40521
  • dave9004
    És brawlban is számolja a 10/3 wint
  • Negritis
    3 győzelmenként 10gold (napi max 100) play mode-ban (casual/ranked)

valamint ha jó vagy arénában akkor ott is lehet
  • Madi92
    Goldot lehet szerezni a napi küldetéseken kívül?
  • Negritis
    attól függ, kezdőknek megéri nyitni a classicot
    akinek kell még tgt lap azoknak azt nyitni

gvg-t kevésbé éri meg nyit, HA standardot szeretnél játszani

ha nincs szükséged semmi lapra, akkor megéri megtartani igen
  • argo001
    Ha helyesen következtetek, akkor jobban megéri tartalékolni az aranyat, mint paklikat nyitogatni belőle.
  • Daermon
    Mert a Blizzard nem készített ilyet :)
  • Renegade
    gondolom nem én vagyok az első, aki megkérdezi: miért nincsen olyan lap, ami mínusz spell damage-t ad?
  • Zozo0122 #28192
    Azt írtam, hogy addig halott, amíg nem kap új jó lapokat.
  • Negritis
    ez így nem igaz azért, mielőtt népszerű lett a combo és megkapta a toolokat 2 erős dudu volt a token és a ramp

a ramp szerintem ismét játszhatóvá válhat és olyan lapok mint a sünjáró és a cairne újra szerepet kaphat (utóbbi kétlem hogy fog)
    azáltal hogy pl a belchernek búcsút intünk

valamint ez utat nyithat egy extra ramp dudunak ami Aviana-ra épít nem mondom hogy fog
    de azért így előre kijelenteni hogy combo nélkül halott a class erős túlzás, főleg hogy azt se tudjuk mi érkezik még hozzá
  • Zozo0122 #28190
    Jóhogy, az önfényezést ki nem hagynám, máskülönben senki sem tudná mekkora faszagyerek vagyok :D Könyvíráson gondolkodom, lehet írok egy könyvet arról, hogyan kell jó netes kártyajátékot csinálni. Tuti siker lenne :D Zozo összes művei - egy neverlegend pro bölcsességei, ez lesz a címe :Dddd
  • qetuol
    az jutott eszembe, hogy ahelyett, hogy negyed- félévente tolnak ki egy nagyobb kieget, ehelyett hetente jelenhetnének meg kisebb kiegek. Pl . 5-10 kártya (vagy estrém esetben naponta 1 :D ). így könnyebb tartani a balanszot is.
  • 1Darton1
    Később is így lesz, hogy egy-egy pakli jóval erősebb a többinél. Mondjuk pont a hunter szinte semmit nem fog érni, és a paladin lesz a császár. Az ilyen egyenetlenségekhez jobb, ha most elkezdesz hozzászokni.
  • 1Darton1
    Nem lennék a helyedben, ha még egy teljesen semleges kommenttől is borul nálad a bili. De azért a szokásos önfényezés is csak megvillant.
    A második bekezdésed pedig annyira a sci-fi kategóriába tartozik, hogy őszintén meglepődtem. Megpróbálkozhatnál a könyvírással.
  • Renegade
    örülj neki, hogy pont beadta :)

Reno óta sokat romlott az a deck, ráadásul már nem is a leggyorsabb, arra már ott a sámán.
  • dave9004
    Hogy miért? 2016
  • Zozo0122 #28184
    Elmondtam a saját véleményem, ezt gondolom. Nincs szükségem más véleményére ahhoz, hogy megfogalmazzak egy sajátot. Nyilván tévedhetek bizonyos dolgokban, de még ez sem feltételezi azt, hogy nekem nincs tapasztalatom kártyajátékok terén. Megjegyzem, hogy van, ha már szóba került a Yugioh, abból pont több éves, mai napig itt pihen mögöttem egy dobozban összesen kb. 2000 kártya...

Na de megint előadtam egy magánvéleményt és le is lettem ugatva :D Itt mostanra tényleg kialakult 3 csoport: a Fórumrendőrség, akik mindenkinek beszólogatnak, és azonnal ugranak, ha új hsz-t jelez a telefon vagy a monitor, a Hőbörgők, asszem engem is ide kell sorolni, mi átjárunk a másik topicba őrjöngeni, de játszani persze nem tudunk, valószínűleg a való életben is gyenge jellemek vagyunk, nyilván, és a harmadik csoport a Popcorn Team - ők csak a műsorért járnak ide, meg röhögni :D A teljesen kezdők is ide váltanak jegyet amikor regisztrálnak, aztán egy idő után rendszerint átigazolnak valahova :DDDD
  • Madi92
    Undorító ez a face hunter.
    Volt két küldetésem Hunter-re. Mondom üsse kő, összedobok egy paklit, majd szépen lassan megcsinálom. AHA. Tök alap Deck. BGH volt benne meg talán egy Charger manna golem. 1 óra alatt 10 játékból 8 win. No komment. Gondolkozni nem nagyon kellett. Semmi nem tudta megfogni. És mind ezt alap deckel. Miért jó ez? Palával meg vér izzadok néha casualban is, hogy meglegyen 1-1 kör.
  • 1Darton1
    Olvasd el olyan játékosok véleményét, akiknek jelentős tapasztalatuk van kártyajátékok terén, és akkor egy kicsit közelebb jutsz a válaszokhoz. (Vélhetően az itteni érveket nem vetted figyelembe.)
    Vagy mondjuk nézd meg ezt a videót, elég jól összefoglalja és egyben kritizálja is az új rendszert.
  • dave9004
    Azt választották ami észszerű. Inkább legyen olyan mint a magic formátumai mint a yugiohban létrejött powercreep hidd el.
  • Zozo0122 #28180
    Az utóbbi napokban volt időm elgondolkodni, és nagyjából tartom is azt, ami az első reakcióm volt: ez az egész egy töketlen félmegoldás. Pár évvel ezelőtt talán az lett volna, amit én és még mások is szajkóztak: több hp, több lap a deckbe, ingyen Naxx, BRM, féláras Classic és GVG. Ma már nem - ma a mindenről több bőrt lenyúzunk felfogás él, ennek fényében pedig majd mindig jönnek az épp rotálódó jó lapokra alternatívák, amiket szépen újra megvesz mindenki, miközben még épphogy, de VAN esélye az újaknak bekerülni a standardba. Megint azt a megoldást választották, ami hosszútávon pénzügyileg a legjobbnak tűnik, csak az a bajom ezzel, hogy bár megértem, az hiányzik ebből, hogy beladják szívüket-lelküket...

