40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #27839 marha jó kocsmázni, de ennél bármi jobb, komolyan 24 órán át csinálnám a pókokat, de ez a legalja -
Zozo0122 #27838 Azt a questet mindig el kell nyomni, annál bármi jobb :D -
Renegade #27837 LOL, idén az average winem arénában 2.29, tavaly 4+ volt :D
bámulatos, pl paladint meg mage-et egyszer ajánlott fel választásnál, kíváncsi vagyok meddig fog tartani ez a remek széria.
de tudod tovább alázni a program: új küldi, nyerj 5 kocsmát, hááát asszem megvan a mai program.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.01.24. 12:08:58 -
Mert a pyro az igazából priest lap :DDD -
Pio #27835 :D
-
Negritis #27834 én elvoltam tavernbe
mondjuk nekem dudu Q-m volt az egy fokkal jobb mer a dudu removalok ebben a TB-ben jók -
nekem :D -
Neked. -
A tavernes ingyen pakli mostanában mindig ad egy legendet. 
-
Renegade #27830 láál, de béna vagyok patronnal, több mint egy hete pakolok jobbra-balra egy warrior küldit (5/3), feladtam, gondoltam megcsinálom tawernben, de ez még rosszabb :) -
szerintem meg jó, hogy lenyomja az animációt :) az a feszült pillanat, hogy az animáció végén healel vagy nem... megfizethetetlen. -
ja és ő meg nem is az a nagyon sokat kereső. bár neki is megvan a heti célja 3-4x mindig -
Madi92 #27827 Mennyi pénzt lehet így keresni, durva. -
cesar22 #27826 kurvajó :D
-
én ezt játszom. hammert nem nagyon szeretem justicar miatt (justicar ha lekerül onnantól komolyan döntenek a totemek)
-
Pio #27824 MEg elhet játszani, hogy van nálunk valami olyan lap, ami nincs és ha az ellen türelmetlen/ideges és beveszi akkor az tekinthető egyfajta blöffnek, de ez pusztán az ellenfél türelmetlenségére épít, alapvetően azért messze van a valódi blöfftől, cserébe sokkal egyszerűbb kivitelezni.
A magam részéről birkatürelemmel várom ki az ellen lépéseit, szóval ellenem aztán próbálkozhatsz. :)
A konkrét esethez pedig annyit, hogy szerintem nem szerencsés, hogy Reno mindenképp lenyomja az animációt, akkor is, ha nem proccol. -
Pio #27823 Tegyél egy próbát charged hammerrel mindenképp. :)
Board control résznél kihagytam az ooze-t amúgy, már ha azt board controlnak soroljuk. :) De laphúzás végett akár Harrison is lehet, de az nekem nem jött be, mert ha túl sok a húzás a ctrl warrior lenyom fatigue warban. -
am én nem reno heavy ctrltlal szórakozok és már mag az h sámán az ellenfél, mindenki mulliganel a facesámánra. (remove, heal) én eltotemezgetek 4-5 körig meg takarítok és aztán nehéz megfogni. Justicaros totemválasztás csodákra képes -
Zozo0122 #27821 Na most ebből kiindulva, akkor te egyetértesz velem abban, hogy a HS-ben is lehet blöffölni? :) -
1Darton1 #27820 Haha, a kis türelmetlen hunter. Kibler és Trump is sokszor szívta már meg sánta Reno deckkel, de ők nem blöfföltek ilyen ügyesen. -
Pio #27819 Igazából pont az a jó a pakliban, hogy nagyon egyénire lehet szabni, én kábé 2 meccsenként variáltam. Pár ötlet.
Érdemes beletenni kábé mindent, amit a faceshamanok használnak, hogy el tudd hitetni az ellennel, hogy az vagy: earth shock, lighning bolt, rockbiter, tunnel trogg, ancestral knowledge, crackle, totem golem, feral spirit.
Érdemes beletenni nem kevés healt: healing wave, reno, healbot, esetleg earthen ring farseer, nagyon esetleg vitality totem.
