• Zozo0122 #28018
    Olvasd el kérlek még egyszer, azt hiszem több dolgot is félreértettél.

A Blizzre szoktam pozitívan is reagálni, többször elmondtam, hogy zseniális a marketinges csapat, meg pl. a LoE is nagyon tetszett, mint kieg.

Az, hogy a 40 pack - 1 legendaryra panaszkodtam, az egyszerű ferdítés, nem így van.

Discover? Tényleg, hol is írja? Hol van a pontos lapleírás? Ehhez nem így kéne hozzáállni. Le kéne írni, nem pedig elhallgatni és később szólni. A discover nagyobb eséllyel ad class lapot - oké srácok, írjátok rá, mert ezzel SOKKAL jobb lappá válik, mint azt gondoltuk.
    Szeretnél még ilyet? Nem szeretnéd megtudni, hogy a shredder, ha több mint 4 minionod van, akkor 20% eséllyel dob doomsayert? (csak mondtam vmit) És így tovább.

Az utolsóra még külön reagálok, de tévedhetek is: elég megnézned a deck tracker működését! Abban oldalt általában nagyjából 1 másodperccel előtte látod, hogy mit fogsz felhúzni és csak utána indul az animáció és jönnek fel a lapok a kezedbe. Ez akkor is így van, ha mondjuk egyszerre 10 lapot húzol egy ügyes priest comboval: egyszerre vált színt oldalt 10 lap, aztán egyenként behúzod őket a kezedbe, azaz: a meccs legelső pillanatától kezdve pontos lista van a deckek sorrendjéről, ebbe bármikor bele lehet nyúlni.