Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #27798 Hát én se vagyok egy nagy játékos, de mondjuk, hogy rank7-8-tól legendig azért már oda kell figyelni, nevezzük azt a magas szintnek, tekintve, hogy jóval átlag fölött van. Magas szinten szerintem az a legfontosabb, hogy előre tudj gondolkodni, átlásd, hogy nagyjából mi fog történni a következő 2 körben, legalább. Ez az egyik skill. A másik a mulligan, tudni kell, hogy melyik class ellen hogy kell mulliganelni, sőt még azt is, hogy az ellenfeled milyen decket játszik legnagyobb eséllyel, pedig még egy lapját sem láttad. Ez sem annyira nagy dolog: meg kell várni amíg az ellenfél dob el először a lapjaiból, abból is lehet következtetni, a napszakból is, EU szerver, késő éjszaka - emberünk nagyobb eséllyel belefáradt a napba és a melóba, így egy picivel nagyobb az esélye, hogy könnyebben játszható decket választott, nagyon ritkán a hátlapja is elárulhat róla dolgokat, teszem azt, ha mostanában a régi GVG-s meches hátlapot használja valaki, akkor előfordulhat, hogy a mech paklijához párosította, direkt. Múltkor így szúrtam ki egy mechmaget, persze ez már nagyon elvont tipp. Következő skill a meta ismerete: tudni, hogy adott rankon nagyjából mi vár, illetve mi volt az elmúlt napokban. Még egy skill jut eszembe, ez a matematika használata, és valószínűségszámítás. A bónusz pedig a figyelem és koncentráció, na én itt bukok meg rendszeresen, amikor orrba-szájba alttabolok :D Szerintem nagyjából ezek szükségesek mindenkinek, egy facehunternek is. Az más kérdés, hogy ezek nélkül totál autista módon is el lehet vele menni rank5-re, ha elég időt szán rá az ember :D