Board control: hex, lightning storm, elemental destruction, mind control tech, sylvanas, BGH
Laphúzás: volt már az ancestral knowledge, de ott a totem, a far sight (!!), Bloodmage, loot hoarder. A jeweled scarab rettentő jó sámánnál a remek 3manás lapok miatt.
Midgame-re a szokásos dolgok: shredder, belcher, loatheb, felmerül az unbound elemental és akkor a fireguard destroyer is.
És amivel vered a controlt: charged hammer (!!!) nagyon fontos, mondhatni kulcslap és legalább 4-6 batár állat, lehet Nefa, Ysera, Rafaam, Boom, satöbb... akár Deathwing is. -
Outskilled :D -
Pio #27817 -
Zozo0122 #27816 A hsz neked is szólt, meg másoknak is.
Nem ismersz, de a rólam alkotott képed nem stimmel. Nem fejtem ki, nincs kedvem tovább magyarázkodni. Főleg olyanoknak, akik nem értelmezik a mondandómat. De ugye tudod, hogy többek között te vagy az, aki elferdíti a valóságot? Olvass vissza, de úgy, hogy visszafelé haladsz, látni fogod miket értelmeztél félre. Nem az, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, meg sem érted amit írok. (valszeg direkt) Elferdíted, belekötsz, stb. Mást nem tudok ezzel kezdeni, amíg ott tartunk, hogy szövegértési gondok vannak a társalgásban. -
1Darton1 #27815 Ez teljesen off téma lesz, talán ökörség is részemről, hogy próbálkozok. Akit zavart az eddigi beszélgetés, inkább ne is nyissa meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hozzád hasonló emberek bizonyos tudás hiányában, tapasztalatlanságból eredően, negatív környezeti hatásra vagy rosszindulatból sokszor állítanak olyan valótlanságokat vagy ferdítik el a tényeket, amelyek társadalmi szempontból kifejezetten kártékonyak, ráadásul a demagógiájuk könnyen "fertőz". Még csak nem is lehet igazán hibaként felróni ezt senkinek, mert a gyűlölködés, kirekesztés és az empátia hiánya nem csak elfogadottá, hanem elvárttá is vált. Azoknál is, akikre elméletileg példaképként kellene tekintenünk.
Ilyenkor jön az a rész, hogy mi mit tehetünk, akik nem vagyunk olyan pozícióban, hogy formálni tudnánk nagyobb tömegek gondolkodásmódját. Amikor érezzük azt, hogy egy bizonyos gondolat talán átlépte a határt (feltéve persze, hogy észrevesszük, mert már ez is ritka), akkor beállhatunk mögé, mert ezáltal "barátokat" szerezhetünk, és ha többen gondoljuk ugyanazt a hülyeséget, akkor még igazunk is lehet. A másik lehetőség, hogy figyelmen kívül hagyjuk, mert úgyis mindenki tudja, hogy badarság, és semmi következménye nem lesz, vagy majd más megoldja helyettünk, mert mi nem szeretjük a konfliktusokat. És ami szinte sosem fordul elő, hogy azt mondjuk, hogy elég legyen, mert ez nem helyes. Aztán persze kisebbségi pozícióból észérvekkel sincs sok esélyünk, de legalább megpróbáljuk.
Ott van még az a lehetőség is, hogy nagy világmegváltónak gondoljuk magunkat, pedig semmi gond nincs ezzel a tendenciával, és amíg közvetlenül nem érint minket a téma, addig fogjunk be a szánkat, és örüljünk neki, hogy nem a mi nyomorunkról van szó.
Mivel te jelenleg nagy valószínűséggel abba a csoportba tartozol, akiknek eszük ágában sincs kétkedni a saját tudásukban, a tanult erkölcsi normáikban vagy a környezetük által sugallt "helyes" viselkedésben, így minden olyan eszközzel élni fogsz, ami a valóságot a te kedved szerint torzítja. De ez a szélmalomharc nem is feltétlenül rólad szól.
