Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.20. 12:56:08
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
na már megint sikerült visszamennem 13-ba, mech shamannal (küldi), ugye 16 lap 1-2 mannás, nos volt hogy még a kontroll pap is legyorsult, ilyenkor sosem tudom, hogy kimerjek-e menni az utcára, kompenzációként találok egy köteg pénzt, vagy rám esik egy cserép virág...meg egy bálna.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
mert ez most félúton van a sárkányos és a control között ahogy én látom
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
de ez is itt van
https://playpass.com/sports-software/tournament-scheduler
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.20. 10:26:24
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
DE tegnap huntarddal szenvedtem én is, aztán váltottam dragon priestre ez egy fokkal jobban működik
pedig jó volt, 3 meccsen is 2-4 hp körül zártam, de a void crusher kihúzott a szarból.
cserébe R11 max csillagról visszaestem, R13-ra nem szeretett ma az RNG.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

jó irányba halad a gáme

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.19. 23:57:44
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.10.19. 23:54:31
Zavarna, ha ezeket kigyűjtögetném egy helyre időről időre? Vmi Zozobölcsességek nevet adnék neki
Ti hogy álltok a szintekkel? Van, akit még érdekel? Ha jól emlékszem van itt olyan, akinek mind 60.
Így állok:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
a patronnal az volt a bajom hogy mire összeállt a kombó a kezemben, addigra annyira lepusztított, hogy nem bírtam addig húzni hogy nyerjek.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Bármivel el lehet jutni r5-ig, mert addig csak mi plebek játszunk. Csak megfelelő kitartás meg skill kell hozzá, viszont bármilyen paklival képes lehet aki egy kicsit is ért a mesekártyához.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 22:48:26
milyen paklival érdemes próbálkozni ha elakarok jutni kb rank 5-ig? próbáltam patronnal, mech shamannal, handlockkal, kb rank 14-ig volt elég, a maximum 11 volt
Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
Mint 1 debil kisgyerek, úgy vigyorogtam 9. körben.
Már nem is emlékszem mi nyírta ki a paklit.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC