Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #28742 Annyira nem pörögtem rá a kiegre, mint ahogy az eddigiekre, kíváncsian várom az új lapokat apránként, talán hamarosan elkezdek újra aranyat is gyűjteni. (még nem vettem rá magam az aktív játékra, pedig rég időszerű lenne, ha sok packot akarok nyitni) Azért egy véleményt írok a lapokról, legalább vitatkozunk kicsit és pörög a topic.
Polluted Hoarder - Nem értem, miért játszanám ezt Gnomish Inventor helyett...nem.
Corrupted Healbot - Szerintem haszontalan, nagyon max priestbe meg wariba mehet.
Beckoner of Evil - Isteni. A battlecry shamant ráépítve C'Thunra, pusztító :) Ez végre tetszik.
Twilight Elder - Statok jók, C'Thun deckbe alap nyilván. Lehet, hogy az ilyen lapok miatt akarják nerfelni a Master of Disguise-t? Elég erős combo lenne...
Validated Doomsayer - Érdekes, meglátjuk. Erősnek tűnik így elsőre. Ha használni fogják és egy csomó lap kiesik a rotálódás miatt, akkor használható lenne az alchemist :DDD
C'Thun - Rá épülő control deckekben nagyon jó. Akár új Dr. Boom is lehet belőle, sőt...én nem értek egyet azzal, hogy ez a lap nem jó...az a minimum 6 seb (ami inkább 8-10 lesz átlagosan) durván takaríthat + nagy test. Nagyon érdekes lehet egy Chromaggus combo, ha kirakod pl. papban és ráhúzol lapokat és sikerülne megduplázni...wow. Vagy mage duplicate...szerencsére scientist kiesik.
Egyébként, ha már istenek, ezeknek behozhattak volna egy új ritkasági kategóriát, mondjuk piros kristállyal középen és még ritkábban és drágábban, mint a legendaryk...és minden előrendelő random kapna egyet a négyből és garantáltan ömlene a della...(
)
Az előrendelői hátlap nagyon tetszik, stílusos.
Ti mit gondoltok?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.12. 09:49:56