Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háborúzár 😄DD Amúgy átlagos a kaszt arénában.
háborúzárral miket lehet menni arénában?

már egy ideje gondolkodom rajta, mert tök hülye vagyok ahhoz a kaszthoz (nincsenek hozzá lapjaim), de érdekel milyen vele játszódni, néha ki kell mozdulni a pala, vazsi, rugó háromszögből. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kongy
Zseniális ez a paladin kaszt kihívás naxxramasban. Hetek óta szenvedek vele, egyszerűen nem birom megcsinálni ezzel a hulladék paklival 😄 KelThuzad meg egy rohadt csaló, amikor már kezdtem fölénybe kerülni benyomott egy twisting nethert.... nem tudom hogy képzelték ezt a blizzard-nál, de azt a buzit, aki ezt a meccset kitalálta egész életében azzal kínoznám, hogy csak ezzel a paklival játszhat.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lehet használni, csak nem érdemes 😄
mondjuk communion deckbe belefér 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Olyan undorító, hogy nem lehet használni se
Kongy
Ez a Tree of Life egy elég undorító lap amúgy, biztos vereségből tudja magát kihúzni a sokadik körben a druid, aztán már kb a fatigue dönt. Múltheti brawl-ban érdekes dolgokat lehetett vele produkálni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

elmész ám a sóhivatalba

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Amúgy ez egy nagyon troll játék. Volt már egy sima meg egy golden tree of lifeom is...😄

Na, megtört a jég! Kiesett az első óriásom, egy molten 😄 Vagyis, pontosabban korábban esett már egy, de az clockwork és GVG.
oh, ezt nem is szoktam nézni 😄

na meg itt SG-n is kint van.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pc guru onlinera elég ha felmész

DarkHorSe
+van

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
linkt

Swedish people are albino monkeys

ja olvastam, na látod az az amit nem értek. országos hősök, nők, pénz, hírnév, és mindezt bedobni + pár milláért, ráadásul ez már bűncselekmény, inkább húztak volna fel egy csíkot élő adásban, attól még a hírnevük is nő. 😊

koreában sc2 bundabotrány van megint 😄

mindettől függetlenül azért ez milyen már, hogy van jó pár ember, akik ujjgyakorlatként belekattintgatják magukat a legendába (Belezőgép is ilyen, csak neki lehet, hogy pár órával több kell).

ezen a dopping dolgon mindig jót mosolygok, már mint azokon akik meglepődnek, hogy úúú ez a sportoló is, meg úúú az is, hát ja, nem mindenki tudja megfizetni a személyre szabott dizájner-doppingokat. 😊

ettől függetlenül érdekes, hogy lesz dopping teszt, jönnek majd a drámák az e-sportba is 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.10.19. 14:04:04

Akkor egy állat 😄DD Csak Xixot meg ne hívják...bár szerintem nem is merik 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.10.19. 14:02:00
Forsen pont nem aludta ki magát amúgy 😄 állítólag hajnalig streamelt 😄

Dehogy.

Egyszerűen nekik ez kb. az életük.
- Sokuknak lazán megvan a napi 8 óra is, jól bírják a grindet.
- Nincsenek anyagi gondok, nem terelődik el a figyelmük, stb.
- Egymás mellett ülnek és egész nap ott vannak, így könnyebb koncentrálni + a versenyszellem is elég erős lehet, otthonról sokkal nehezebben bírnák.
- Előtte nyilván rendesen kialudták magukat, nem kétlem azt se, hogy valami kis pörgetőt bedobtak, itthon is lehet bőven LEGÁLISAN is hozzájutni, ott van kezdetnek a Mental Focus, jól meg tudja dobni az agyat nehéz vizsgák előtt 2-3 órára 😊 Nincs ezzel baj, segíti a koncentrációt, nem ítélném el őket érte, maximum akkor, ha van köztük aki bizonyítottan nem dobta fel a teljesítményét semmivel sem. Itt jegyezném meg a szkeptikusoknak: Reynadot 18 hónapra banolták a Magicből csalásért. 😊
- És a többi player. Na most nagyon sokan követték a streamet, még ha volt is delay. Vannak játékosok, akik egyszerűen free wineket dobálnak a kedvenceiknek, vagy direkt húzzák az időt azzal szemben, akit nem kedvelnek. Úgy kellett volna, hogy kitakarni a nevüket és valami olyan névvel játszatni őket, amiből nem lehet rájuk ismerni.

