40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Meglett a lvl20 wow-ban.
Értem én, hogy ez egy jó játék, de én tuti nem fogok ezzel többet játszani. Aki azt mondja, hogy ez a legjobb mmo a piacon, és ezért hajlandó fizetni is, az megérdemli. Egyetlen pozitív dolog az a lore, minden más nagyon kevés nekem egy GW-vel szemben. (A grafika totál nem érdekel, nekem még meg is felelt.)
Itt le is zárnám gyorsan a vitát, és nem óhajtok senkit sem megbántani, aki szereti ezt a játékot. A lényeg a csillogós pala hősnő :) -
Nettigrises is van? :D -
Negritis #29197 igen, vannak rosszabb videóim is :D -
Malarki #29196 Ez egy bug, sajnos gyakran előfordul (legalább is velem) hogy ha megszakad a meccs nem dob vissza. -
Renegade #29195 na, a csülökpörköl még szabad volt :) -
Renegade #29194 beszarás mi megy most szövi oldalon WOW-ban, sorbaállás, gondoltam csinálok egy Tauren huntert, de valaki már lenyúlta a bocika nevet :) -
Madi92 #29193 Türelmetlenségemben írók, lehet majd megoldódik a gondom mindjárt, de! Akartam játszani egy kört, viszont úgy vettem észre, hogy kifagytam, erre alt+f4. Mikor visszalépnék az fogad, hogy reconnecting your last game, ami jó, de onnan nem lép tovább, tök 8 hányszor indítom újra.
Szerk: És tényleg türelmetlen vala személyem, 5 perc várakozás után visszatért menübe.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.03.18. 15:14:54 -
Zozo0122 #29192 Ezen a videón te lennél?:D -
Negritis #29191 nem tudom miért mondod :D
-
Nyilatkozták, hogy csak wildban lehet használni. -
Kurva hülye vagy, mondták már? :D -
Mitttomén #29188 Mert a blizz így döntött, csak a classic és basic lapok maradnak örökre a standard részei, a reward és promo kártyák nem:
Link
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2016.03.18. 12:33:00 -
már miért esne ki? nem kieg lap az, hanem reward -
Negritis #29186 ahogy írják előttem, ha a classic nagy része megvan akkor várj kiegig, ha nincs akkor no brainer vegyél 10-15 classicot
VAGY go aréna :D -
Renegade #29185 a régi vagy az új rendszerben akarsz játszani?
meg van a classic lapok nagy része (ugye azokat továbbra is fogod kapni heti rendszeresen)? -
Sikerült összespórolnom vagy 2.000 Gold-ot. Mi legyen a sorsa? Vegyek belőle Classic paklikat, vagy várjak a kiegig, és abból vásároljak be? Szerintetek melyikkel járok a legjobban? -
Mitttomén #29183 Jaja, craftol-ható lesz, bár szerintem kevés olyan perverz van aki eddig nem szerezte meg (azért nem volt valami nehéz), de wild kedvéért legyártja majd egy akármilyen deck-be.... -
Zozo0122 #29182 Jaa, hogy kiesik az Old Murk? Nem tudtam. Craftolhatóvá válik ugye? -
Mitttomén #29181 Murloc pala most sem túl gyakori, de a kieggel kieső old murloc eye miatt tier4-et jósolok neki (kivéve ha jön valami más charge-os murloc).
Persze ez standard-re vonatkozik, wild-ba be se fogok nézni kb. soha, annál jobb nem történhet ezzel a játékkal számomra, mint hogy soha többet ne kelljen pilot shedder-eket, boom-okat, belcher-eket és díszes kompániájukat nézegetnem. -
1Darton1 #29180 Így már érthetőbb, először valami nagyon merészre gondoltam. A rák árnyalatai nem foglalkoztattak eddig.
Egyébként létezett secret paladin már akkor is, amikor kijött az avenge. Bár tény, hogy nem volt versenypakli, de akkoriban életképesnek számított pár hónapig. -
Zozo0122 #29179 És most esik le, hogy ez buffolja a murloc palát :D Ejjj.... -
Zozo0122 #29178 WHAT?
Nem. Mikor kijött a TGT mondtam, hogy na a Challenger jó lap lesz, figyeljétek meg. Sokan azt mondtátok, hogy áhh szar, mert tele kell pakolnod a decket értéktelen 1 manás secretekkel. Mondtam, hogy én kipróbálom. Mivel nyitottam is egyet és craftoltam még egyet, már az első napokban azt játszottam, de lényegesen máshogy nézett ki, mint a mai verziók. Nem volt még meg a pakli magja, mindenki kísérletezett. Eszem ágában sem volt tenni bele haunted creepert, divine favort, repentancet és redemptiont, coghammert, blessing of kingset, uldamant (nem is létezett még), stb. A mostani verzióktól lényegesen eltért, legalább 9-10 lapban. Volt benne 2 healbot is asszem, stb. szóval nehezebben boldogultam vele akkor, mert nem volt elég kiforott. Erre a deckre mondtam azt, hogy szerintem egész skilles. Gyakorlatilag egy gyenge secret pala volt. 1-2 hónappal később mikor átdolgoztam a látott tapasztalatok alapján akkor mentem vele asszem 83% winratet is, ami nyilván nevetséges.
