40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
icyshadow #27799 Kétségtelen, hogy fejlődő képes vagy, ez például már egy egészen jó riposzt... lett volna, csak ugye a szavak és azoknak a tényleges jelentése makacs dolog. Vegyük például az autistát, ami hasonlóan sok általad használt szóhoz, nem azt jelenti, amit te gondolsz. Javasolom, hogy majd nézz utána, hogy más, általad ismert emberek között ne csinálj hülyét magadból. -
Zozo0122 #27798 Hát én se vagyok egy nagy játékos, de mondjuk, hogy rank7-8-tól legendig azért már oda kell figyelni, nevezzük azt a magas szintnek, tekintve, hogy jóval átlag fölött van. Magas szinten szerintem az a legfontosabb, hogy előre tudj gondolkodni, átlásd, hogy nagyjából mi fog történni a következő 2 körben, legalább. Ez az egyik skill. A másik a mulligan, tudni kell, hogy melyik class ellen hogy kell mulliganelni, sőt még azt is, hogy az ellenfeled milyen decket játszik legnagyobb eséllyel, pedig még egy lapját sem láttad. Ez sem annyira nagy dolog: meg kell várni amíg az ellenfél dob el először a lapjaiból, abból is lehet következtetni, a napszakból is, EU szerver, késő éjszaka - emberünk nagyobb eséllyel belefáradt a napba és a melóba, így egy picivel nagyobb az esélye, hogy könnyebben játszható decket választott, nagyon ritkán a hátlapja is elárulhat róla dolgokat, teszem azt, ha mostanában a régi GVG-s meches hátlapot használja valaki, akkor előfordulhat, hogy a mech paklijához párosította, direkt. Múltkor így szúrtam ki egy mechmaget, persze ez már nagyon elvont tipp. Következő skill a meta ismerete: tudni, hogy adott rankon nagyjából mi vár, illetve mi volt az elmúlt napokban. Még egy skill jut eszembe, ez a matematika használata, és valószínűségszámítás. A bónusz pedig a figyelem és koncentráció, na én itt bukok meg rendszeresen, amikor orrba-szájba alttabolok :D Szerintem nagyjából ezek szükségesek mindenkinek, egy facehunternek is. Az más kérdés, hogy ezek nélkül totál autista módon is el lehet vele menni rank5-re, ha elég időt szán rá az ember :D -
Madi92 #27797 Dolgozom a cseréken! :D Sok a "ha" a paklimban, ha nem úgy osztja a lapokat, ahogyan jönne a szinergia, akkor baj van.
Dragonhawk meg ha nem figyelnek rá és van Blessing of king, hajaj. :D -
Attól függ miket írsz -
icyshadow #27795 Jah, értem, szóval nálad attól függ a viselkedésed, hogy hol vagy. Világos. -
icyshadow #27794 Jah, Bluegill-el nehéz lesz mage ellen hozni korai boardot.:) Ami szintén nem csinál semmit mage ellen az a már említett seal of light. A többi 2 manás elmegy, viszont mivel van vagy 3 használhatatlan 2 manás lapod, így mage ellen a 2-es slotod nagyon gyenge.:) Ha lesz minibotod, az sokat segít majd. Meg, amit korábban elfelejtettem mondani, az a Haunted Creeper. (Naxxramasból jön.)
Amúgy aggro paklik játszanak több 1 manás miniont is, úgy nagyobb eséllyel tudod elkezdeni az életcsökkentést és védekezésre kényszeríteni az ellenfelet. (Squire nem rossz.)
Wolfrider mostanában már gyengusz, de amíg nincs más elmegy. Musterből lehetne több, mert az viszont nagyon erős. (Nyilván, ha nincs, nincs.:P)
Dragonhawk se egy jó lap. De értem az elgondolást.:)
2 consecration lehet, hogy sok egy ilyen pakliba. De neked kell ráérezni ezekre egy idő után, hogy mi marad a kezedbe sokszor úgy, hogy nem tudod értelmesen használni.
Stormwind nem tudom mennyire hatékony, ha kis életű lényeid vannak, amik sokszor nem élnek sokáig, szerintem nem nagyon.
