Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A ranked és az arena egészen más játékstílust igényel.

Arénában nem igazán lehet számolni azzal, hogy mi van az ellennél, max a jobb basic lapokat érdemes körbejátszani, de az arénában olyan sok előre gondolkodás és körbejátszás nincs, inkább szól arról, hogy értékesebben trade-elj és jókor válts allinre, miközben azért a basic lapokkal igyekszel számolni az ellen részéről.

Ranked viszont vastagon arról szól, hogy mennyire tudod megjósolni az ellenfeled deckjét és az abban levő lapokat, kombókat körüljátszani, sokkal jobban kell előre gondolkodni és ismerni a lapokat.

Tanulságos volt a tegnapi versenyen hallgatni a paklikészítés utáni interjúkat. Egy átlagos játékos nyilván az adott szabályok mentén megpróbálná a legnagyobb value lapokat bepakolni a deckjében (tipikus arénás játékstílus), a profik viszont lényegileg végig úgy tervezték a paklikat, hogy megpróbáltak az ellenfelük fejével gondolkodni és azt a gondolatmenetet körbejátszani. Kiemelném Kolentot és Firebatet e tekintetben, lényegileg el se hangzott olyan a részükről, hogy ezt vagy azt a lapot azért tették be, mert jó, mindig csak arról volt szó, hogy ez azért lesz jó, mert a többiek feltételezhetően úgy gondolkodtak, hogy ...

Külön kiemelném Kolento egyik korai meccsében a Sword of Justice körbejátszását, az valami zseniális húzás volt.
Shep
Akkor neked arénázni kell, ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát srácok, én nem tudom, hogy csináljátok ezeket a jó rankolásokat, én bármivel próbálkozom, azzal szerencsétlenkedek 13 körül. 😞

pl egy ilyen pirate deckkel meg sem állnék R20ig.

ami úgy meg külön vicces, hogy szerintem már 6 win körül van az aréna átlagom, az elmúlt 10 arénából szvsz 2-3 lehetett 7 alatt.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Darthmushroom
hasonló mint az enyém, sajnos a lap húzás (prep+sprint combo) nagyon hiányzik belőle

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Persze, de figyelmeztetlek, visszaestem rank5-re, mire meglett a daily, szóval nem hinném, hogy jó deck, csak összedobtam funolásra:

Darthmushroom
paklit tudsz mutatni a kalózosról? 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Én meg mentem még1 4-0-t vele rank4-re. 😄

Aztán elkezdtem a dailyzést pirate rogue-val, szerintem pár rankot esni fogok. 😊

szerk.: nálam bement 1 SW😄, 1 harrison és 1 lightbomb és kikerült thalnos, 1 smite, 1 inventor.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.25. 08:25:56
dave9004
egy előre felvett tornával is elbuknak 30k nézőt 😄
kripp azt modta nem ma lesznek az elődöntők, döntők, mikor mégis leadják 😄
aztán meg az előre felvett stream is megakadt majd újrakezdték 😄
Shep
Játszottam még párat, facepala ellen szinte semmi esély, secretest viszont simán veri, hunter minden meccsen pár hp-n múlik, a dolog erre is, arra is, zoo-nak nem sok esélye, 1 druid volt az ellen is jó, warrior továbbra is ilyen 10%, mechmage ellen szintén jó. Ezek ellen játszottam, legrosszabb a facepala. Thalanos helyett én swd-t raktam bele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jah oké, a többieknél ezt nem néztem.
dave9004
nem ő az első a tornán aki így csinálta
Fél órát kaptak a deckjeik megépítésére, Kolento ebből 15 percet gondolkodással töltött, egy lapot sem tett be sehova, csak nézegette őket 😄 Analizálni kell, ki kell számolni a randomot 😊 Hajrá Sanyi!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.24. 23:01:33
Tudom <#idiota> Trollkodok 😄D
Szerintem arra gondolt, hogy nem játssza le neki. 😊
Hát, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, különbözünk <#idiota>
Shep
Nekem nem jön be a video.