A midrange verziót a secretes midrange verzióra értettem. Nyilván emlékszel, hogy kezdetben 2 népszerű verzió volt, egy aggro és egy midrange SECRET paladin. Mostanra az aggro típus szinte kihalt, mindenki a Belcher,Loatheb,Tirion/Ragnaros,Blessign fo Kings/Uldaman verziókat tolja. -
1Darton1 #29177 Szóval azt állítod, hogy a midrange verzióval jóval könnyebb játszani, mint a secrettel?
Mert ez sok mindent új megvilágításba helyez. -
Zozo0122 #29176 Na ez tényleg nagyon jó lap, sokkal jobb, mint a tegnapi mage és priest lap. -
Zozo0122 #29175 Na azért ne már :D Valóban mondtam ilyet, hogy a secret pala skill igényes, de ezt a kezdetben saját magam által használt NEM netdeckelt verzióra mondtam :D Akkoriban még szinte senki sem tudta, hogy milyen paladin secretek vannak, mert senki sem használta őket :DD A népszerűvé vált aggro és midrange szerűségek tényleg jóval könnyebbek :D
Bár nem tudom minek magyarázkodok, amikor sokan közületek mai napig nem ismerik el a patron wari nehézségét :D Ne is hozzuk fel ezeket újra :D -
1Darton1 #29174 http://www.petofilive.hu/video/pataky-attila-nyiltan-hisz-az-ufo-kban/ -
Mitttomén #29173 Érdekes lap, c'thun deck-be anti-agro lapnak akár el is tudom képzelni időhúzásnak, ami győzelmet is jelenthet, persze addig nehéz okosnak lenni míg sem a nerfeket sem az új lapok nagyobb részét nem ismerjük....
Az viszont egyértelmű, hogy minden kaszt fog kapni egy ilyen mechanizmusra épülő epic lapot.
Na mibe hogy a hunter arcba fog sebezni annyit, mint amennyi manat rááldoz?
-
Negritis #29172 sőt, minden játékosra egyéni algoritmus van írva és a hajszín alapján van szivatva/segítve valaki
ergo mindenki irány és fesse magát rózsaszínre -
Élő streamen meg azt mondta, hogy igaz, úgyhogy a két válasz semlegesíti egymást, olyan mintha nem mondott volna semmit :) -
Ugyanazt érzem itt is, mint anno Magicben éreztem, van egy új és jó mechanizmus, de kevés lapot adnak ki hozzá. Majd pár év múlva jön egy "back to inspire" kieg, ahol ezt a témát ismét előveszik és akkor talán ez a mechanizmus jobb lesz. -
Ha lesz is, nem ebben a kiegben. nekem is kedvenceim az inspire paklik.
PCG: You announced that there will be no Inspire cards in the new set. RIP Inspire?
BB: I think, in general, it’s interesting when things come and go. Sometimes we’ll experiment with ideas and they won’t come back. I think it’s very unlikely that we’ll have more cultists, for example, in future sets, because they won’t feel like they belong in whatever we explore next. So I think it’s fine for us to explore, then take a break from it, and maybe we’ll go back and maybe we won’t. We’re also trying to come up with new cool ideas. -
érződik gyakran h hülyének nézi a játékosbázis nagyját. Amcsiból kiindulva ez érthető sajnos :D -
Azért én titkon bizok benne, hogy 1-2 semleges de jó inspire lap azért fog jönni, bár erre tudom kevés az esély.
Nekem a priest legend Confessor és a Nexus Champion a két kedvencem. -
Félreértés ne essék nekem nem az a bajom BB-vel, hogy csinálja a "sót". Miattam nyugodtan felveheti a kalandozó sapkát, felhúzhatja a köpenyének a csuklyáját, röhöghet saját viccein, nem zavar. Kell a cirkusz a népnek, ezt ő meg is adja.
De könyörgöm ha nyilatkozik ne mondjon ilyen égbekiáltó butaságokat, mert elgurul a gyógyszer nálam, és még csúnyán is fogok beszélni... -
ha az emlékezetem nem csal, mielőtt a Warsong Commandert nerfelték volna Bród bácsi azt nyilatkozta, hogy a patron deck egyáltalán nem OP. aztán nerfelték. -
kár, hogy a kiegbe nem lesz inspire lap :/ -
itt nem őrjöng -
BB számomra nem mérvadó, ha nem a HS-t irányítaná, hanem egy kevésbé népszerű játékot, biztos lapátra tették volna. De ez játék eltart egy ilyen barmot is, már elnézést... Időnként olyan nyilatkozati vannak, hogy azon gondolkozom, hogy ő ezzel a játékkal szokott-e normális elmeállapotban foglalkozni, vagy csak ha be van tépve...
Az új lap nem rossz, de kétlem, hogy használni fogjuk. Viszont priestként a random spell kapáskor imádkozni fogok ezért a lapért! :D -
Negritis #29161 egyre gyanúsabb hogy zozo és ben brode ugyanaz :D
secret pala skill igényes, hmm
lehet hogy a sok röhögést itt éli ki őrjöngésben :D -
Rank alapján persze :D Nyilván benbród bevallaná ha igaz lenne a teória. A secretpala meg vicc ha a botok is jóval 50% fölött vitték