Boulderfisttel nincs feltétlen gond, főleg, hogy elkerüli a BGH-t. -
Pio #27793 Én csak azt nem értem - és most topiktól függetlenül - , hogy aki ennyire nem tudja elviselni X topikot akkor miért nem csak Y-t olvassa?
Félre ne értsetek, mindenki oda postolgat, ahová jól esik neki, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy valaki miért követ folyamatosan egy olyan topikot, amit rühell? Már azt se értem meg, aki az egyik topikból folyamatosan figyeli a másikat és aztán az egyikbe kibeszéli a másikba kommentelőket, de ez, hogy megyünk az egyikből a másikba balhézni a legsötétebb android vs apple korszakot juttatja eszembe.
Mintha az ember direkt magának okozna hererákot mikrosütővel, hogy aztán egész nap szidhassa Percy Spencert.
Amúgy a magam részéről a két topiknak simán van létjogosultsága egymás mellett, az egyik a mainstreamebb témákra, újak segítésére, a másik pedig a gőz kieresztésére és az idétlen marhaságokra (ezt most egyáltalán nem negatív értelemben mondom, én is ilyesmit szoktam oda linkelni), de ez a klikkesedés szerintem meglehetősen szomorú, plusz rendszeresen rombolja a topikot. A magam részéről akár a totális OFFolás is sokkal kevésbé zavar, mint ez a folyamatos veszekedés a semmin. -
Negritis #27792 heartpwn-t javaslom feltéve hogy tudsz angolul -
Madi92 #27791 Leírom jelenleg mik vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blessing of Mightx2
Abusive Sergeant
Argent Squire
Seal of Light
Acidic Swamp
Bluegill Warriorx2
Boneguard Lieu.
Ironbeak Owl
Muster for Battle
Seal of Champ.
Argent Horseriderx2
BGH
Dragonhawk Rider
Wolfriderx2
Truesilverx2
Blessing of kingsx2
Consecrationx2
Yetix2
Sen'jin (ezt cserélni fogom hamarosan)
Frostwolf ogre
Boulderfist(ez sem biztos, hogy marad)
Stormwind
Amúgy BGH-val még azt szoktam csinálni, hogy ha kijön korán és van Blessing of Might vagy Abusive akkor megy az ellenre a buff és szevasz. :D Néha jól jött.
Amúgy ha tehetem, akkor csak úgy pakolom ki a kis chargeos lényeket, ha már tudom is rárakni a buffokat, BoM+Wolfrider már 4. körben 6dmg. Igaz Mage leszedi 2 manából. De mage ellen nem szoktam ezt erőltetni, ott inkább counterra használom a chargeot és mennek ki a jetik vagy ilyenek. -
Ez a topik sose volt arról híres, ezért lett a másik. -
Nem támadom azt egyáltalán. A srác se írta mi tetszik, de megpróbálja pár ember rávezetni a rémegyszerű paklikra, ami sztem nem tesz jót.
A paklik mélységéről vitázni fölösleges ez után pláne a szószóló is belátta h kezdi unni. Tehát unalmas a secretpala is. Én a hgt sokszor néztem decemberben meglett neki a legend és tolta, meccsenként volt egy néha mirrorban két eset amikor gondolkodni kellett.
Tudom h 2016-ban nem divat, de lehet a kezdő srác is jobban szeretné meg a játékot ha döntéseivel nyerne többször.
A ranknak meg semmi értelme ha nem akar az ember ebből élni v vbre kijutni. Onnantól meg te se játszanád 0-24 top paklikat amik faék egyszerűek, hanem szórakoznál -
icyshadow #27788 Két paklit ajánlottam, abból az egyik aggro.
Nem kell aggron tanulni. Ha van hozzá dustod, hogy életképes paklit építs egy számodra tetszetős lassabb archetípusból, hát hajrá. A kezdők többségének nincs.
Amit pedig faszságnak hívsz, pontosan azt csináljátok ebben a topikban. Más véleményét nem tisztelitek, a saját véleményeteket meg habzó szájjal véditek, mintha az univerzum örök igazsága lenne. -
Matte #27787 magával ragadtak a soraid. Két olyan dolgot is említettél, amire nem sikerült rájönnöm, még jó másfél perc agyalás után se:
- milyen skillek szükségeltetnek magas szinten fészhánternek?