Szerk.: Ez a hozzászólásod meglehetősen összefüggéstelenre sikeredett, de feltételezem, hogy nem is rólam/nekem szólt.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2016.01.20. 23:33:25 -
Dicklist? -
Malarki #27813 Egyébként a bannerban van egy csomó ember akiket felvehetsz friendlistre. Ha kérdésed van, vagy csak bemennél nézni valakit nyugodtan megteheted. Bár én csak a magam nevében beszélek, de szerintem a többiek se hajtanak el. -
icyshadow #27812 Grat! Csak így tovább!:)
Azonnali feladás valószínűleg farmerek esetében van, akik vissza akarnak esni szándékosan pár rangot a könnyebb győzelmek érdekében. 3 egymás után az igen szerencsés.:P Bár az is lehet, hogy valami szerver probléma.. (Vagy azt hitték, hogy Secret Paladint játszol.:P)
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.01.20. 22:03:16 -
Madi92 #27811 Így az éles véleménycserék közben, örömmel jelentem, hogy leküzdöttem magam lvl15-re :D Az esetek 60%-ban jól működik a pala.
Volt egy érdekes csatám egy controll Pap ellen. Az elején olyan kártyákat rakott le, hogy csak lestem, de tudtam hozni nehezen a tiszta boardot, de kellett az összes lapom hozzá, aztán én ugye kifogytam a kártyákból, míg az ő keze félig volt még, de egyszerűen nem volt használható lapja, hagyta hogy összeszedjem magam apránként, és megverjem. 9hp-n voltam és 5-6 körön keresztül azt raktam ami éppen jött, de nem tudta leszedni. Egyszer még egy full hp regenes legendaryt is berakott. Vicces volt. :D
Amúgy miért van, hogy köszönök, erre bumm feladják mindenféle harci cselekmény nélkül.. Volt, hogy 3x egymás után. Így jól lehet haladni. -
Pio #27810 Ajánlok ebben a metában egy heavy control reno sámánt kipróbálni mindenkinek. Ügyesen összerakva meg tudja fogni az aggrot is és hatalmas előnye pont a meta, a control deckek ész nélkül el fogják nyomni a removaljaikat, mert aggronak hisznek. Az imént nyertem egy fatigue-ig tartó meccset control warrior ellen, aki turn3-ban execute-ot nyomott a feral spiritre és az az igazán durva, hogy mégcsak nem is volt missplay a részéről ha warriorral lennék és a sámán ellenem trogg --> feral spirittel kezdene én is nyomnám az execute-ot, mint a kisangyal. -
icyshadow #27809 Köszi, hogy nem erőlteted tovább a nem ide való témát.
Senki nem forgatott ki semmit, mindössze az általad leírtakra olvashattál egy-két őszinte reakciót. Ha nem tetszik a tükör, akkor a megoldást önmagadban keresd.
A másik topic-ról már elmondtam a véleményem (#27771), ami viszont nem feltétlenül szól minden oda író embernek.
Azt pedig eddig is mondtam, semmi problémám nem lenne veled, ha a frusztrációd és lenéző stílusod nem szivárogna át az erre fenntartott topic-ból. Senki egy szót nem szólna hozzád negatívan. Kivéve ugye, ha valami valótlant állítanál, amire viszont a józan ész jegyében kénytelen vagyok reagálni, a stílusodnak megfelelő formában. -
Zozo0122 #27808 Gratulálok fiúk! Szépen kiforgatjátok és kivesézitek minden szavamat :) Azt fontos lenne megértenetek, hogy fölöslegesen próbálkoztok, NEM érdekel a véleményetek, csak az általatok félreértett hülyeségeiteket javítom ki. Az autizmusról állítom, hogy többet tudok kettőtöknél, van autista barátom, teljesen tisztában vagyok a srác emberi értékeivel. Nem tekintek rá tünetegyüttesként, az, hogy ez nektek így jön le sajnálatos. Bennem nincs előítélet, most mondom utoljára, valós emberek ellen nincs! A HS egy játék, egy játék pedig feszültséget generál, de akár az egyszerű fogócska is tud. Gyerünk, erőltessétek meg magatokat, biztos menni fog egy ütős beszólás, hogy ez mennyire rossz példa volt :D Ebből a körből már nincs kiút, belekezdtünk, megy a virtuális keménykedés amíg valaki meg nem unja. Én már kezdtem ráunni, most viszont már élvezem, csak szólok.
