Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #32999 De megint elemzel és személyeskedsz :D Te írtad le, hogy a "baromságaim". Én nem oltottalak, csak annyi volt a hsz-ben, hogy nem érdekel a véleményed, még ezt is magadra vetted. Miért kéne bármit is cáfolnod? Nyugi, nem kell, dőlj hátra és igyál egy sört, gondolkodj azon, hogy tulajdonképpen minek szólogatsz be neten másoknak? És ha ezt kitaláltad, akkor tartsd benn, esetleg írd le és legközelebb ha érzed, hogy be kell szólnod valakinek a véleményéért, akkor keresd elő a papírt és máris jobb lesz. Előítéletesek vagytok velem szemben, sajnos ettől is hánynom kell, úgy értem globális szinten bármiféle előítélettől. Van egy stílusom, ezt elismerem :D De pl. a szókimondás nem rosszindulat. Lenéző sem vagyok, csak realista. Beképzelt sem, csak oppurtunista.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látod milyen fantasztikus ember vagyok? Néha arra gondolok, hogy szeretném megélni, hogy többszörösen klónoztatni tudjam magam, és akkor huszadmagammal, szó szerinti értelemben elköltöznék egy lakatlan szigetre, mindannyian installálnánk a HS-t és zárt hálózaton egymás után verném el a saját klónjaimat, és rájönnék, hogy bakker elképesztő, hogy ez mennyire jó játék, senki se aggrozik és netdeckel :D Itt jelzem: ez szarkazmus volt.