Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #27998 Akik nem gőzkieresztésnek látják, azok rosszul látják. El lett mondva, hogy az a topic micsoda - egy játszótér, ahol felnőttként is lehet prosztóskodni következmények nélkül. Rage - jobban érzed magad - ennyi.
Bűnbak keresése? Én tudom, ki a bűnbak: a Blizzard. Drámázás az oké, azzal semmi gond nincsen :D
Miért a Blizz? (amúgy egyszemélyben BB is nagy gátló tényező, szerintem, ugyanis ő az a kommunikációs csatorna a Blizz nevében, ami TOTÁL AGYATLAN GYÖKÉRNEK néz mindenkit, mindezen nevet, majd álindokokkal meg elodázásokkal megnyugtat, hogy ők jól dolgoznak)
Vannak OP lapok? - Vannak. Balance patchek? - Nincsenek. Maximum negyedévente, akkor is oda van lökve, hogy nesztek, javítottuk ezt az 1 OP lapot, pontosabban örök időkre elástuk a francba és ellehetetlenítettük.
Van random? - Van, egyre több és undorítóbb mennyiségben. Kezdetben volt? Kevés, az is jórészt irányítható.
Van súlyozva a random? - Van, lásd discovery. Kezdetben is ezt mondták? Nem, csak amikor a discoverynél ki kellett nyögni egy arányszámot.
Súlyozva van a lapok sorrendje előre a paklidban? - Igen, nem rég bevallották, mert valamelyik lap újrakeveri a deckedet, csak nem látod. Régen ezt mondták? - Nem.
Súlyozva van a packokból eshető legendek száma? - Igen, mostanra mindannyian hallottatok róla, hogy be van lőve egy értékre, nagyjából egyféle boosterből 40 packnyira. Régen is ezt mondták? - Nem.