40521
  • Negritis
    az úszásnál is sok múlik azon hogy melyik pályán úszol szóval nope

sőt az se mind1 hogy melyik előfutamba kerülsz, mert ha egy kicsivel gyengébb azon elmehet a döntő
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.06.30. 19:36:28
  • sadface #32985
    Már ne is haragudj. Miért ne utálhatná? Ez a játék sose lesz IGAZI versenyhelyzet, mert nem indul mindenki egyenlő esélyekkel. (counterdeck, $$$, netdeck stb) Az úszás, vagy akármilyen sport ahol CSAK ÉS KIZÁRÓLAG RAJTAD (3x aláhúzva) és az erőbedobásodon múlik, hogy nyersz vagy vesztesz na az versenyhelyzet. Ez az RNGvel tarkított bohóckodás minden csak nem az aminek itt leírod. Ja és ne próbálj meg belekötni, fogadd el, hogy faszságot beszélsz. Gyökér.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szaladj csak a moderátorhoz, rohadtul elegem van belőled
  • Pio
    Gratula! :)
  • 1Darton1
    "-Józsi bácsi! Azt hallottam, hogy beszűkült a szókincse."
  • Shep
    Overskilled :D
  • Madi92
    Tegnap 1 győzelemnyire voltam R4-től. Tempo mage ellen. Elég gáz keze lehetett, mert enyém volt a board Yogg Saron érkezéséig. Ami csinált egy board cleart neki. Következő körben 4lapból 21hpról kinyirt. Lent volt neki egy thalnoss mondjuk. Pedig egyszer már kellett Renoznom mert spelleket facre is nyomta early gameben. Sadness.
  • Zozo0122 #32980
    Nem már gyűlölködöm, nem is játszom. Sosem értelmezed amit leírok, inkább belekötnivalót keresel :D
  • 1Darton1
    Látom, sokat romlott a helyzet. Ebben az esetben tekintsd a kérésemet semmisnek, és kellemes gyűlölködést kívánok!
  • Zozo0122 #32978
    De nem volt ez mindig így, hogy utáltam őket. És messze nem mindenkit. Valamint már nem is játszok, tehát nem is számít, bármit mondok. És vitatkozni se kell, kérdeztek, válaszoltam, de téged nem kértek, hogy beleszólj. Ne érezd már azt, hogy rendet kell tenned :D Véleményeket cserélünk, ennyi.
  • 1Darton1
    Ha valaki egy játékban (vagy bármilyen versenyhelyzetben) utálja az ellenfeleit, az inkább ne kezdje el terjeszteni a tanait, mert a te példádból is látszik, hogy mennyire ragadós.
    Volt ebből már épp elég vitánk, és semmi kedvem újrakezdeni.
  • Zozo0122 #32976
    Általánosságban beszélek erről, de valójában bizonyos típusokat utálok. A HS nagyon bevonzotta azokat az embereket is, akikkel én nem akarok játszani soha, semmit. És nem változtathatok, teljesen random, kit hoz a játék. Sokszor elsírtam már, de ez az a réteg, aki az RPG-ket és a Sims-et 100000 pénz cheattel kezdi, a GTA-ban is full cheater, multi fps-ben kempel, stb. Pl. rengeteg az aggro, ellenük utálok menni, mert túlságosan is jelentős a random, olyan értelemben, hogy kapsz-e AoE-t, vagy tauntot időben. Amúgy is túl gyors, nem tudok gondolkodni, csak védekezni és ha jól jöttek a lapok visszatámadni. Egy nőt se 5 perc alatt rendezek le, érted na :DD A másik a netdeck, ez meg a túlzott streamer kultusz megöli az egyéni ötleteket, mindenki másol. Ezzel az a baj, hogy teljesen szétcseszi a metát, ha egy streamer hirtelen valami nagyon szemét deckkel lesz legend. Egyben előny is lehet, mert fel tudsz ellene készülni, de ha épp sámánozni akarok, akkor azt kéne játszani, nem mondjuk lockot, mert az most jó counter a metára.
  • dave9004
    Zozo utálja ha netdeckelnek, pláne ha hunter, kivéve ha ő játsza a huntert :D
  • Madi92
    Hogy értve utálod? Egyen deckek miatt?
    Én pl mindig örömmel fogadom ha az ellenfél is valami nem szokványos deckel jön. Olyankor egyáltalán nem zavar ha jobban jön ki neki a lépés és veszítek.
  • dave9004
    Az h utálod az ellenfeleid, azon csak te tudsz változtatni.
  • Zozo0122 #32972
    Jelenleg totál nem. Az a baj velem, már rájöttem, hogy ebben a játékban egyszerűen utálom az ellenfeleimet. Ha nagyon élveztem volna, akkor valahogy kiszenvedtem volna az időt és a legendet, jópár hónap alatt csak összejött volna, sőt válthattam volna gyorsabb paklira, vagy csinálhattam volna aggrot is...de nekem nem erről szólt, ehhez semmi kedvem nem volt. Rank5 utáni farmolást is utáltam.