Na de még ezeken túl is szép teljesítmény, én nem tudnék ennyit grindelni, sőt 2 órát se egyhuzamban. Idegrohamot kapnék 😄
nekik azért 2 év alatt napi 50 meccs rutin
én van h 1 hónapba nem mék 50 meccset kis túlzással 😄

ez azért elég mellbevágó srácok, ha okos vagy, meg van tapasztalatod, akkor legenda, bárhogy, akárhogy.

Mi akkor itt ennyire hülyék lennénk? 😞

Darthmushroom
😮 ezt jó tudni, köszi. Negritis-nek szintén.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Ha vissza is esel az adott havi legjobb elért ládát kapod, questeknél is mutatja
ranked reward
15től jár golden rare lap, az simán elérhető 😄

én azon agyalok h mivel másszak fel rank8ról rank5re minél hamarabb mer holnap megjelenik a Rebel Galaxy aztán hétvégén meg a gw2 kieg 😄

dave9004
15-töl két arany common, 10 től arany rare és common, 5től arany epic és common, legend meg arany epic és két common
Darthmushroom
buta kérdés, de melyik az a rang amiért már komolyabb ajándék jár és reális is elérni egy nem túl profi játékosnak? csak azért kérdezem, h most 17-en állok és játsszak e és kockáztassam h visszaesek vagy ne.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

anno trumpnak ilyen ~150W kellett hogy full f2p accal meglegyen neki a legend
szeptemberben kb 160W-je volt asszem és úgy lett kb rank3

Na, meglett az infó, konkrétan 101 winjébe került Savjz-nek, hogy rank25-ről legendre jusson, ami kombózva azzal, hogy összesen 95 (5×2+5×3+5×4+10×5) csillagot kell összeszedni és az utolsó 25 nem is winstreakelhető brutális winrate-re enged következtetni.

thx Dave

de most akkor nem úgy van, hogy meg volt rendezve? meg bemákolták? mert ilyen nincsen ám, csak szerencséjük volt, nem? 😊

na jó lelövöm magamat, de W&L, valaki visszajöhetne, hülyére verni a többieket 😊

Tekinthető egyfajta bizonyítéknak arra, hogy igenis a sok RNG ellenére azért nagyon is szerepet játszik a skill a játékban.
Arról nem is beszélve, hogy azért nem a játék elejétől játszották a kész paklit.
Talán Savjz-nál láttam, hogy összesen volt talán 115 winje? És abból ki tudja mennyi legenden történt.
Kíváncsi lennék hány játékos tudna egy teljes lapkollekcióból akár 150 win alatt legendet csinálni...

Jó fricska azoknak is, akik állandóan azt hangoztatják, hogy az egész játék egy rulettasztal és ők csak azért nem voltak még soha legendek, mert van életük, amúgy az csak a farmolásról szól. Itt a példa, nem kell olyan sok win ahhoz a legendhez, ráadásul 3-an is megcsinálták a 4-ből, szóval nem kell hozzá szupermázli se. Persze skill az nem árt... 😊
dave9004
Azért az h 24 óra alatt zoo dragon priest meg facehunter legend lett, felteszi a kérdést, hogy 18 nappal a szezon kezdése után hogy lehetnek r12+ rákpalák, hunterek, zook a létrán.
"At the end of the contest whoever is highest on the ladder wins the $5,000 prize and is crowned champion. (stars count, legendary rank counts)"
End of contest egy időpontot jelent, nem pedig azt a rankot, amikor az utolsó játékát befejezi. Persze ebbe is bele lehet magyarázni mást, csak szólni kell egy jogásznak.
De még ha az is lenne a szabály, akkor is max a döntést fogadnám el, de azt mondanám, hogy hülye a szabály.

Edit:
Ja és köv sor a szabályokban:
"Every segment (contest end, every pause for a duel, etc) will start when every player finishes their current game."
Tehát contest end akkor van amikor minden játékos befejezte a játékot. Nem pedig minden játékosnak különböző időben. Szóval ide nagyon okos jogász kell, hogy ezt kimagyarázza. 😊
Utoljára szerkesztette: DRFlame, 2015.10.18. 21:51:48
amúgy az alapján, sőt saját felülete alapján is 116. volt Forsen
csak a felugró felület mondta h 115

és a lényeg az hogy mikor fejezi be, nem az hogy aktuálisan hol tart, mivel 1-1 meccs nagyon el tud húzódni ezért feltétlen lenne fair amit mondasz

amúgy ez inkább promo verseny nem túl komoly

Bárki alatt azt értem, akinek mindkét versenyző szerepel a friendlistjén, mert annak biztos azonos időpillanatban érvényes lista látszik. Ez bármelyik versenyző is lehet.

http://www.twitch.tv/forsenlol/v/21114201
24:15:44-től

http://www.twitch.tv/savjz/v/21259213
3:53:45-től

Mindkét versenyzőnél jól látható az eredmény.
Nem számít hogy mi volt előtte. Amikor már egyikük sem játszik, akkor bárkinek a képernyőjén látható a végleges sorrend. Az aktuális szám ugrálhat, mert a ladder többi játékosa folytatja a játékot, de a sorrendjük nem tud felcserélődni. Vagyis amikor mindenki befejezte a játékot, akkor frissítés (relog?) után látszik a végső sorrend. És relog után tisztán látszott a sorrend.

De mondjuk a sniperek miatt meg a "hagyjuk nyerni" hozzáállás miatt amúgy se igazán lehet komolyan venni ezt a versenyt.
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy két különböző időpontban elért rank alapján döntetlent ítélni nevetséges.
Igen, annyit mondjuk simán megcsinálhatnának a következőre, az nem venne el kábé semmit a műsor jellegéből és jelentősen csökkenthetné a retard külsősök okozta problémát.
Persze még mindig kitalálhatják streamről, de az nyilván kisebb arányú lenne. És még arra is ott a késleltetés, ami persze már nem olyan jó, de még mindig beleférne talán.
sztem a név-friendlist kitakarás nem lenne rossz dolog
pl trump is úgy tolja

és annyira nem nehéz olyan "layout"-t csinálni a streamre

Előtte pedig Savjz-t 134-nek mutatta, Forsennek pedig egyszerre írta középen, hogy 115 és oldalt, hogy 116.
Szerintem ebből az egészből annyi derül ki, hogy ez a kijelzési rendszer nem precíz és naprakész annyira, amennyire ehhez kéne és legfeljebb úgy lehetne ez alapján igazságot tenni, ha a Blizz publikálná a konkrét MMR értékeket a verseny végén.
Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy egy független account bejelentkezik és akkor valószínűleg nagyjából egyszerre frissíti mindkettőt, talán, de ki tudja...
Szóval szerintem az adott helyzetben teljesen jó döntés volt az, amit a szervezők hoztak és ezzel a közvéleményt elnézve nagyjából mindenki egyet is ért, szerintem ezt kár firtatni.

Ami persze felmerül, hogy ebben a formában ez a verseny nem tud teljesen fair play lenni akárhogy is csinálják. A nagy kérdés, hogy ezzel akarnak-e kezdeni bármit.
Szerintem ezt csak nagyon komoly változtatások árán lehetne megoldani, álnéven játszás, friendlistek kitakarása, komoly stream késleltetés, esetleg az egész felvételről megy satöbbi...
Szerintem ezzel pont a lényegét veszítené el ez az esemény, szóval én bízom benne, hogy maradni fog ez a rendszer, legfeljebb mindig lehet egy jót vitatkozni a végkifejleten. 😊
Esetleg annyit változtatnék, hogy kifejezendő, hogy ez inkább egy show, mint egy verseny minden résztvevőnek, aki végig kitart adnék pénzdíjat az elért eredmény arányában, a győztes meg kap mellé egy oklevet/kupát.
De azt azért érted, hogy amikor Forsen képernyőjén feljött a 115, az azt jelentette, hogy 114 játékos előzte meg, és a frissítés után az is kiderült, hogy abból a 114-ből az egyik Savjz volt?
annál a dudu variánsnál amit végül tolt igen, de azért a normál midrange kombó dudunál nem
az mondjuk becsülendő hogy nem a "biztos"ra ment és újítgatott

legend 1100 környékén végzett kb
túl későn ért fel legendre hogy beérje a 2 állatot 😄

Shep
Az is gyorsabb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tényleg, Firebat hová lett közben? Sajnos az egészből talán ha 1 órát néztem és abból 50 perc a vége volt, de akkor már nem játszott Firebat. Bealudt?
Köszi szépen!
dragon priest?

Shep
Teljesen jó szerintem a druiddal, az volt a leglassabb deck a 4 közül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!