• Zozo0122 #27800
    Újabb példa arra, hogy próbálsz belekötni valamibe, amit nem értettél. Tény, a választott szó nem volt a legszerencsésebb, mert nem szeretnék beteg embereket bántani, de most az egyszer elmondom, hogy értettem:

Tudod te, hogy milyen egy autista? Bizonyos tüneteire céloztam: az interakciói nagyon egyoldalúak, a figyelme sem teljes, nehezen koncentrál, gyakran nem képes reagálni a környezetére, és repetitíven viselkedik, igénylik a megszokott dolgokat,környezetüket, stb. Az is jellemző, hogy órákon keresztül csinálnak bizonyos tevékenységet, mondjuk dobálnak egy labdát a falhoz. És a facehunter? Egyoldalú interakciók? Ó, igen, go face. Figyelem? Nem érdekli maga a játék, megy arcra, amikor nem ő lép alttab, vagy 3 mp-es körök. Reakció? Milyen reakcióról beszélünk, amikor szinte metafüggetlenül játszanak vele, adott esetben bárki előkapja és megy vele pár kört, maximum bukik 1-2 csillagot, vagy gyorsan begyűjt párat. Repetitív viselkedés? GO.FACE. Megszokott dolgok? A facehunter a játék kezdete óta alig változott valamit, legalábbis nem annyit, mint a legtöbb deck. Órákon keresztül ugyanaz a tevékenység? Persze. Pl. Xixo - 1 nap alatt legend, totálisan autista módba kapcsolva, simán kifarmolta. Nem akarom én bántani az autistákat, de a betegség sok tünetével összeegyeztethető ez a játékstílus, de ebbe már tényleg ne menjünk bele, mert kellemetlenül érzem magam, hogy ilyeneket írok. Inkább dühöngök, mint ez. Mások is használnak ilyen szavakat néha szerencsétlenül, amúgy sem kell rögtön a legszorosabb értelmében venni.