• Zozo0122 #29752
    Istenem :D Pár hónapja még mindannyiunktól segítséget kértél, most meg szétoltasz mindenkit. Már eleve így indítani, hogy tudom, hogy ti szerettek sírni, óriási :D Figyelj már, ugye tudod, hogy ezekre a számokra max egy kezdőnek, vagy majdnem kezdőnek van szüksége? Aki tud játszani az úgyis megmondja már néhány körre előre, hogy jajj, ki fogok kapni, nem előre elkönyveli vereségként számok alapján, ezen kívül visszanézi a saját winratejét és az alapján kalkulál. Mondok valami baromságot: A Murloc Priestnek 47% esélye van Pirate Druid ellen. Hol? Rank20-tól Legendig végig? És Kinek? Kolentonak egy totál kezdő ellen, vagy Trumpnak mondjuk rank8 és rank10 között? Én bármelyik paladin deckkel 70% fölött megyek, rank 5 ALATT, utána lezuhan. A btcry shamanom most áll 64% winraten, rank 8 vagyok. 64%, nekem az utóbbi pár napból rank 11-8 között kb, ha tovább érek, akkor kevesebb lesz. Van is a deckben vagy 100 ranked winem. A Renos Dragon Warriorom hitvány 20%-on áll, teljes kudarc, más meg elmegy vele legendig. Control Priesttel és Deathrattle Rugóval is beestem 50% környékére, azokkal stagnálok most. Metától is függ. Lehet jövő héten szétverik a shamanom, de most tök jó. Különben is 2x mentem már vele rank5-ig, sokan meg leszarozzák, hogy nem elég jó deck. Van akinek jó, van akinek nem. Én nagyon megszerettem a shamant, pont emiatt a deck miatt.