• Zozo0122 #29178
    WHAT?

Nem. Mikor kijött a TGT mondtam, hogy na a Challenger jó lap lesz, figyeljétek meg. Sokan azt mondtátok, hogy áhh szar, mert tele kell pakolnod a decket értéktelen 1 manás secretekkel. Mondtam, hogy én kipróbálom. Mivel nyitottam is egyet és craftoltam még egyet, már az első napokban azt játszottam, de lényegesen máshogy nézett ki, mint a mai verziók. Nem volt még meg a pakli magja, mindenki kísérletezett. Eszem ágában sem volt tenni bele haunted creepert, divine favort, repentancet és redemptiont, coghammert, blessing of kingset, uldamant (nem is létezett még), stb. A mostani verzióktól lényegesen eltért, legalább 9-10 lapban. Volt benne 2 healbot is asszem, stb. szóval nehezebben boldogultam vele akkor, mert nem volt elég kiforott. Erre a deckre mondtam azt, hogy szerintem egész skilles. Gyakorlatilag egy gyenge secret pala volt. 1-2 hónappal később mikor átdolgoztam a látott tapasztalatok alapján akkor mentem vele asszem 83% winratet is, ami nyilván nevetséges.

A midrange verziót a secretes midrange verzióra értettem. Nyilván emlékszel, hogy kezdetben 2 népszerű verzió volt, egy aggro és egy midrange SECRET paladin. Mostanra az aggro típus szinte kihalt, mindenki a Belcher,Loatheb,Tirion/Ragnaros,Blessign fo Kings/Uldaman verziókat tolja.