• Zozo0122 #27755
    Te el vagy tévedve. Olyan embereket nevezel kezdőnek meg fogalmatlannak, akik már több, mint egy éve játszanak. Én meg már mindennel 60-as vagyok és priesten kívül minden classal elmentem már rank 5-ig, de voltam rank3 is, de a gyomrom felfordult attól, hogy az utolsó napokban aggroparádé van, és streak hiányában kiégetnek, főleg ha egy rosszabb szériám van. Ezenkívül én csak saját paklikkal játszok, ezt bárki megmondja, sokan nézik innen. Nincs már laphiányom, tele vagyok lappal meg dusttal, hiányzik néhány legend, de ha kéne craftolnám őket. Nem értem a facehuntert meg ezeket a fosokat? 10-ből 8-at a porba alázok, a maradék kettő viszont igenis idegesít, mert ellopja a csillagomat, mert nekem szar kezem volt. Meg kéne érteni, hogy aki panaszkodik, nem feltétlenül béna. Átlagos játékos vagyok, de nálam sokkal jobbak is panaszkodnak a játékra.

Arról én nem tehetek, ha valakinek nem sikerül megértenie amit leírok, gyakran nincs kedvem még egyszer törni magam vagy átfogalmazni, mert úgyis vita lesz belőle, annál meg van jobb elfoglaltságom, mint hogy olyanokat győzködjek akit nem ismerek.