A több hp, több lap is gondot okozhatott volna idővel, de mivel a powercreep (már megint, tudom :DDDD) jelen van, valamivel meg kellett fékezni. Erre is nagyon jó a rotáció - megfékezték, sőt...újrahasznosítható a jelenség. Pl. kiesik a 3/4 spider tank mech, most jöhet a 3/4 beast. Semmi gond, jövőre majd 3/4 dragon lesz. :D
  • cesar22
    Egyébként meg ez az újítás legnagyobb értelme, hogy lesz még mozgásterük az új lapok tervezésénél később is, lassan teljesen kifogytak volna az ötletekből, mert már mindenre van már valami lap, nem tudtak volna már újat létrehozni. Így kineveztek egy külön játékmódot ahol mindig a legfrissebb lapokkal lehet csak játszani, így simán lehet kb egy lapból ami ugyanazt csinálja, többet is létrehozni, mert hiába van már belőle ha az nem érvényes a standardban, pl most a death's bite kiesik a warriorból, de kaphat a kövi kiegben egy lapot ami ugyanazt csinálja, és így újítottak meg nem is. Ennek előnye az is hogy a 2 éves facehunter meg freeze mage nem lesz annyira népszerű, több variálása újításara, fogja kényszeríteni a játékosokat, na meg hogy vegyék az újabb kieg pakkjait.

egyetlen dolog van már csak nekik, hogy szép lassan mindenkit átszoktassanak wildról a standardra, de valszeg ezt is megoldják valami reward újítással
  • Zozo0122 #28178
    Végül is ja. De tudod, hogy első körben az lesz, hogy nerfelik a földig a combot, és a druid ha nem kap erős új lapokat, akkor annyi neki egy ideig. A Shredder úgy ahogy van, hiba volt, túl jó az a lap.
  • Zozo0122 #28177
    Csak combo nélkül bármi szarráveri. Rá kellene építeni a beast szinergiára a következő kiegekben.
  • cesar22
    a druiidnak kurvaerős lapjai vannak combo nélkül is
  • dave9004
    Ha nerfelik a druid kombót akkor végre kaphat olyan lapokat amik a kombóval nevetségesen op lenne. Lásd be h az a két lap lehatárolja az egész jövőbeni druid lapokat.
    Shreddert is ki kellett pörgetni a rendszerből mert korlátozta a 2 manás lapok tervezését.
  • Zozo0122 #28174
    Ha nerfelik a druid combot, akkor tönkreteszik a classt. Berepítik a shaman alá.
  • dave9004
    *Hearthstone
  • dave9004
    Akkor viszlát ha
  • cesar22
    a balanszolás nem is, de lehet hogy a többi class is kap egy hasonlóan imba kombót :)
  • dave9004
    A lapokkal való operálás meg balanszolás eddig se sikerült nekik. Sőt általában még rosszabb lett. Várd a roar v a fon nerfjét mert anélkül bármi jön a kiegben csak erősebb lesz a pakli
  • cesar22
    azért nem úgy kell tekinteni a többi classra a standardban, hogy most megnézzük, hogy melyik lapokat veszítik el, mert a standarddal egyidőben jön az új kieg, amivel nyilván figyelembe fogják venni hogy melyik class mit veszített el
  • dave9004
    Ja, már azt hittem ez az amikor humor heroldék nem próbálnak beszólni az offtopiknak teljesen random ok nélkül csak úgy. A végén flame lenne :D
  • dave9004
    Mert anélkül minden standard szezon arról szólna kb. Főleg most mennyi rossz matchupot veszít el.
  • cesar22
    mitől tuti?
  • Renegade
    vicceltem :)
  • Renegade
    :)
  • Renegade
    lol, 1 kör alatt több mint 30 hp sebzés mill rouge ellen, ez beteg o0
  • dave9004
    Azt hol olvastad h mindig nyer?
  • 1Darton1
    Minden meccs előtt venned kell egy paklit valós pénzért, és akkor tuti a győzelem. (De nem árt egy kis kecskevért is a monitorra fröccsenteni.)
  • dave9004
    Shade, shredder, loatheb.
    De van helyettesítés. A nerf balansz közt a kombó viszont tuti lesz