- mi mást tehetne fészhánter a "pakol kifele és cső" módszeren kívül? Miért kellene ehhez három másodpercnél több?
efhá nem szól többről, mint szerencséről. Ráadásul párhuzamosan kettőről: van egy kisebb jelentőséggel bíró szerencsefaktor (mégpedig hogy neki milyen sorban jönnek a lapok) és van egy nagyobbal: hogy az ellenfélnek milyen sorban jönnek a lapok. Skill alatt remélem nem azt érted, hogy érzi mikor kell tradelnie. -
Pio #27786 Ha már a face paklikról beszélgettek... :)
-
icyshadow #27785 Ha ilyesmi paklit játszol, akkor helyes a következtetésed, amit korábban levontál. Egy Tempo Mage valószínűleg felzabálja az early gamedet(Arcane Missiles/Flame Waker) a kis életű minionjaid miatt, miközben neki csak nő a Mana Wyrmje, esetleg Mirror Imagek mögé is rejti. Utána meg nincs mire pakolni a buffokat és az end gamed se csinál semmit üres boardon.
Szóval, amit látatlanban mondtam helytáll. Muszáj arra törekedeni, hogy neked legyen boardod, neki meg ne, és nem face-re menni, mert ha hagyod kipakolni, akkor kb ingyen leszed tőled mindent a Flame Waker szinergia.
Amiről nem beszéltél, hogy silence-d van-e. Mage ellen az Ironbeak Owl nagyon jó tudni lenni, ha van olyan lapod. (Mad Scientist, Mana Wyrm, Flame Waker ellen erős a silence hatás.)
Meg lehet, hogy az is probléma, hogy kevés vagy nem jók a kis lényeid. Minibot van már? Rengeteget számít az a lap.
Mage ellen általában az 1 életes lények iszonyatosan gyengék, ahogy jól felismerted, a heropower miatt, divine shieldes lények viszont jól szinergizálnak a buffjaiddal. Consecration akkor jó csak igazából, ha játszanak a szinteden Mirror Imaget, a Truesilver viszont mindenképpen az, mert egyben megeszi a legtöbb Mage miniont. BGH aggro pakliban nem valami jó, mert ugye a kártya nem csinál semmit, ha korán húzod, későn meg már vagy nem ezen múlik, vagy jobb lenne valami nagyobb lény/sebzés. Ooze az bár Mage ellen nem csinál sokat, de jelenlegi metában simán jó. A seal of light viszont csak egy laphátrány generátor.:p -
1Darton1 #27784 Pont ez a lényeg, hogy más sem lesz hátrányban, ha azzal játszik, ami megtetszik neki. Kicsit fordítva ülsz a lovon, és pont azt a gondolkodásmódot támadod, amit magad is képviselsz.
Ezért is jött létre a másik topic, mert ott a logika alól mindenki mentesül. Sajnos a hülyeségnek nem ilyen egyszerű gátat szabni. -
Am még mindig nem értem egy kezdőnek miért kéne aggron tanulni. Launchtime kezdve ctrl és mid sámánnal kezdtem aztán lett handlock. Semmilyen hátrányban nem voltam azért mert nem aktuális aggroval kezdtem hanem ami megtetszett -
Sztem a topik neve ráillik. Ha visszaolvasol akkor láthatod h innen miért lett megcsinálva, mert a rossz vélemény nem volt tolerálva.
Most aki odajön és elkezdi ugyanazt a faszságot h megmagyarázza mit gondoljon az ember valamiről akkor fölöslegesen teszi. Ilyen volt petimalac barátunk is aki belátta h nincs értelme ott elkezdeni ami miatt az a topik kialakult -
Zozo0122 #27781 Én csak nem szeretném, ha már egy széles körben olvasott fórumon is a következő facehunter generáció lenne kinevelve a kezdőkből. -
Madi92 #27780 Hajaj, mit indítottam el a kis noob kérdéseimmel.. :D
Köszönöm a kimerítő válaszod. Egyelőre még a lapok behatárolják a lehetőségeimet. A Pala taktikám most ilyen hibrid jellegű, de leginkább agro akar lenni, nem is hiszem, hogy más stílus menne vele még ilyen kevés lappal.
