• Zozo0122 #30026
    Itt vagyok :D Tegnap este is néztem ezeket a lapokat, de totál részeg voltam és az a durva, hogy még a ködön át is tudatosult bennem, hogy ezek bitang jó lapok. Ha mást nem is, ezt a 2 shaman lapot meg Xarilt hadd nyissak már goldenben...

Negritisnek is igaza van: Xaril után könnyen lehet, hogy nálam is ezek vezetik az erősorrendet eddig.

Thing from Below: ez a lap OP-bb mint elsőre látszik. 6 mana, ez alapesetben nem érdekelne, sosem fog annyiba kerülni, de amiatt örülök neki, hogy drága, hogy a másik shaman lap még erősebbet csinál belőle...lesebezzük, aztán transzformáljuk.Wow. Amúgy még 6 mana 5/5 taunt is tisztességes tud lenni, ha úgy jön ki a lépés. Ezt a lapot simán ki lehet tenni 4. körben és akkor vége van. Valahogy egy zoo szerű midrange shaman felbukkanását vizionálom, de nagyon jó lesz ez az összes shaman deckbe.

Master of Evolution: egy yeti, pofátlanul erős battlecry képességgel és még bele is fér a battlecry shamanomba 2 db :D Gyakorlatilag bármit kivágok érte. Hát mi már ez? :D Oké, random, de a lényt amit átalakítunk először nyilván legyengítjük, és aztán áldozzuk be, de az a minimum, hogy előtte ütünk vele. És utána jó eséllyel egy még erősebbet kapunk. Sőt, mondok még jobbat, bármelyik totemünkből csinál egy 3 manás lényt a pályára :D Mindig lesz célpontja ennek a lapnak, talán a shaman legjobb lapja?

Előrendelem :D Csak aztán ezekből goldent kérek...