Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #32972 Jelenleg totál nem. Az a baj velem, már rájöttem, hogy ebben a játékban egyszerűen utálom az ellenfeleimet. Ha nagyon élveztem volna, akkor valahogy kiszenvedtem volna az időt és a legendet, jópár hónap alatt csak összejött volna, sőt válthattam volna gyorsabb paklira, vagy csinálhattam volna aggrot is...de nekem nem erről szólt, ehhez semmi kedvem nem volt. Rank5 utáni farmolást is utáltam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Eternalban egyébként, semmi konkrétumot nem írva elmondom, hogy jelenleg úgy tűnik, hogy keményebb lesz a ranked, mint itt. Nehezebb, tovább tart, meg más az egész rendszer. Több pontot kapsz amúgy, ha tovább tart a meccs, mint az első pár kör :DDD Sajnos már abban is van 2 deck, amik ellen utálok menni, annyira erősek, de zárt bétáról beszélünk ám, mégis netdeckelnek egymásról, mégpedig a zárt hivatalos fórumokra kitett decklisteket másolnak. Nevetséges, hiszen még csak béta...nehogymár legyártom a legerősebb paklit és orrba-szájba nyerek. Megjegyzem, zsebből legyárthatnám, de gyűjtök, mert még nem tudni, hogy lesz e collection reset :D