Annyi a lényege, hogy főleg olyan kis charge lapokat választok be a pakliba, mint pl Bluegill Warrior. Aztán, ha az ellenfél nem annyira boardkontrollra játszik, akkor az első pár körben, ha kidobta őket akkor mennek rá a Blessing of Might és Abussive Sergeant buffok és mennek a face-re, ekkor úgy az ellenfélnek ki kell ütnie, ezzel el is megy a köre.
Ha pedig agresszív az ellenfél is, akkor jól be lehet őket cserélni, 3 mana 2 kártya és 5hp-t leszed.
Középjátékra a a Yetiket használom meg a muster of Battle-t. Ha megmaradnak akkor jöhet egy kis Frostwolf Warlord izgatásnak, majd Blessing Kings hogy megosszam a figyelmet.
Counternak van BGH, Consecration, Swamp Ooze, Healnek van Truesilver meg Seal of Light.
Ezzel, ha jól jönnek a lapok, akkor már az elején be is tudom darálni, viszont ha elhúzódik is vannak ütőképes dolgok benne. Tudom később ez a megosztottság nem fog játszani, de egyelőre még működik
Pakli összeállításokat meg nem nézek. Nincs is miből összeállítani. Mindig csereberélek lapokat, ha látom, hogy kis haszna van és csak 10ből 1ben esetben működik lap. Akkor keresek mást. -
icyshadow #27779 És hol írtam, hogy nem magas szintről beszélek a skill igény terén? Pont azt írtam, hogy kezdők még nem tudják átlátni, hogy nem mindig arcot kell ütni ész nélkül. Amit magadra vettél, utólag érthető okokból, bár nem neked szántam. (Magas szint meg magas rang közötti különbséget már nem is merem elkezdeni feszegetni, mert hajnalig itt leszek megint.)
Értékelhetetlen lapjárása mindenkinek van, de ennek semmi köze sem az ellenfél által játszott pakli típusához, sem pedig a tudásszintjéhez. Egyszerűen rosszul húztál. Felismered, meccs végén elkönyveled, továbblépsz. (Illetve ott a másik topik is, azokon a bizonyos napokon.)
A fejlődést pedig sajnos korlátozzák az ilyen gondolatok. Mindenkiét, akit beoltasz velük. Hiszen felesleges energiákat pazarolnak valaminek az utálatára, ahelyett, hogy megpróbálnák jobban megérteni és jobban játszani ellene. Pont ez az értelme, hogy próbálom megakadályozni, hogy ez a gondolkodásmód terjedjen. (Értem, hogy téged ez gondolkodásmód nem fog vissza. Nem is vitatkozom róla, csak a még nem fertőzötteket próbálom megmenteni, ha megengeded.) -
1Darton1 #27778 Egy igazi hős vagy, habár gondolatolvasásban még nem veszed fel a versenyt Istvánnal, a jósnővel. -
Zozo0122 #27777 Ez se így van.
Mire gondolhatsz Te - Zozo szerint a secretpala egy skilles deck, mert ő is tolja vele, és ez felmagasztalja a decket, mert ő megmondta és úgyse enged belőle, pedig téved.
A valóság: hónapok óta nem secretpaláztam, ÉS amikor játszottam vele, akkor is egy már majdnem control típusút játszottam, amiben volt BGH, Murloc Knight, Quartermaster, és egyéb olyan lapok, amiknek a hagyományos "gyors" secret pala variánsoknak közük sincs. Akkoriban coghammert se tettek még bele, de nekem volt, ezenkívül nyoma nem volt benne olyan lapoknak, mint secretkeeper, divine favor, leper gnome és hasonlók. Ez a variáns, amit én tényleg élveztem sokkal nehezebb volt, mint a hagyományos, de az egyébként counter deckekkel is fel bírtam vele venni a versenyt. Az más kérdés, hogy alapesetben a paladin a kedvenc hősöm, de elismerem, hogy túl erős. Játszok mostanság is paladint, de az hard control.