Ez beteg play volt, de tetszett 😄 Szerintem ez a boar bőven alulértékelt lap, elő fog ez még kerülni 😄
kíváncsi vagyok Kolento mivel fogja szétverni a népet 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
jó régóta felvehették, hogy a Vendorok még répát dobnak. nem is warsong patch, hanem az előtti patchben változott
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.24. 21:45:22
dave9004
na zsír szabályok
dave9004
skeleton knight-nak is fasza 😊
Na, ez érdekes 😄
10 perc múlva újra Challengestone ITT.

"All cards in the decks must be Epic, Legendary, or part of the TGT set.."

Ekop VS Hotform
Dog VS Lothar
Tiddler VS Kolento
Firebat VS Gaara

Közvetít: StrifeCro és Kripparian
Köv kieg - Earth Rager, 3 mana, 5-3 <#idiota>
Ezt az utalást meg most vettem észre, miközben lapozgattam a kollekciót 😄 Poénosak ezek. Meg benbród röhögése. De az RNG nem az 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.24. 20:43:16
Shep
Viszont legalább jól néz ki 😊

A magma rager amúgy locknál shadowflame miatt jó.... lenne, ha nem lenne ott a watcher, ami 1 manával kevesebbért tol csupán 1-el kisebb aoe-t, ami általában elég, ráadásul faszán kombózható taunttal és uhuval.
Szóval nincs mese, ez a játék legrosszabb lapja.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.24. 20:41:53
Fire shaman lesz 😄 Csak tüzes lények - ragerek, elemantalok, defenderek, Ragnaros, majordomo stb 😄D
Shep
Rager decket megépíted? 4 lap már adott hozzá 😄

Megérte a sok shamanozás 😄DDDD Ez ám a LAP 😊 És még jól is néz ki 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.24. 20:32:13
Shep
Nem mintha számítana, a 10 megvan, a többi nem érdekel, de ma semmi nem sikerül, mindenkinél ott van minden, úgyhogy elég is volt ebből ennyi.

Shep
Atya ég, a skill. 😄

dave9004
kb 3 napja nem játszottam rankedet 😄
Ez volt az utolsónak a teljesítménye, még mindig nevetek kicsit <#idiota>

Velen priest goes wrong 😄

Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.10.24. 20:02:50
Haha, működnek a változtatások, jött 3 hunter, a hátukon visszastreakeltem a shamannal rank6-ra 😊 Na még egy kicsit pls...
Shep
2 hetente van 1 órám akkor adja, akkor szoktam streakelni 😄 100000 pajzsos warrior ellen semmi. nem elég hozzá ez a deck.

Szerintem pihentesd ezt ma... vagy ebben az évben. 😄
Shep
Köv hand. visszadobatm warrior ellen 2 smite 1 pws, kaptam alex, velen, emperror meg első körben mindblast 😄DDDDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.24. 19:52:47

Shep
Ja, közben rájöttem, hogy nem akarok én 10 alá menni, nem vagyok kíváncsi a karácsonyfára októberben.

Shep
Facepala is levert 6 kör alatt, minden összejött neki. Ezért mondom ,hogy 90% szerencse. Ha olyan napod van bármivel nyersz és jön a streak, ha meg nincs akkor nyomathatod a hógoblin decket 😄

Lehet ez nem a Te napod... 😄
12 6 mana alatti lény van a pakliban, mivel bántottad meg RNGesust? 😄

Shep
Pedig azt mondta nem rankedezik 😄

Shep
Játsszál hülye.

Apropó mit szóltok ahhoz, hogy Xixo nerf utáni patronnal legend#2 volt? 😊
A mostanság divatos control warit verem is, de a fatigue meg tud szívatni...egyszerűen okosak. Teljes nyugalommal néha kiraknak 1-2 miniont, pakolnak és várnak. Azért annyi eszük van, hogy ha sok totemem van arra már rá kell dobni a brawlt, különben egy meglepetés bloodlust és alig marad életük...gondolkodom is rajta, hogy berakok egyet + 1 zombie chowt is.
dave9004
sztem féléves loopon van a műsor, így karácsony után ekkor jött sorra.
A warrior legfőbb counterei a control paladin, a kicsit agresszívabb zoo és a midrange druid (igazából a ramp, de az most nem divat).

Ja és persze a sámán! ;-)
Shep
Sárkány priest úgy szarrá vert, hogy öröm volt nézni, esélyem nem volt egy percig sem.