Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy Negritisnek igaza van, minden online játék kitermeli a maga szlengjeit, szakszavait, ami egy idő után természetesen menni fog, de nem árt egy kis tanulás 😊

itt is vannak jók: https://docs.google.com/document/d/1_XkijGdGHUhuagv5ORi8PREicMtarn-K0WED0C_f8AY/view (ez amúgy a fejléc/szótár)

és továbbra is twitch, belezőgép videók, nagyon sokat tudsz azokból tanulni, mert tanárbácsisan játszik, sokat magyaráz. (nem kel előfizetni a csatornára, elérhetőek a régi videók).

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pick: amikor a 3 felajánlott lap közül választasz, az a pick
booster: kártya csomag

igen, ha felajánlja a paladint, akkor azt válaszd, mert arénában nagyon erős.

az hogy ranked-en, vagy casualban mivel játszol az egyenlőre tök mindegy, érdemes mindet felvinni 10. szintig, hogy kicsit ismerkedj velük, és a kedvencedet minél hamarabb 20-ra, hogy tudjál minél hamarabb kocsmai verekedni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

akkor nézz utána, és ha megvagy gyere vissza
ezt olvasd át
http://hearthstonehungary.hu/wiki/faq

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

azt mondod inkább Palával játszak mint shámiva? (mi az a lapok Pick) nem tudom mi az a bosster 😄

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

aréna:

hős pick sorrend: paladin, vazsi, druida, pap, sámán (a többit ne válaszd mert vagy nehéz, vagy rossz)

lapok pickje: 15-20 lapig a legértékesebb, itt tudod nézni: heartharena.com/tierlist
utána azok amik kellenek a mana görbébe, legyen 1-2 1 mannás lap, legalább 6 2-es lény, vagy leszedés, ugyanennyi 3-as, a legértékesebb lapok a 4-es 5-ösek, néhány end game lap.

ne vegyél boostereket, mert mert már 0 winnél is minimális a veszteséged + játszottál egy jót.

alapvetően minél hamarabb kezd arénába járni sztem annál jobb
de ahhoz neki kell állni videókat nézni és olvasgatni hozzá

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
arénába sztem csak akkor, ha már stabilan tudsz 3 wint bármikor. amúgy nem éri meg. De tényleg az adventure-re gyűjts meg classic packra
Darthmushroom
nincs 50 gold mínusz mert kapsz goldot/dustot (győzelmek számától függ mennyit), de akár lapot is kaphatsz még mindezek mellé.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

150ért arénázzak vagy 100gért bonstak paklit? mert az aréna végével ugye tutira lehet bontani egy paklit csak ugye ott van az 50 g mínusz.

Darthmushroom
Duelezni nem sok értelme van, kezdő lapokkal előre haladt játékos ellen úgy se sok esélyed van. Inkább farmold a goldot. Napi 30 win= +100 gold a questen kívül.

dave9004
meg, de nem volt jó. shredderrel oldódott meg.
gvg előtt heavy ramp dudu volt az ász, naxx után meg a token druid
Bocsi Tehát aki szeretne duelezgetni egy kezdő sámival..vagy van olyan tapasztalt sámi akinek lenne kedve segíteni az vegyen fel bátran: Kokesz#2895

gvg? 😄 sztem a dupla kombó már classicba megvolt 😄

dave9004
miért nem unalmas még gvg óta ugyanazzal a duplakombóval játszani? 😄
már adruid is rák? 😄

dave9004
7. meccs, még nem láttam ellenem LoE lapot se, nemhogy a 2. wingből bármit. fész meg rákdruid
az se rossz 😄
én hazafelé a vonaton tolom ki a mostani winget 😄

dave9004
tudod mi a szar? megcsinálod a decket, kedved jön a játékhoz és nem viccelek, öt darab facehunterrel rak össze zsinórban.
Semmi kedvem ezekhez
dave9004
reméljük. sámán mirrorokat am is szeretem. főleg mivel nekem arany totemjeim vannak 😊
Hotform szintén. Mindenki készülhet a shamanokra 😊 Csak aztán tényleg legyen életképes 😊
Mondtam én 😄 Így éjjel szétnézve twitchen, úgy néz ki, hogy a legtöbben Brannből szintén a battlecry shamant hozzák ki, legalábbis első körben 😄 Jelenleg épp Kibler és Reynad.Shaman meta, legalább 1-2 napig 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.20. 03:03:30
Kész a heroic, de amúgy aki játszotta az nem érezte gyengének? Az elsőt egy buffolgatós hunterrel öltem meg doomsayerrel takarítva a kezdését, a cart egy egyszerű skill trade game, az utolsót meg elsőre levertem secret paladinnal úgy, hogy volt lethalja, de nem ölt meg!!! Eddig ez a 2 szárny nagyon könnyű volt, konkrétan ez a 3 boss heroicon 43 percbe telt. Mind1, legalább az eheti lapok nagyon jók 😊
a nick az kevés, kell a szám is.