Az Eternalban egyébként, semmi konkrétumot nem írva elmondom, hogy jelenleg úgy tűnik, hogy keményebb lesz a ranked, mint itt. Nehezebb, tovább tart, meg más az egész rendszer. Több pontot kapsz amúgy, ha tovább tart a meccs, mint az első pár kör :DDD Sajnos már abban is van 2 deck, amik ellen utálok menni, annyira erősek, de zárt bétáról beszélünk ám, mégis netdeckelnek egymásról, mégpedig a zárt hivatalos fórumokra kitett decklisteket másolnak. Nevetséges, hiszen még csak béta...nehogymár legyártom a legerősebb paklit és orrba-szájba nyerek. Megjegyzem, zsebből legyárthatnám, de gyűjtök, mert még nem tudni, hogy lesz e collection reset :D
  • dave9004
    Am vágod a metát, hogy tul képp old Gods óta nem játszol?
  • dave9004
    Még mindig nem értem ilyen praktikákkal, mint utólag armor up, hogy nem vagy még blizzconra kvalizva :D
    Sztem am Madi már vágja annyira a palát meg a játékot h koncentrálva ezekre figyeljen.
    A többi gyomor meg idő kérdése.
  • Zozo0122 #32969
    Akkor jó :D Így viszont gyártsd a dude-okat, hadd vigye azt Sylva :D Meg AoE-t is ki lehet szedni velük. Mielőtt Sylvát támadod, mindig tolj hero powert, ha megteheted. Nem lesz ott mindig a silence. Az ellenfélnél ott lesz, úgyis ezt fogod érezni, hogy mindig ott van. Ez a hozzáállás: mások ellen bizonyára nincs szerencséje, de ELLENED az van. :)
  • Madi92
    Helyproblémáim nem lesznek. :D Egyrészt, mert justicar nincs még, másrészt, ezzel, a deckel, ha több körig lent van valami, akkor már meg is nyertem a játékot kb. :D
  • Zozo0122 #32967
    Jó, nem egy póker, de azért sokszor hasznát lehet venni :D Bennetek nem áll meg az ütő, ha a mage rácéloz valamivel egy lényedre, meggondolja magát és passzol? Kitennétek utána egy nagy lényt bele az akár csak blöff fireball/polyba? Vagy beáldoznátok a jó curvet? Ha legendre akar jutni, akkor ezeket is tudni kell valamilyen szinten. Minden hősnek vannak ilyen apróságai, amikre egyszerűen rá kell állni.

Pl warinál először ütni és utána armor up, nem fordítva, mert a páncél minden esetben jobb, mint a HP. Bármikor jól jöhet a + armor a shield slamhez, vagy bármihez.

Ha már palázik, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy kör elején nem szabad automatikusan nyomni a hero powert, ha vannak inspire idézős lények, vagy ha kinn volt Justicar, nehogy beleszaladjon abba, hogy hoppá, nincs helyem kitenni a nagy lényem :D

Sámánnál ugye az elhelyezés, balra-jobbra a kritikus, rengetegszer el is rontottam :D
  • Zozo0122 #32966
    Ajj, ne mondd már :D Kb. 3 fő típus van, a leggyakoribb, aki kilépeget, alt+tab stb. annál ide-oda ugrálgat az egér, néha percekig néz 1 lapot, ez a teljesen kiszámíthatatlan kategória. A 2. az akiről beszéltem, olvasni lehet a játékában, már néhány kör elteltével tudni lehet, hogy melyik a lategame lap a kezében, mert hozzá se nyúl soha...ezekből is nagyon sok van, és ha figyelsz, akkor információelőnybe kerülsz. Rank5-nél ez = win. A 3. típus meg az, aki gondolkodik, kitesz, passzol, ők a legnehezebbek és legjobbak. Ez csak egy apró adalék, ha odafigyelsz, jó eséllyel megmenthet, ha majdnem biztos vagy benne, hogy ott a holy nova a kezében, stb. Ahova ő most eljutott, ott már mindent érdemes bevetni, főleg, hogy nem teheti meg, hogy nem tudja, hogy hány fireballt húzott Antiból az ellenfél vagy mondjuk rosszul számolja ki a fatiguet.
  • sadface #32965
    Rakjatok a deckbe egy elven archert hátha elhiszi az ellenfél, hogy fireball.
  • dave9004
    Sztem is messze van ez a játék az ilyesmi pszichológiai hadviseléstől.
  • 1Darton1
    A kártyasimogatásból legfeljebb arra tudsz következtetni, hogy az ellenfeled túlmozgásos és/vagy figyelemzavaros. De ez ebben a játékban nem sokat jelent.
  • Madi92
    Köszönöm mindenkinek a biztatást, meg a tanácsokat! : )

Wr így alakult ebben a hónapban: 153-146
    Matchupokra lebontva:
    Druid: 13-12
    Hunter 28-22
    Mage 7-14 Pff :D
    Pala 6-5
    Priest 12-9
    Rouge 12-9
    Sámán 20-26
    warlock 21-27
    Warrior 35-22