-
1Darton1 #27776 Azért azt tegyük hozzá, hogy te is teljes mellszélességgel propagálod a secret palát, miközben a primitív deckekről szóló véleményed tucatszám osztod meg velünk. -
Renegade #27775 állítólag a szürke ötven árnyalatában meg a vámpíros - picsogós filmekben is van pár jó ötlet. :)
-
Zozo0122 #27774 Ajj már. Jön a megmagyarázás megint, anélkül, hogy pontosan idéznél. Amikor a múltkor KOMOLYAN kifejtettem a véleményem, abban mondtam, hogy a facehunterhez is kell skill, MAGAS szinten. Igen, ott kell, de addig el lehet jutni nyomorékoskodva is, csak több idő.
Az én fejlődésemet nem korlátozza semmi, attól, hogy hőbörgök még ugyanúgy pontos statisztikát vezetek minden deckemről és elemzem is őket, gyakran naponta cserélek ki lapokat azért, hogy minél jobban alkalmazkodjak. Az, hogy utálom az aggro deckeket, nem jelenti azt, hogy nem nézem át őket. Számolni szoktam mindig, hogy mi az a sebzés amire maximálisan képes, tudom hogyan kényszeríthetem tradelésre, stb. A gond nem ezzel van, hanem azzal, amikor értékelhetetlen lapjárásom van. Persze ez a játék része, de zavar ha épp akkor következik be, amikor látom az ellenfélen, hogy semmi keresnivalója ott ahol van, azzal a tudással, hogy pakol kifelé és cső. A legjobb, amikor kb. 3 mp minden köre az ellenfélnek, olyankor azért gondolom mind érzitek, hogy na most aztán nem a skill vert meg.
-
icyshadow #27773 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dave, Dave. Nem vagy te ostoba, miért nézel engem annak? Ahányszor odaírt valaki, aki nem ért egyet a kis társaságotokkal, rögtön ment a nyüszítés, hogy xy nem is gondolta komolyan, és miért bántják.
Úgy állítjátok be, mint ha ebben a topikban lennének intoleránsak az emberek, holott éppen fordítva van. Én nem nézek le senkit azért, mert más céljai vannak a játékkal, mint nekem. A másik topic szószólói pedig mást sem csinálnak. Semmi gond nincs azzal, hogy egymásra találtatok ezen a téren, de mi lenne, ha az ebbe a topicba hozott hozzászólásaitokból nem sütne ugyanez a hozzáállás? Engem például csak ez hergel. Nem ZoZo személye, sem Shepé. -
Akkor ha olvasod láthatod h full komoly dolgokról is van társalgás és akinek véleménye van nem kezdi el oltogatni a másikat, ami miatt megalakult az a topik.
Az emberek meg minden kiegnél optimisták amit valahogy még szinte mindig sikerül lehervasztani a blizznek.
-
icyshadow #27771 Off, unatkozóknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dave, hogy ne legyél bizonytalanságban: általában olvasom a másik topicot is, mert nem szeretek lemaradni semmiről, de lehet nem kellene, mert elég mérgező.:/ Viszont nem fogok odaírni, hiszen mondtátok, hogy arra használjátok, hogy játék után kieresszétek a gőzt, és nem gondoljátok komolyan, amit írtok. Viszont ez ugye akkor visszafelé is működik. Akinek értelmes gondolatai vannak, nyugodtan jöjjön ide, senki nem fogja leoltani. Akinek meg annyira telik naponta, hogy valami fröcsögő irományban teljesíti ki a játék iránti gyűlöletét, amit még mindig játszik valamiért, pedig nulla sikerélménye van benne, annak a véleménye, amit nyíltan felvállalni sem mer, nem különösebben mérvadó.:) -
icyshadow #27770 Szóval ha nem akarsz győzködni olyanokat, akiket nem ismersz, akkor most mit is csinálsz?:) Költői kérdés, nyugi.
