• Zozo0122 #27808
    Gratulálok fiúk! Szépen kiforgatjátok és kivesézitek minden szavamat :) Azt fontos lenne megértenetek, hogy fölöslegesen próbálkoztok, NEM érdekel a véleményetek, csak az általatok félreértett hülyeségeiteket javítom ki. Az autizmusról állítom, hogy többet tudok kettőtöknél, van autista barátom, teljesen tisztában vagyok a srác emberi értékeivel. Nem tekintek rá tünetegyüttesként, az, hogy ez nektek így jön le sajnálatos. Bennem nincs előítélet, most mondom utoljára, valós emberek ellen nincs! A HS egy játék, egy játék pedig feszültséget generál, de akár az egyszerű fogócska is tud. Gyerünk, erőltessétek meg magatokat, biztos menni fog egy ütős beszólás, hogy ez mennyire rossz példa volt :D Ebből a körből már nincs kiút, belekezdtünk, megy a virtuális keménykedés amíg valaki meg nem unja. Én már kezdtem ráunni, most viszont már élvezem, csak szólok.

Egyébként én elhiszem, hogy fáj az, hogy a másik topicban páran eléggé savazva vagytok, és ha itt valaki olyat mond ami nem tetszik, akkor klaviatúrát kell ragadni és őrült módon gépeni kell, de figyeljétek meg, hogy én abba nem szoktam beszállni, maximum annyit írok, hogy odaát megy a balhé és nevetek egy jót. Egyszer jó lenne, ha elolvasnátok amit írok, de kivételesen úgy, hogy figyeltek. Passzolom a kört :D