Zozo:
    Az a része már megy a dolognak, hogy általában tudom adott körben mikre lehet számítani és, ha tudom, akkor próbálok felkészülni ellenne illetve körbejátszani. Viszont az ilyen kártyabaszkurálásokból én nem tudok leszűrni semmit, meg szerintem nem is fog menni soha. :D
    Amúgy sajnos deckemből fakadóan, nem nagyon lehet ilyen két három körökre előre gondolkozni. Mindenből egy darab van, próbálom minden lapomat a megfelelő lap ellen felhasználni, Pl spellbreaker kifejezetten sylvanas ellen van, másra nem is szeretem elnyomni, csak vészhelyzet esetén. Acidic is Gorhaul( Vagy hogy írják) ellen van, Axe-re nem szoktam/szeretem elhasználni.
    Amúgy a deck eléggé combo heavy. Pl Tirion-Redemption, Faceless-Humillity, Enter the col-Humillity vagy az über mega combo N'zoth-Youthfull-Emperor combo. Stb.
    Szóval nem egy kapkodós deck, ennek ellenére nem teljesít annyira rosszul az agrok ellen sem.

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.06.29. 22:53:52
  • dave9004
    Hallgass Zozora.
  • Zozo0122 #32960
    Saját pakli? Szép eredmény :) Ne aggódj, innentől kezdve bármikor eléred, és mindig egyre rövidebb idő alatt. Sok sikert a legendhez! Ha el akarod érni a legendet, akkor csak akkor játssz rankedet, ha tiszta aggyal tudsz gondolkodni, és 2-3 kört előre legalább. Nem jósolni kell, hanem lehetséges forgatókönyveket állítani, mit tesz akkor az ellenfél, ha...stb. Próbálj innentől így játszani. Mert ezek már tudnak játszani, megtartják a lehető legnagyobb value érdekében a lapokat és 4-5 kör után akkor is próbálja fejben összerakni a deckedet, ha totál saját ötlet, vagy megpróbálja kikeresni pwn-on még meccs közben! Azt felejtsd el, hogy áhh, kirakom ezt, csak nincs nála SW:Death és társai. De ott van. A legrosszabbra gondolj és játszd körbe. És szokj rá arra is, hogy figyeld, hogy mit buziskodik meccs közben. Pl. minden kör elején nagyon cseszteti az egyik lapot, vár, mégse teszi ki, stb. Ugye beugorhat, hogy az egy nagy lény lehet, fél kitenni, hátha van removalod. Alexstrasza jellemzően egy ilyen lap, állandóan basztatják, gondolkodnak minden körben, hogy kimehet-e. Csak mondtam egy esetlen példát. Ellenben te már ne csesztesd a lapjaidat. Köröd elején várj kicsit, nyomj le 3-4 forgatókönyvet fejben, és lépj. Ne félj extrém húzásoktól se, azokba meg nyugodtan menj bele, ami az ellenfél szemszögéből totál baromságnak tűnhet, úgyis alá fog becsülni, az ellenfelek 90%-a ilyen, lebecsül, azt hiszi missplayeltél. Amúgy annyi apró trükk van, amit be lehet vetni :D
  • Renegade
    először is gratulálok.

másodszor, kérlek mond el, hogy mit szeretnél, kecske, vagy kakasvért locsoljunk rád, miközben feláldozunk RNJesusnak, mert hát, tudod, saját pakli, ájáj :)

grat a kitartásodhoz :)
  • icyshadow
    Grat! Mennyi lett végül rank 5-ig a játékszám/winrate?
  • sadface #32957
    Ha nagyon rámész még meg lehet csinálni. :D Engem anno eléggé rászedett a játék. Leengedett r3-ra lose nélkül aztán kegyetlenül visszaadta. Azóta is tiltelek pedig ennek már lassan 1 éve
  • dave9004
    Az a mondás h r5-től legendig kb ugyanannyi idő mint r5-ig. Hajrá, majd specelek melóból.
  • Madi92
    Meglett R5! A kutyafáját neki, nem adta könnyen magát. Hó végéig, ebben a két napban, még próbálkozok egy R4-et elérni, aztán kövi hónapban meg sem állok Legend-ig. :D (Ez persze nem igaz, mert nem lesz időm meló mellett )
  • Renegade
    WOW, Thijsnek, volt, olyan hónapja, hogy 125 meccsből megvolt a legend o0
  • Renegade
    fanservice:

• dave9004
    nála már nem a paklival vannak a bajok főként.
  • Shep
    Egy darabig, utána viszont már csak broken DR paklik jönnek szembe :)
  • 1Darton1
    Kezdőknek eleve a wildot érdemes erőltetni, mert nevetségesen alacsony a színvonala.
  • DarkHorSe
    Jatszal secret palat, vagy mech maget. Szerintem wildban meg mindig erosek.
  • hawkie22
    Állítom, engem büntet a játék. Amint feljutok R15-re, abban a pillanatban jön a bukószéria és lemegyek R16-ra vagy a fölé. Az agyam eldobom.
  • Renegade
    ezek szerint a pitypangra nézve sértő voltam, ááááh, o0