• Zozo0122 #27774
    Ajj már. Jön a megmagyarázás megint, anélkül, hogy pontosan idéznél. Amikor a múltkor KOMOLYAN kifejtettem a véleményem, abban mondtam, hogy a facehunterhez is kell skill, MAGAS szinten. Igen, ott kell, de addig el lehet jutni nyomorékoskodva is, csak több idő.

Az én fejlődésemet nem korlátozza semmi, attól, hogy hőbörgök még ugyanúgy pontos statisztikát vezetek minden deckemről és elemzem is őket, gyakran naponta cserélek ki lapokat azért, hogy minél jobban alkalmazkodjak. Az, hogy utálom az aggro deckeket, nem jelenti azt, hogy nem nézem át őket. Számolni szoktam mindig, hogy mi az a sebzés amire maximálisan képes, tudom hogyan kényszeríthetem tradelésre, stb. A gond nem ezzel van, hanem azzal, amikor értékelhetetlen lapjárásom van. Persze ez a játék része, de zavar ha épp akkor következik be, amikor látom az ellenfélen, hogy semmi keresnivalója ott ahol van, azzal a tudással, hogy pakol kifelé és cső. A legjobb, amikor kb. 3 mp minden köre az ellenfélnek, olyankor azért gondolom mind érzitek, hogy na most aztán nem a skill vert meg.