• Zozo0122 #28054
    Érdekes. Összességében kíváncsi leszek, azt hiszem megkaptam a "drasztikus változásokat, vagy törlöm a picsába" ellenérveket a Blizztől :DD

Személy szerint, van ami tetszik, van ami nem.

Kettéosztani a laddert? Nem a legszerencsésebb szerintem, félig balfasz megoldás, viszont működhet. A ranked mostani formájában persze nem mehet így tovább, ezerszer felvázolt okokból, veszekedtem miatta épp eleget én is. De összességében szerintem nem lesz jobb a dolog. Miért? Mert a standard, bár könnyebb lesz mint a wild, ott szinte csak netdeckerek meg kompetitív játékosok lesznek, rákvihar a köbön, stb. Nem lesz élvezetes, sőt, mivel a lapok egy jelentős része ki lesz zárva, ezért nem gondolom, hogy sokféle deck lesz a metában - lesz 4-5 király pakli, a többiek húzhatnak vissza wildra, ha eredményeket akarnak. A wild, ezzel szemben olyan lesz, mint a mostani ranked, nyilván több ökörködési lehetőséggel, csak hát ez lesz az a hely, ahol hülyére leszünk mákolva, valamint 3-4 további kieg múlva széjjelOTK-zva. A standardban remélhetőleg erre odafigyelnek majd, de értitek mi a bajom, hogy ez ilyen egyenhearthstone, a legjobb deckeknek, nem pedig a legjobb játékosoknak. Szerintem, aztán lehet nem.

A standard, így önmagában kizárja Loathebet, Boomot, a Belchert, stb. Shredder. Ebbe is gondoljunk bele, érdekes, mert megürülnek slotok, amelyeken egyeduralkodó ül. Végül is, ez egyfajta nerf a totál szarul sikerült GVG ellen. A ciklus persze megy majd tovább, sőt, 1 évre előre láthatjuk, valószínűleg hogyan változik a meta a következő januárban. Jaaa, és nem lesznek mechmagek, juhú :D

Az, hogy kisebbeket változtatnak a basic meg classic lapokon - hú, nem tudom. Úgy tűnik, hogy hosszú távon ezeket akarják megtartani a játék magjának.Viszont ez jó dolog, ki lehet javítani az ilyen savagery szintű lapokat :D

18 deckslot - hagyjuk már :D Beállítasz 9-et standardba, 9-et wildba és ööö...akkor végül is ugyanott vagy, ha mindkettővel fogsz játszogatni :D Mind1, nem érdekel a deckslot már engem, ezen szerintem még évekig balhé lesz :D

Új kieg tavasszal, tisztán le van írva :D Expansiont írnak, nem pedig Adventuret, valamint a standard modból kiesik a Naxx és a GVG, meg úgy egyébként is nagy kieg jön a szokásos ciklus szerint, szóval ez nem meglepő.