Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #33432 Na, akkor megpróbálom elmagyarázni, melyik lapot hogy is gondoltam :) Először is, az összes eddig kijött Kharazan lapot is figyelembe vettem, lásd a rugó lapot és a szinergiát.
Druid lap: 1 is elég lehet a deckbe, bármikor ha ki tudod játszani elég value, innervate segítségével főleg. De berakhatsz 2-t is és lehet rampolni a beastekkel. Úgy gondolom, hogy ez a lap megerősíthetné a beast druidot, több verziót is ki lehetne vele próbálni.
Hunter: olyan, mint a Shadowflame. Ráklikkelsz az asztalon lévő beastedre (az ilyen if you have kezdetű szövegek általában az asztalra vonatkoznak, ha a kezedre, akkor kiírják), és annak a manaköltségét sebzi az összes ellenfél minionra. A beasted nem hal meg.
Mage: Ez nem tempo deckbe kell, hanem egy új típusú spell damage magebe, vagy comboba, Malygoshoz a végére a combohoz begyűjtöd a sok missilest :) Kevés kicsi lény, és jól felépített paklival kijöhet néhány missiles ingyen, amik egyébként ha sok van removalnak is jók :)
Paladin: szándékosan nem a kezedbe adja az equalityt, úgy túl erős lenne. Értelemszerűen akkorra kell tartogatni, amikor az ellenfélnek legalább kinn van már 3 minionja. Controlba, vagy fatigue palába készült.
Priest: Igen, ez a leginkább skilligényesebb lap. De gondolj bele...control ellen kihúzod az AoE-ket és a végén kicsapod ezt, amikor már nincs neki mivel leszedni. Aggro ellen köröket nyerhet, mire lekapja valahogy, addig sérthetlen vagy. A hunter random ölő spelljei mondjuk le tudják kapni, de 2 is fér a deckbe, mert epic. És a legjobb: oké, 2 élete van, de a priestnél nem nagy téma megoldani, hogy több legyen neki :) Sokkal több. Egy power word shield is elég, amit a megtartott coinból azonnal rádobsz, vagy taurissannal csökkented a költségét 9-re, de ha 4 élete van stealthben, akkor sok kaszt már adhatja is fel :) Egyébként asszem nekem ez a kedvencem. Ez tipikus lategame lap.
Rugó: az új rugó minionnal szinergia, de ezt a lapot egyébként megint csak nem a statjai miatt csináltam. Az ugyanis itt nem számít, a terv az volt, hogy a mill rugó erősödjön meg :) 2x2 lapot el tudsz venni az ellenfeledtől, annyival is kevesebb lapja van, amit utána ellene használsz :)
Shaman: ez gondolom tök érthető, főleg controlnak.
Warlock: a handlock újraélesztéséhez.
Warrior: Magas szinten már nem olyan könnyű összekapni a 30 armort :) Elég nagy skill lenne control wari ellen harcolni ezután, ezt elismerem, gyakran kéne belemenni abba, hogy inkább arcra megyünk, mint hogy a lényeit kapjuk le. De gondolj bele. Oké, a priestet ezzel simán lenyomná. De a huntert pl. esélytelen.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.30. 13:37:23