Nem neveztelek kezdőnek mellesleg. Az egész szál a Madinak adott válaszomra épül, amiből Shep magára vett valamit és belekotyogott. Madi pedig kezdő, és tanácsot kért. Visszaolvasva persze már értem, hogy félreérthető volt, de csak akkor ha korábban kamuztál. Ugyanis úgy emlékszem már egyszer túltárgyaltuk, hogy te érted, hogy a Face Hunterhez is kell skill, csak nem szereted az archetípust. Nem mondtál igazat akkor?:(
Mellesleg Shep tudását sem becsülöm le. Nyilván ragadt rá valami, ha egy éve játszik a paklitípussal. Mindössze arról beszéltem, hogy a hozzáállás, amivel viseltettek az bizony korlátozza a fejlődéseteket. De már világos, hogy nektek nem ez a célotok. Szóval én kérek elnézést.:)
Lehet panaszkodni a játékra. Értelme elsősorban mondjuk Blizzard fórumokon lenne, ott is "suggestion" vagy hasonló alcsoportok fele. De nem vagyok én az ellen sem, hogy itt tárgyaljátok ki az épp felmerült ötleteiteket vagy esetleg bosszúságaitokat. De nem erről van szó, ugye? Hanem ugyanazt a demagóg faszságot kell olvasni naponta. Ez a probléma csupán. Semmi más.
A Face Huntereknek meg egyéb fosoknak meg megyek szólok, hogy többet ne merjék elvenni a csillagjaidat. Eleve nem értem, hogy kerülnek veled egy rangra. -
-
icyshadow #27768 Rendben, akkor sok funt kívánok a kezdők farmolásához a nem netdeckelt pakliddal dumpster rankokon.:) -
Milyen legend deck, fun deck, semmi köze a valódi control priesthez, erről beszélek egész nap csak nem jutottál el odáig :D -
icyshadow #27766 Hát akkor sok funt kívánok a kezdők farmolásához a legend pakliddal dumpster rankokon.:) -
Én nem céloztam konkrétan senkire, hanem felvettem jó pár aggro deckkel nyomuló egyént és rohadtul nem haladnak sehova, erről beszéltem, ha rád is igaz arról én nem tudtam. Amúgy nekem havi cél mindig a 10 de köv hónapban lehet már csak 15 lesz, jobb a fun, mint a grind.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.19. 16:26:56 -
icyshadow #27764 Azt nem értem, hogy kiről beszélsz.:) Én előző hónapban rank 1 *****-on tetőztem Secret Paladinnal, csak elizgultam és sikerült egy lose streaket hipertiltté alakítani és visszabukni az egészet rank 5-re. De aztán még hónap vége előtt egyszer megint felmentem rank 1-re, csak elfogyott az idő. Ebben a hónapban pedig az eddigi leggyorsabb rank 5-öm volt Secret Palával. Akkor nem jutottam előrébb?:) Egyébként kezdem unni, többek között ezért se nagyon játszom azóta(rank 2 már megvolt, most rank 3 teteje), de még próbálkozom azért és ha ebben a hónapban nem lesz meg, akkor utána is, bár lehet más paklival. (Sok a zoo és megesznek.:( Amik meg ingyen winek a Priestnek, ami igenis viable legend deck most.:P )
Ha másokról beszélsz, akkor meg honnan tudod? Fenn van friend listen és ezt nézed, hogy rank alapján nem fejlődik semmit?:) -
Negritis #27763 :D te meg mindig általánosítasz én viszont cáfolom :D
amúgy a nagy többség továbbra sem játszik sztem napi 3-4 meccsnél többet annyiban pedig elmegy éveken keresztül is a különböző face deckek erőltetése
de simán kinézem hogy aggron kívül mással sose tolták és ha 1x használnának egy freezemaget vagy renolockot akkor más lenne a véleményük -
Kivételek mindig vannak de ne mond nekem ,hogy az a sok millió játékos mind ebbe a kategóriába tartozik, mert a végén még elhiszem neked. Amúgy nem is te lennél, ha nem hoznál mindig ilyen hülye példákat .D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.19. 16:06:42 -
Negritis #27761 tudok olyat aki diablo 2 act 5 egyik bossát ölte évekig napi töbszázszor
és neki az volt a fun -
Egyébként én értem ,hogy valakinek fun a face, meg a semmi közöd hozzá, csak azt nem értem ,hogy hónapokon keresztül is az, mert az ,hogy 1-2 kaszttal játszik valaki az egy dolog, mert van most már igen sok féle deck lehet variálni de, hogy ugyanaz megy hónapokig és láthatóan nem jut vele előrébb, na azt nem hiszem, hogy neki még mindig fun, sokkal inkább megszokás és a kényszeres nyerni akarásról van szó.