Egyébként én elhiszem, hogy fáj az, hogy a másik topicban páran eléggé savazva vagytok, és ha itt valaki olyat mond ami nem tetszik, akkor klaviatúrát kell ragadni és őrült módon gépeni kell, de figyeljétek meg, hogy én abba nem szoktam beszállni, maximum annyit írok, hogy odaát megy a balhé és nevetek egy jót. Egyszer jó lenne, ha elolvasnátok amit írok, de kivételesen úgy, hogy figyeltek. Passzolom a kört :D -
Malarki #27807 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ezaz ketrecharc!
popcorn.gif
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.20. 19:44:30 -
icyshadow #27805 Durva, hogy nem számít, hogy hányszor magyarázok el valamit, észérvekkel alátámasztva, amire te képtelen vagy hasonló kaliberű ellenérveket hozni, mindig jön újra ugyanaz az összefüggéstelen és értelmetlen agymenés egy héten belül, mintha még sosem lett volna szó róla. Ráadásul mindig úgy ferdítve a dolgokat, hogy az adott pszeudoérvelésednek megfelelő legyen, nem számít, hogy egy hete még mást mondtál valamiről.
De talán még ezzel nincs gond. Nem mindenkit áldott meg a sors jó memóriával, meg a logika alkalmazásának képességével.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az viszont eszelős, hogy még mindig nem világos, hogy milyen primitív hozzászólást sikerült alkotnod.
"Tudod te, hogy milyen egy autista?" Elsősorban olyan, mint bárki más. Egy emberi lény, aki mellesleg küzd egy rendellenességgel. Az biztos, hogy ő nem a tünetei összessége. Ez az egyik és talán legfontosabb pont.
A másik, hogy miután rájöttél, hogy hülyeséget írtál,akkor legközelebb maradj inkább csöndben. Nem az a megoldás, hogy gyorsan beírod a keresőbe a fogalmat, aztán ami tüneteket találsz, azt megpróbálod a beteges elméletednek megfeleltetni, közben a(z) (ál)sajnálkozásodat fejezve ki, mintha erre bárki kényszerített volna.
Emellett, ha kicsit is körültekintően olvastál volna, akkor tudnád, hogy az általad felsorolt tünetek nem kötelező jelleggel fordulnak elő, csupán előfordulhatnak. Ezért, illetve abból fakadóan, hogy egy rendellenességet nem definiál a tüneteinek összessége, a megfogalmazott megfeleltetésed(autizmus=x+y+z tünet) minden valóságalapot nélkülöz.
Az viszont az igazán undorító, hogy ezt az alapvetően hiányos és sértő (nem)tudásod utána arra használod, hogy egy kártyajátékban egy általad lenézett archetípusból viccet csinálj, azzal a céllal, hogy lehetőleg minél kevesebb olyan ellenféllel fuss össze a jövőben, aki ellen te nem szeretsz játszani.
Abban meg csak reménykedek, hogy a Dartonon kívül a többiek hallgatása az elborzadásuknak, vagy szimplán nem olvasásnak tudható be és nem egyébnek. -
1Darton1 #27804 Komolyan, neked az a normális téma, hogy autistákról beszélsz egy játék topikjában?
De biztos nem úgy értetted, meg nem gondoltad komolyan.
