40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #28759 Azt ne feledjétek, hogy még nem mutatták be az összes C'Thunt/old godot buffoló lapot. Összesen 16 lesz belőlük. -
Matte #28758 Ezt te se gondolod komolyan. Mely lapokat játszanád, ha nem lenne BGH, vagy ha mondjuk hétbe kerülne? :D
Bagoly meg nyugodtan mehet, ott van a Spellbreaker. -
Vagy vegyék ki a játékból :D -
Negritis #28756 amúgy ami szidást most kap a co-hb ahhoz hasonlót kapott anno a zombie chow is :D
nem mondom hogy biztos hasonló lesz a karrierje de azért előre azt mondani hogy hulladék fos az meh
remélem mind a 4 old-god mellé lehet értelmesen decket építeni és lesz hozzá erejük
a Varian - Cthu kombóról nyilatkozott már vki vmit? :D -
lol -
Zozo0122 #28754 Reynad elmehet a picsába, amúgy is csaló, meg se érdemli ezt a népszerűséget. Nem kell totál aggro lappá tenni a baglyot. Silenceljen inkább csak legendarykat, vagy legyen 1/1 a statja. -
4-5 minion ellen, mert sokkal többet nem játszik senki pont miatta. -
Matte #28752 dehogynem, értem én, hogy miért, csak nem értek egyet vele (ezzel most nem vitát akarok szítani, mert én tényleg nem látom annyira hasznos lapnak, jó ha minden huszadik meccsen tudom használni, de még így is inkább keveset mondtam).
Egy biztos: ha már nerfelik, akkor tegyék úgy, hogy rosszabb legyen a body (mittomén kövessék a Patient Assassin módszert, legyen 1/1), de nem úgy, hogy többe kerüljön, mert végképp használhatatlan lesz.
Ugyanakkor persze lehet, hogy most a 134 lappal jön 50 olyan, ami BGH célpont, akkor teljesen más a leányzó fekvése, de jelen állás szerint, a bgh nem meccsmegfordító kártya, csak hatásos ellenszer 4-5 minion ellen. -
az indoklás: a jövőbeni lapok designját erősen határolja.
a BGH minden olyan 7+-os lapot "lassúnak titulál" ami nem csinál valamit a körében amikor lejött.
plusz a bgh-nak semmi hátránya
aki szerint a bgh úgy jó ahogy van, az tényleg nem érti
a bagoly is kaphatna. pl reynad javaslatára a bagoly csak tauntot silenceljen pl.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:41:20 -
Matte #28750 én nem Priestként se nagyon értem :D
Nem akkora királyság az, főleg ilyen bodyval (mert valljuk be, párszor már mind kiraktuk anélkül, hogy leszedtünk volna vele bármilyen beastet :D
Az SWD-hez hasonlítani meg jó nagy balgaság, egyrészt a BGH az egyetlen, amivel mindenki, relatíve olcsón leszedhet nagyot, másrészt a 7+ az nagyon nem 5+. Mert a BGH mire is jó? Giantok ellen, meg boom ellen. Oszt kb ki is fújt. SWD azért egy pöppet szemetebb.
De ha megy BGH, akkor remélem a baglyot is eltakarítják, mert az kb ugyanez kicsiben :D -
Mondd, hogy nem lenne jó :DDD -
Egyet értek azzal, amit írtál, talán én a corrupted hb-ban én több fantáziáz látok.
A Cthun (ezekkel a nevekkel lesznek gondjaim, lehetett volna EzerSzem a neve :D) lap szerintem kontroll paklikban lesz használva. Tuti lesz majd olyan videó, amiben ez a dög letétel után a battle cry effektje kétszer kisül a kis törpe miatt, és letarol mindent.
Személy szerint én a rotáció bevezetésének örülök a legjobban. Már nagyon ideje volt ennek. Sok gondot meg fognak ezzel oldani, nem is értem miért nem lépték ezt meg már hónapokkal ezelőtt. -
Zozo0122 #28747 Isteneeem :DDDDDDDDDDDD -
gyengébb lapoknak meg minden kiegben kell lennie. meg remélhetőleg most már elkerülik a gvg-naxx típusú erős kiegeket, mert az csak rossz.
polluted loot hoarder meg jobban tradel fölfelé ennyiből (meg cabal mentes) jobb mint a 2/4 :) persze sok gameplayt nem lát
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:10:40 -
Zozo0122 #28745 C'Thun szerintem erős, de legyen is az, ha egy istenről van szó...remélem a másik hármat se rontják el. -
C'Thun buffja nem vész el ha visszarakják kezedbe. szal még több kombó. persze coinok kellenek rógtól hozzá ilyesmi
forrás
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:04:09 -
Perszem ajd mikor a fachunter kirakja neked 5. körben akkor is haszontalan lesz? .D -
Zozo0122 #28742 Annyira nem pörögtem rá a kiegre, mint ahogy az eddigiekre, kíváncsian várom az új lapokat apránként, talán hamarosan elkezdek újra aranyat is gyűjteni. (még nem vettem rá magam az aktív játékra, pedig rég időszerű lenne, ha sok packot akarok nyitni) Azért egy véleményt írok a lapokról, legalább vitatkozunk kicsit és pörög a topic.
Polluted Hoarder - Nem értem, miért játszanám ezt Gnomish Inventor helyett...nem.
Corrupted Healbot - Szerintem haszontalan, nagyon max priestbe meg wariba mehet.
Beckoner of Evil - Isteni. A battlecry shamant ráépítve C'Thunra, pusztító :) Ez végre tetszik.
