozzá kedvem?
Kieg előtt hónapokig csak questtel 10 környékéig. Hogy ez most rénópriest vagy stone druid az mit fáj neked?
Azóta magadra veszed a dühöngőt amióta kifarmoltad a legendet secretpalával. Mint vmi üstököse a braindead játékstílusnak
egyébkét ki tudja, lehet ők nevelik ki az első magyar világbajnokot.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
meg ne feledd, még Trump is azt mondja, hogy a zoo az kontroll deck, ebből kiindulva meg lényegesen többet kell tradelnie mint egy facenek.
még azt is megkockáztatom, hogy volt már valaki olyan elszánt, hogy feldobott a netre egy komplett "tantervet", ezalatt azt értem, hogy az is fontos, hogy mit kell először megtanulni, mi mire épül, hogy ne legyenek rossz beidegződések, meg úgy általában könnyebben, hamarabb átlássa az ember a teljes képet.
Azóta milyen rangokon szoktál végezni hó végén? Mivel jutsz el oda?
Hány meccset játszottál a mostani Zoo-val? Vagy akármelyikkel az undertakeresen kívül? Milyen rangon? Milyen eredménnyel?
Játszottál már rank 5 körül aggro paklit? Mit? Hány meccset? Milyen eredménnyel?
hanem az aggresszív deckekhez, hogy mikor, hogyan és meddig kell tradelni
valamint a minion placement ami kritikus egy zoo típusú decknél
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem sértésből a kezdők felé, de attól h odaadnánk egy tempo maget meg egy guideot valakinek h akkor mi ellen mit tartson meg, mire figyeljen, az még nem garantálja h turn1 ne legyen missiles arcba.
Az hogy kezdőnek zoohoz kell guide legelőször, azt nem hiszem. Inkább a trade manahatékonyság ilyesmi dolgokról kéne guide a kezdőknek és akkor akár a basic mage-el vagy a recepteket átdolgozva is bőven megtanul játszani és nyerni is
ott tipródtam egy kicsit, még cigizni is kimentem 😊
aztán győzött az optimizmus és átírtam a 90+-t 80-ra 😊
összességében egyébként sok embernek teljesen kielégítő játékélményt ad, hogy lemásol valami rák paklit, aztán azzal tologatja, nem akar tovább lépni arra a szintre ahol mondjuk te vagy, hogy nem a győzelemért játszik, hanem a játékélményért. ezt természetesen szíved joga elítélni, de muszáj vagy együtt élni velük, mert az ilyen játékosok teszik ki a HS 80+ %-át. Nem lehet mindenki penge abban, hogy összeállítson magától egy ütőképes paklit. 😊
Viszont abban icyvel értek egyet, hogy tök mindegy milyen paklival játszol, ha nem vagy elég jó a játékban, akkor (az esetek 99%-ban, vagy végtelen sok idő birtokában) nem mész R5 alá.
hááát én attól félek, hogy nem trollkodott, komolyan gondolta azokat a videókat.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.11. 17:59:35
Most mond h a skaternorbi komolyan gondolta ezeket a videókat meg trollkodásait
Ezt nem támadásnak szánom, mert már inkább én is kimaradok a parttalan vitákból.
ez azért időről időre rossz vért fog szülni, icynek elég ritkán gurul el a gyógyszere.
te is tudsz bicskanyitogató lenni, esetleg képen röhögni valakit, mert, fura a videója.
amúgy ez a kultúrsznob szerintem klassz titulus, jobb, mint az agyhalott 😊
Fölösleges kirohanni ennyire, én is megtettem párszor, hidd el nincs értelme. 😊
de fölösleges volt belemenned.
Pont velem érted, aki megérti és tudja miért kell braindead paklizni majdnem legendig. Általánosítgatással meg kitalált dolgokkal másokról sokra nem mész, csak komolytalanná válsz
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.11. 16:52:18
nice
egyébként kezdőknek igenis kellhet guide a zoo-hoz, mert nem mind1 hogy mit hova teszel le és meccs mehet azon el hogy jó helyen van-e egy flametounge pl
De mint mondtam, nem kell nekem elhinni. Itt van például egy magyar játékos videója, aki már megcsinálta a legendet a hónapban. Ő például nem szégyelli bevallani, hogy amikor elkezdett játszani a paklival, akkor tudta volna hasznosítani a már korábban linkelt cikkben szereplő pozícionálási guide-ot.
Kezded már érteni a problémát? Nem értem mi szükség van erre kontrollsznob hozzáállásra, pláne olyanoktól, akik csak streamen látnak egyszámjegyű rangot. (Nem mintha legend playertől ez intelligens dolog lenne, csak így meg semmi másra nem jó, csak, hogy a többi hasonlóan szellemes topiktársaiddal röhöghessetek a saját korlátoltságotokon.)
jelenleg itt tartok a hunteremmel
hunter may google táblázat hogy eddig hol és hogy teljesít
nem elég jó még, és nem is teszteltem feljebb
főleg a shaman és a zoo ellen szenvedek vele, próbálgattam dreadscale-t de azót anme jött annyi szembe hogy megnézzem
így betettem egy deadly shot-t, aztán majd látom mi hogy halad
Egyébként nyilván meg lehet tanulni ezt is (ahogy minden más paklit is) önállóan, de Jethro azt mondta, hogy valami 1:20 körül van a győzelmi aránya, gondoltam akkor minden segítség jól jöhet.
ja, h meg Ben bácsi, akkor 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.10. 21:54:00

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC