• Zozo0122 #29151
    Igen, értelek.

Amúgy az, hogy manapoolt kilövi, az már alapból skillteszter. Ugyanis ha elég 6 seb a 10. körben, akkor először érdemes elhasználni a többi manát és csak utána lőni ki a lényt. Pl. ki kell tenni egy water elementalt, és utána ezt. Na most, biztos vagyok benne, hogy lesz aki ezt néha elrontja. Lehet, hogy éppen én amilyen figyelmetlen tudok lenni estére:D

Na de mondom, hogy szerintem miért jobb a poly. A polyt nem fogod ellőni 4 mana alatti lényre, de ezt SEM. Mert ez pl. 2 manánál még mindig csak kettőt sebez, de a frostbolt már hármat és még fagyaszt is. Három manánál se feltétlenül lövöd el, mert vagy erős 3 dropot fognak használni, vagy deathrattle effektest. Vagy a 3 dropnak is csak 3 élete lesz, és hát akkor megoldotta volna ugyanúgy a frostbolt. Early removalnak tehát nem jó. Ha azt nézzük, hogy le kell vele szedni egy 4-5-6 manás lényt, akkor ott az a probléma, hogy gyakran lesz a lénynek több élete, mint a manaköltsége, esetleg szintén erős deathrattle effektje. 7+ manás lényeknél pedig már túl sokba kerül ahhoz, hogy megérje használni, mikor a poly "silenceli" is adott lényt 4 manáért, és nincs meg benne a következő 2 dolog: 400 dust craftolási költség és a skilltest, hogy jó sorrendben durrantsd a lapot. Szerintem a BGH nerf miatt a poly azonnal visszatér minden mage pakliba, mert elszaporodnak majd a nagy legendaryk. Viszont így ennek a lapnak annyi. Ezt gondolom én, aztán lehet tévedek :)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.17. 23:12:09