Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.29. 01:37:49
tehát druida ellen ha eléred a 10 manát, muszáj hogy legyen minimum 25 HP-d, vagy minden körben legyen lenn taunt, ami abszurd, főleg hogy minden druid pakliban van az a szarvas ami silencel, és akkor még bagoly is simán lehet, sőt ha 2*3 fát summonol, vagy két savage roar van nála, akkor a taunt is szart ér... ez így nagyon fair játék
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2015.10.29. 01:19:29
handlockal vertem egy control shamant 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Szóval én ezennel szeretnék lemondani a HG jogosultságomról, nem szeretném hogy azért legyen elhanyagolva a topik, mert én nem érek rá. Szavazzátok meg, ki legyen az utódom 😄
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 19:03:05
Battletag: Muhee#2716
Még kikapcsolódásnak is jót tesz, napersze veszélyes, ha meglátsz egy jó programot és véletlenül elcsábulsz... 😛
Ez még így lesz kb. másfél - 2 hónapig, addig tartsatok ki, kérlek.
Azután rendelkezésetekre fogok állni. (főleg neked cicavirág <#puszi>#puszi>)
Ha esetleg szeretné valaki a HG jogosultságot, szívesen átruházom.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 18:47:12
Battletag: Muhee#2716
Akkor ha esetleg valakinek volna kedve csinálni elkérheti a HG-t, én bárkit támogatok (régen valami ilyesmi kellett a HG átruházáshoz, nem tudom, hogy ez most hogy van), aki foglalkozna a dologgal, azért szerintem illene egy ilyen népszerű topikot egy kicsit naprakészebbé tenni.
Plussz aki nem tudná, jövő hétvégén lesz a döntő, pénteken este 20:45-től reggel 4:45-ig, illetve vasárnap 19:30-tól 00:30-ig.
Laza 100k dollár jár az első helyért és lesz ingyenes stream mindenfelé.
Ugyanakkor pénteken este 20:00-tól is érdemes nézni a bulit, mert a jövőre megjelenő warcraft mozifilm trailerét itt láthatjuk majd először.
Plussz várhatóan bejelentik az új HS kieget is ebben az időben.
Esetleg frissülhetne ezzel az infóval a banner is, talán jó lenne a nagyobb versenyeket némi infóval és stream linkkel beírkálni oda, mit gondoltok róla? Persze csak ha van rá kedved/időd Zickler.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.28. 18:24:25
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de ma elvileg csapatépítőn mi is toljuk majd a kollégákkal (zekenél láttam a játékot)
zozo te meg olyankor ne fórumozz hanem igyál 2 felest és bubukáljá 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
és mostanába beszippantott a gw2 hot 😄
Ha bárkit, bármikor felcsesz a game, és elfoglaltságot keres helyette, kitaláltam valamit. Böngésszétek végig a topicot és Negritis hozzászólásait jelöljétek ki. Saját bevlalása szerint néha ír fehérrel is 1-2 dolgot, azaz kijelölésig nem látszik, ki tudja mikre bukkanhatunk a múltból 😄 Lehet mindannyian szét vagyunk oltva, és az idők végéig olvasatlan marad a szöveg. Ezt nem hagyhatjuk! Ugye? Vagy abba kéne hagynom mára a játékot? <#idiota>#idiota>
Jól emlékszem erre ugye? 😄
Persze azért írja oda aki akarja, azt felvehetik
+kérdés: akik benne vannak a név listába azokat fellehet venni barátnak? 😄