• Zozo0122 #28180
    Az utóbbi napokban volt időm elgondolkodni, és nagyjából tartom is azt, ami az első reakcióm volt: ez az egész egy töketlen félmegoldás. Pár évvel ezelőtt talán az lett volna, amit én és még mások is szajkóztak: több hp, több lap a deckbe, ingyen Naxx, BRM, féláras Classic és GVG. Ma már nem - ma a mindenről több bőrt lenyúzunk felfogás él, ennek fényében pedig majd mindig jönnek az épp rotálódó jó lapokra alternatívák, amiket szépen újra megvesz mindenki, miközben még épphogy, de VAN esélye az újaknak bekerülni a standardba. Megint azt a megoldást választották, ami hosszútávon pénzügyileg a legjobbnak tűnik, csak az a bajom ezzel, hogy bár megértem, az hiányzik ebből, hogy beladják szívüket-lelküket...

A több hp, több lap is gondot okozhatott volna idővel, de mivel a powercreep (már megint, tudom :DDDD) jelen van, valamivel meg kellett fékezni. Erre is nagyon jó a rotáció - megfékezték, sőt...újrahasznosítható a jelenség. Pl. kiesik a 3/4 spider tank mech, most jöhet a 3/4 beast. Semmi gond, jövőre majd 3/4 dragon lesz. :D