(Az egyéb logikai bukfenceket inkább nem vesézem ki, mert tényleg nincs értelme időt pazarolni rá, és úgyis a tanáraid dolga lenne.) -
Negritis #27803 csak annyi hogy kurvára lenézel másokat :D -
Zozo0122 #27802 És ismét be kellett szólni. Irigylem az idődet. Igen, a patron szerintem mocskosul nehéz deck volt, nincs itt önös érdek, én és ami tényleg számít - még többezer ember, köztük neves streamerek mind annak tartották. Aki nem tudott ellene játszani az meg dühöngött. Nyilván mindannyiunkat volt, hogy egy jó játékos agyonvert vele, 50+ OTK, stb, de ezek, már megbocsáss, de a ritka esetek voltak, amikor nem figyelt az ember eléggé.
Na de ha úgyis énekelni akarsz, add már elő miért téves :D Ebből a topicból úgysem lesz már más, mert ha bárki normális témát dob be, arra 2-3 hsz érkezik, de ha balhé van akkor 10-15. :D Ha én is mindenbe belekötnék, akkor azt is megemlíteném, hogy mi az, hogy: "nem add elő többször?" Érted. Na jó, valószínűleg nem. Vagy ha igen, akkor félre. Időpazarlás az egész, te már eldöntötted, hogy azok akik néha kidühöngik magukat, alattad vannak szellemileg. Nem én nézek le embereket, én csak elküldöm őket a picsába, de legtöbbször nem gondolom komolyan. Az meg, hogy agyatlan deckkel játszik, nem jelenti azt, hogy adott ember ostoba. Lehet, hogy az, de lehet nem. Totál nem érdekel, az én játékomat arra az 5 percre elrontotta. De 2 perc múlva nyugodt vagyok. -
1Darton1 #27801 Xixo patronnal is többször kifarmolta egy nap alatt, pedig úgy rémlik, hogy azt a decket is népszerűsítetted, és önös érdekből kifejezetten nehéznek is tartottad.
(A mélyen megalázó és téves gondolatmenetedet inkább nem add elő többször. Sehol.) -
Zozo0122 #27800 Újabb példa arra, hogy próbálsz belekötni valamibe, amit nem értettél. Tény, a választott szó nem volt a legszerencsésebb, mert nem szeretnék beteg embereket bántani, de most az egyszer elmondom, hogy értettem:
Tudod te, hogy milyen egy autista? Bizonyos tüneteire céloztam: az interakciói nagyon egyoldalúak, a figyelme sem teljes, nehezen koncentrál, gyakran nem képes reagálni a környezetére, és repetitíven viselkedik, igénylik a megszokott dolgokat,környezetüket, stb. Az is jellemző, hogy órákon keresztül csinálnak bizonyos tevékenységet, mondjuk dobálnak egy labdát a falhoz. És a facehunter? Egyoldalú interakciók? Ó, igen, go face. Figyelem? Nem érdekli maga a játék, megy arcra, amikor nem ő lép alttab, vagy 3 mp-es körök. Reakció? Milyen reakcióról beszélünk, amikor szinte metafüggetlenül játszanak vele, adott esetben bárki előkapja és megy vele pár kört, maximum bukik 1-2 csillagot, vagy gyorsan begyűjt párat. Repetitív viselkedés? GO.FACE. Megszokott dolgok? A facehunter a játék kezdete óta alig változott valamit, legalábbis nem annyit, mint a legtöbb deck. Órákon keresztül ugyanaz a tevékenység? Persze. Pl. Xixo - 1 nap alatt legend, totálisan autista módba kapcsolva, simán kifarmolta. Nem akarom én bántani az autistákat, de a betegség sok tünetével összeegyeztethető ez a játékstílus, de ebbe már tényleg ne menjünk bele, mert kellemetlenül érzem magam, hogy ilyeneket írok. Inkább dühöngök, mint ez. Mások is használnak ilyen szavakat néha szerencsétlenül, amúgy sem kell rögtön a legszorosabb értelmében venni.