• Zozo0122 #27559
    Hát, ha a nyers véleményem érdekel akkor szinte pontosan ez a facehunter. Nincs sok kombinációs lehetőséged, "szinte" csak nyers sebzésed van, a lapok totál tisztelete nélkül úgy teszel ki minden kártyát, hogy tudod maximum egyet ütnek és jónapot, úgyis, vagy ha fennmaradnak egy kört se számít olyan sokat, mert bőven van még azonnali sebzésed. Néha el kell vállalni 1-2 tradet, de aki ezek felismerésétől azt hiszi, hogy jól játszik, akkor szerintem túl nagy az önbizalma. Szerintem a jelenleg metában lévő deckek közül a legostobább, a facepala meg a faceshaman skillesebb nála. (azok sem nagy cuccok, de lényegesen több dologra kell figyelni) Senki ne vegye magára, tudom, hogy a legtöbb játékos néha előveszi 1-2 könnyű win reményében. Viszont tény, hogy aki már alapból is jó játékos, az eredményesebb a facehunterrel (is), mint egy kezdő. Lehet aggrot jól játszani. Lehet az aggroban is 2-3 kört előre gondolkodni, sőt szerintem kell is. De messze nem olyan nehéz, mint bármi más típusnál, ahol rengeteg tényező van, itt meg maximum az, hogy 5. manánál ha esetleg van healbotja akkor inkább legyen most boardom és a végére a burst spellek, vagy a hmm 4. körben tolta a consecet, 3 lapból nem valószínű, hogy van nála még egy, főleg, hogy abból 2-t mulliganelt, és hasonló szituk.