Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #27802 És ismét be kellett szólni. Irigylem az idődet. Igen, a patron szerintem mocskosul nehéz deck volt, nincs itt önös érdek, én és ami tényleg számít - még többezer ember, köztük neves streamerek mind annak tartották. Aki nem tudott ellene játszani az meg dühöngött. Nyilván mindannyiunkat volt, hogy egy jó játékos agyonvert vele, 50+ OTK, stb, de ezek, már megbocsáss, de a ritka esetek voltak, amikor nem figyelt az ember eléggé.
Na de ha úgyis énekelni akarsz, add már elő miért téves :D Ebből a topicból úgysem lesz már más, mert ha bárki normális témát dob be, arra 2-3 hsz érkezik, de ha balhé van akkor 10-15. :D Ha én is mindenbe belekötnék, akkor azt is megemlíteném, hogy mi az, hogy: "nem add elő többször?" Érted. Na jó, valószínűleg nem. Vagy ha igen, akkor félre. Időpazarlás az egész, te már eldöntötted, hogy azok akik néha kidühöngik magukat, alattad vannak szellemileg. Nem én nézek le embereket, én csak elküldöm őket a picsába, de legtöbbször nem gondolom komolyan. Az meg, hogy agyatlan deckkel játszik, nem jelenti azt, hogy adott ember ostoba. Lehet, hogy az, de lehet nem. Totál nem érdekel, az én játékomat arra az 5 percre elrontotta. De 2 perc múlva nyugodt vagyok.