Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
Ez a kislány mennyire hatékony szerintetek?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Devv
RNGsus
Kongy
Sosem fogom megérteni ezt a játékot... Egyik nap csak nyerek, egyszerűen megállíthatatlan vagyok, másik nap meg egy szánalmas győzelmet sem tudok kicsikarni sehol sem... Ez mi? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egy kis reggel muzsika:

Játszd körbe bear trappel!!! 😄
Hát igen, druid ellen 9+ körökben folyamatosan számolni kell a potenciális lethalt tőle. Figyelj jól a mulligannél és próbálj rájönni, hogy kezében lehet-e a combo. Az emperort azonnal szedd le, bármit is kell beleáldozni. Oszd be a tauntokat is, meg kell gátolni a combot. És amúgy meg: Loatheb. Jókor kirakod - win, well played 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.29. 01:37:49
ezt a savage roar kombót is nerfelhetnék, annyira olcsó hogy a druida semmi mást nem csinál 10 manáig, csak silencelkget, ütöget a hero powerjével, meg lövi a minionjaimat a spelljeivel, aztán megvárja hogy ne legyen lenn tauntom, és jön a 20 damage.

tehát druida ellen ha eléred a 10 manát, muszáj hogy legyen minimum 25 HP-d, vagy minden körben legyen lenn taunt, ami abszurd, főleg hogy minden druid pakliban van az a szarvas ami silencel, és akkor még bagoly is simán lehet, sőt ha 2*3 fát summonol, vagy két savage roar van nála, akkor a taunt is szart ér... ez így nagyon fair játék
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2015.10.29. 01:19:29
csapatépítőről hazafelé nekem ment 😄
handlockal vertem egy control shamant 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Kongy
Jaja, ez már volt, délután azt rakták be, hogy minden körben 3 kártya közül lehet választani...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

már megy, de szerintem ilyen már volt
Jaja, egy értelmező kéziszótárban simán odatehetnék a képét a "kocka" szóhoz. 😄
Darthmushroom
ez a pingpingho hogy nézz ki? 😄 igazi kocka kinézette van 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Kongy
Hálátlan banda. Becsülnék inkább meg, hogy ennyien játszanak a játékaikkal. 😄

Egy bocsánatkérést. De arra várni sem kell, mert már megtették.

Kongy
Remélem ezért kapunk valami kárpótlást. 😄

Ha jól olvastam holnapra halasztották. Biztos van vele valami bug... 😞
nálam nem elérhető a brawl gomb
Biztos így érik el, hogy mindenki nézze a selejtezőt, már 100k felett a twitch nézettség... 😄
qetuol
nem csak a brawl, egész szerver halott.. még cset is szarul megy.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Zickler
Egyébként a HG dolgom már gondolkoztam 2-3 hete, mert sajnos tényleg nincs időm foglalkozni a topikkal, nem hogy a játékkal, és a háttérinfókkal.

Szóval én ezennel szeretnék lemondani a HG jogosultságomról, nem szeretném hogy azért legyen elhanyagolva a topik, mert én nem érek rá. Szavazzátok meg, ki legyen az utódom 😄
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 19:03:05

Battletag: Muhee#2716

Szerintem nem para, ráér, de azért a banner alá bevágni az épp aktuális versenyeket 1-1 stream linkkel az heti 1×10 perc, nem kell megdizájnolni, az majd ráér januártól. 😄
Még kikapcsolódásnak is jót tesz, napersze veszélyes, ha meglátsz egy jó programot és véletlenül elcsábulsz... 😛
Zickler
Sajnos mostanában nem igazán van időm foglalkozni a topikkal, amiért elnézést is kérek tőletek.
Ez még így lesz kb. másfél - 2 hónapig, addig tartsatok ki, kérlek.
Azután rendelkezésetekre fogok állni. (főleg neked cicavirág <#puszi>)
Ha esetleg szeretné valaki a HG jogosultságot, szívesen átruházom.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.10.28. 18:47:12

Battletag: Muhee#2716

Uhh, tényleg, fel se tűnt, most nézem, hogy battleneten se volt 1 hónapja... :\

Akkor ha esetleg valakinek volna kedve csinálni elkérheti a HG-t, én bárkit támogatok (régen valami ilyesmi kellett a HG átruházáshoz, nem tudom, hogy ez most hogy van), aki foglalkozna a dologgal, azért szerintem illene egy ilyen népszerű topikot egy kicsit naprakészebbé tenni.
Devv
Amúgy sincs fejlesztve...
dave9004
az a baj, hogy a Hg hetek óta eltűnt
Újabb programajánló, amíg nem megy a játék: vébé selejtező

Plussz aki nem tudná, jövő hétvégén lesz a döntő, pénteken este 20:45-től reggel 4:45-ig, illetve vasárnap 19:30-tól 00:30-ig.

Laza 100k dollár jár az első helyért és lesz ingyenes stream mindenfelé.

Ugyanakkor pénteken este 20:00-tól is érdemes nézni a bulit, mert a jövőre megjelenő warcraft mozifilm trailerét itt láthatjuk majd először.

Plussz várhatóan bejelentik az új HS kieget is ebben az időben.

Esetleg frissülhetne ezzel az infóval a banner is, talán jó lenne a nagyobb versenyeket némi infóval és stream linkkel beírkálni oda, mit gondoltok róla? Persze csak ha van rá kedved/időd Zickler.
dave9004
áh a régi facecsoport 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.28. 18:24:25
Shep
Hú azokat már régen láttam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Back to the Random

Devv
Vissza a jövőbe
Shep
Ez mibe volt? Rémlik a jelenet de nem ugrik be a film.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor is felmegyek shamannal rank5-re 😄 Tegnapelőtt streakben voltam rank6, 4 csillag, jött egy secretpaladin, tökéletes kéz és húzások és szarrá vert. Azóta csúszok le, most rank7...kb. ha be is lépek, 1-2 meccs után már lépek ki, annyira idegelnek az ellenfeleim. De kemény vagyok.

Egy kis móka, amíg nem megy a játék. 😊

Devv
Lehet ezt is cserélik...
Wait time...huh. Ez kicsit szánalmas már amúgy, hányadik alkalom is, hogy gond van a brawllal? 3. ugye? Egyszer felcserélték, egyszer még valami, most meg ez 😄
Shep
Megjött az emberek esze, és mindenki törölte a játékot 😄

Kongy
Nem csodálom, elég krézinek tűnik az új brawl. Meg persze mindenkinek kell az ingyen csomag. 😄

dave9004
lehalt minden az új brawltól.
There is a new set of crazy bugs every week! 😄
Kongy
Nálatok működik a matchmaking? Egyszerűen nem talál embert...

amúgy nemtom nézte-e valaki ahogy Trump és Eloise "keep talking and nobody dies"-t játszott
de ma elvileg csapatépítőn mi is toljuk majd a kollégákkal (zekenél láttam a játékot)

zozo te meg olyankor ne fórumozz hanem igyál 2 felest és bubukáljá 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Lol 😄 Na, amúgy azóta újra van életem, de kikészültem tegnap 😄
2-3x írtam csak fehérrel 😄
és mostanába beszippantott a gw2 hot 😄

dave9004
jól emlékszel, de sztem ritkán ír
Közérdekű közlemény 😄 Eszembe jutott valami. Előre szólok, le kell esni a megfelelő agyi szintre a kivitelezéséhez, azaz idegállapotba kell kerülni. <#idiota>

Ha bárkit, bármikor felcsesz a game, és elfoglaltságot keres helyette, kitaláltam valamit. Böngésszétek végig a topicot és Negritis hozzászólásait jelöljétek ki. Saját bevlalása szerint néha ír fehérrel is 1-2 dolgot, azaz kijelölésig nem látszik, ki tudja mikre bukkanhatunk a múltból 😄 Lehet mindannyian szét vagyunk oltva, és az idők végéig olvasatlan marad a szöveg. Ezt nem hagyhatjuk! Ugye? Vagy abba kéne hagynom mára a játékot? <#idiota>

Jól emlékszem erre ugye? 😄
Darthmushroom
Ok. HUNBose néven felveszek egy két embert akit már így megjegyeztem.

dave9004
aggrot vmennyire kontrolálja. viszont CW, jó aoe deckek ellen már gyengusz.
Persze azért írja oda aki akarja, azt felvehetik
Darthmushroom
Vélemények?

+kérdés: akik benne vannak a név listába azokat fellehet venni barátnak? 😄

dave9004
nézném kolentot magas rankon CW-zni, megy a sok alvósfej a chatbe, erre átvált székletpalára.... utálom
Tessék 5 szupertitkos arena protipp, hogy jobban menjen:

ha kaptatok japán nyelvű levelet:

klikk

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,