Twilight Elder - Statok jók, C'Thun deckbe alap nyilván. Lehet, hogy az ilyen lapok miatt akarják nerfelni a Master of Disguise-t? Elég erős combo lenne...
Validated Doomsayer - Érdekes, meglátjuk. Erősnek tűnik így elsőre. Ha használni fogják és egy csomó lap kiesik a rotálódás miatt, akkor használható lenne az alchemist :DDD
C'Thun - Rá épülő control deckekben nagyon jó. Akár új Dr. Boom is lehet belőle, sőt...én nem értek egyet azzal, hogy ez a lap nem jó...az a minimum 6 seb (ami inkább 8-10 lesz átlagosan) durván takaríthat + nagy test. Nagyon érdekes lehet egy Chromaggus combo, ha kirakod pl. papban és ráhúzol lapokat és sikerülne megduplázni...wow. Vagy mage duplicate...szerencsére scientist kiesik.
Egyébként, ha már istenek, ezeknek behozhattak volna egy új ritkasági kategóriát, mondjuk piros kristállyal középen és még ritkábban és drágábban, mint a legendaryk...és minden előrendelő random kapna egyet a négyből és garantáltan ömlene a della...(
)
Az előrendelői hátlap nagyon tetszik, stílusos.
Ti mit gondoltok?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.12. 09:49:56 -
persze h szar, hiszen eddig láttunk 6 lapot a kiegből és már át is láttad a dolgot.
Reno deckbe simán mehet. most ha 10 manáért lő 10-et plusz lesz egy 10/10 lény lent az ok. -
cesar22 #28740 ja nem, ez C'Thun egy szar, random lövöldözgetni az ellenfél karaktereire baromság, 10 manáért, semmire nem jó, az aggrohoz meg semmi köze nem lesz, mivel 10 manás, el se jut addig, én most erről a szinergiáról beszélek, amiket mostanában szoktak implementálni -
itt a lényeg az lesz h átlagban milyen attackra lehet felbuffolni és az megéri-e majd. és h aggrot emellett mennyire kezeli. -
cesar22 #28738 egyébként egy új fajta koncepciót észre lehet venni a blizzard részéről, erre a több lapos lépcsős szinergiákra gondolok, előzőleg volt a golden monkey, ahol elise-map-monkey, most ezzel a C'Thunnal csinálnak hasonlót, erre az előző kiegekben nem nagyon volt példa, ennek például örülök, mert így közvetve de a control meccseket támogatják, amivel nyilván ők is jobban járnak, mert az aggroban messze nincs annyi lehetőség hosszútávon. csak hát megint felmerül az a probléma hogy elbasszák egy-két lappal az egészet, amik miatt ezeknek semmi élettere nem lesz -
standardban biztos nem (naxx lap) -
Lehet wailing soulnak lesz némi értelme. De persze az esélyesebb, hogy nem lesz használva. -
C’Thun and Beckoner of Evil will be free. They felt this was only fair because it would feel bad if you kept getting minions that helped C’Thun without ever actually being lucky enough to open him in a pack.
Players will receive 3 free packs of Whispers of the Old Gods during their release event by simply logging in.
Patch next week includes:
Pre-Purchase (includes card back)
Thailand localization
Additional deck slots
Deck recipes
Classic card nerfs will not be announced until much closer to release. They feel it would feel bad to know this far ahead which cards you own will be getting nerfed.
No new tribes are added to this expansion.
C’thun is the only Old God which has the minion support. The other gods will have different style of abilities.
There will be at least 1 new dragon in this expansion (Brian Kibler was happy).
Arena will not have the C’Thun cards included. Since they have specific synergy with 1 card they decided to not have them even show up in arena at all. -
Zozo0122 #28734 Hát nemtom, engem nem győzött meg a lap, persze lehet jó lesz, ki tudja mik jönnek még. -
Negritis #28733 megint jön hogy hulladék, aztán a végén mikor kb minden controllabb deck használja akkor meg op shit -
jah. több challenger kéne. -
Zozo0122 #28731 Ilyen corrupted healbot szintű hulladékokat minek csinálnak? Max priestbe tudom elképzelni, de oda is kombók kellenek, meg mechek hozzá...áhh. -
Nem tudom miért emlékeztem én 4 manára :) -
sztem inkább a 3 manával és azzal h epic.
Pl inkább lehetne 7 mint Rend
gondolj bele, priestben Velen nagyobb eséllyel maradna fent ha tempobl kitennéd 7 manán.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.11. 23:30:11 -
Az lenne már király, egyébként ok hogy leszed egy 7+-ot de nem igazán van rá más opció, mondjuk a 4/2 lehet tényleg erős 2/2-be talán jobb lenne. Na de erre amúgy 3 év után jöttek rá?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.03.11. 23:18:46 -
priestként persze nem érted :D
gondolj bele ha a SWD még adna egy 4/2-t is :D -
Mert azzal mi a gond? -
Pio #28725 10-12 lap fog nerfet kapni a classicokból és szinte biztos, hogy a BGH is köztük lesz. -
NA bajnokság, szinte csak kínaiak játszanak :D -
cesar22 #28723 hát ezek a lapok amiket bemutattak ízelítőnek, nagyjából pont csak erre a promociókra lettek legyártva, egyről sem gondolom hogy meghatározó lesz, viszont hétfőn legalább már lesznek deckslotok -
hpwn főoldal -
cesar22 #28721 na, most értem ide, van valami összefoglaló a hírekről? -
akkor még nem játszottam mikor GvG érkezett. TGT után kezdtem igazából, előtte talán 2szer 1 hetet játszottam.