nézzél sok streamet, ha megy az angol, akkor pl Trump, de még inkább StrifeCro
magyarok közül meg belezőgép twitchen, ő szinte csak arénázik, na onnan nagyon jól megtanulható

dave9004
23:55
Na, éjfélkor lesz heroic szokásosan?
Itt fent a bannerban van a Nevek menüpont, akik ott szerepelnek azokat bátran felveheted friendlistre. Bár én csak a magam nevében tudok beszélni, de szerintem senki nem fog elhajtani ha bármilyen kérdésed lenne.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Darthmushroom
-nem lehet mindenféle lapot, pl solo adv. lapok.
-nincs plusz hatása semminek azért mert lekraftolod, ha lapnak van alapból valami "képessége" akkor az akkor is olyan ha kraftoltad meg ha nyitottad

és amit kérdeztem azokat tudod ? 😊

Darthmushroom
Ne törj még be semmilyen lapot, még nem tudod mivel fogsz játszani/melyik lapok azok amik igazából kellenének egy jó pakliba. Elején én is betörtem csomó lapot most meg kellenének.

Az a pár dust amit most szereztél sok mindenben nem fog segíteni, a jobb lapokhoz elég sok dust kell.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.11.19. 15:36:09

oké olyan dustom van mert törtem be olyan lapokat amiket nem fogok használni. a kérdésem, hogy bármilyen lapot tudod encsantolni? illetve ha encsantolok egy lapot akkor arra milyen plusz hatást kapok?

Darthmushroom
Ezt olvasd át, nekem is sokat segített.

nem jól fogalmaztam így melóban 😄
szóval, itt nincs enchant itt dustból tudsz esetleg craftolni

hogy néz ki ez a lap erősítés?

a helyedben én 4 dolog közül választanék:
1. játszok casual (nem nagoyn éri meg mert gyorsan elszáll a nem túl jó mmr)
2. tolod a rankedot, rank 20ig nem vesztesz *ot szal megéri aztán lesz valami
3. nézel youtube-t/twitch-t és szép lassan nekiállsz arénázni(hosszú távon ez éri meg leginkább, de azért ezzel még várj pár hetet)
4. go brawl amint megvan a lvl20 talán

itt nem craftolni lehet lapokat, máshogy nem tudod őket erősíteni
vagy pedig bonatni kell őket "pack"ból

kezső lapokat nem is lehet encsantolni ?

egyébként aki szeretne egy kezdő sámival duelezgetni az vegyen fel nyugodtan : Kokesz

jaja..félek magas lesz ez nekem igy kezdőnek 😄

Darthmushroom
nem, van olyan sámán pakli ami mech kártyákból áll, és a goblin kiegből dob hozzá a legtöbbet.

ez a mech a pvp? játékos ellen?

attól függ mivel szeretnéd felvenni a versenyt, ha mech-ezni akarsz, akkor érdemes a gvg-s packokat venni
Shamannal játszom 😊

de a kezdő paklisban is lehet olyan lap ami felveszi a versenyt pl a ranked meccseken lévő playerekkel is?

én még mindig a classicot veszem, szerintem a többihez képest még mindig ebben vannak a legjobb lapok, főleg epic, és legendary típusból
de úgy is lehet hogy mire van leginkább szükséged, megnézed melyik kieghez tartozik, és reménykedsz hogy az lesz a packban 😊
dave9004
ha paklit vennél és kezdő vagy, akkor classic
sziasztok! Kezdő vagyok és érdeklődnék, hogy ha van 100 goldom venni paklit akkor a 3ből melyiket éri meg?

én warlockal szívtam mint a torkos 😄

dave9004
én most warlockkal 4/4 win-t toltam.
a démonszinergia nem is rossz
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.11.19. 10:32:10
pedig sztem a pala jobb mint a mage
kár hogy a lock gyenge, meg haver azt mondta h a priest is jó

dave9004
ja és mindenki mage-el játszik, véletlenül se legyen fun