Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #32994 De neee, kérlek ne próbálj engem megfejteni, mert rossz úton jársz. Darton is azt hiszi, hogy azért irkálok ide, hogy beleköthessen. Én egészen máshogy állok ehhez, mint az átlagember. Én NEM azért utálom a játékosok egy RÉSZÉT, mert az én deckemre countert játszik. Én az időmért és a belefektetett energiámért sírok, amiket adott szinten tényleg jó játékosok ellen akarok elkölteni, nem utánozó majmok, vagy gyáva nyomorékok ellen. Nem akarok ellenük játszani, de őket kapom, mert random sorsol és mert rengetegen vannak. A játék egyszerű, ez világos, ennek következménye ez is. De az, hogy utálok játszani valakik ellen (én szókimondó vagyok, más árnyaltabban fogalmazna, én odacsapom, hogy utálom) az miért érdekel itt bárkit? Beláttam, hogy ez nem működik, nem kapom azt amit akarok és továbbléptem. Nem azért nem működött, mert béna voltam, vagy mert felidegelt, (gyakran felidegelt, de nem azért tart most is a kb. 2 hónapos szünet) vagy mert én ne fejlődtem volna. Azért nem játszom, mert nem akarok, mert nem azt kapom amit elvárok. Ráadásul nagy reményeim voltak a kieg felé, de a játékosok újra bebizonyították, hogy nekem ez most nem kell. De a rank5 playeket azért még átlátom, minden classal felmentem oda. Vagyis nem, priesttel asszem csak R8-ig.
Az meg, hogy "jogos"-e valami mások szerint, az engem nem érdekel. Azt majd én eldöntöm. Ha személyesen ismernél, akkor tudnád, hogy valós versenyhelyzetben maximálisan sportszerű vagyok. Szeretem a focit, a küzdősportokat, a futást, pingpongot, úszást, más videójátékokat, vagy akár csak a ki szerzi meg előbb a csaj telefonszámát típusú hülyéskedéseket is. De rühellem az olcsó megoldásokat és a csalást. Én vagyok az, aki megáll foci közben, ha elesik az ellenfél. Nehogy már egy kő, vagy bármi miatt győzzünk. Önfényezés vége :D És most eltorzult a fejem, hogy még szerkesztem ezt a hsz-t, ugye megint az idő, de már leírtam. Mindegy.
Az úgynevezett "tanaim" meg...szintén ne már. Nem vagyok én senki, csak próbálok valakinek szerintem jó tippeket adni, amik nekem beváltak az én játékstílusommal. És ezek nagy részét pro játékosok is vallják. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.06.30. 22:18:17