Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #28184 Elmondtam a saját véleményem, ezt gondolom. Nincs szükségem más véleményére ahhoz, hogy megfogalmazzak egy sajátot. Nyilván tévedhetek bizonyos dolgokban, de még ez sem feltételezi azt, hogy nekem nincs tapasztalatom kártyajátékok terén. Megjegyzem, hogy van, ha már szóba került a Yugioh, abból pont több éves, mai napig itt pihen mögöttem egy dobozban összesen kb. 2000 kártya...
Na de megint előadtam egy magánvéleményt és le is lettem ugatva :D Itt mostanra tényleg kialakult 3 csoport: a Fórumrendőrség, akik mindenkinek beszólogatnak, és azonnal ugranak, ha új hsz-t jelez a telefon vagy a monitor, a Hőbörgők, asszem engem is ide kell sorolni, mi átjárunk a másik topicba őrjöngeni, de játszani persze nem tudunk, valószínűleg a való életben is gyenge jellemek vagyunk, nyilván, és a harmadik csoport a Popcorn Team - ők csak a műsorért járnak ide, meg röhögni :D A teljesen kezdők is ide váltanak jegyet amikor regisztrálnak, aztán egy idő után rendszerint átigazolnak valahova :DDDD