40521
  • Zozo0122 #27559
    Hát, ha a nyers véleményem érdekel akkor szinte pontosan ez a facehunter. Nincs sok kombinációs lehetőséged, "szinte" csak nyers sebzésed van, a lapok totál tisztelete nélkül úgy teszel ki minden kártyát, hogy tudod maximum egyet ütnek és jónapot, úgyis, vagy ha fennmaradnak egy kört se számít olyan sokat, mert bőven van még azonnali sebzésed. Néha el kell vállalni 1-2 tradet, de aki ezek felismerésétől azt hiszi, hogy jól játszik, akkor szerintem túl nagy az önbizalma. Szerintem a jelenleg metában lévő deckek közül a legostobább, a facepala meg a faceshaman skillesebb nála. (azok sem nagy cuccok, de lényegesen több dologra kell figyelni) Senki ne vegye magára, tudom, hogy a legtöbb játékos néha előveszi 1-2 könnyű win reményében. Viszont tény, hogy aki már alapból is jó játékos, az eredményesebb a facehunterrel (is), mint egy kezdő. Lehet aggrot jól játszani. Lehet az aggroban is 2-3 kört előre gondolkodni, sőt szerintem kell is. De messze nem olyan nehéz, mint bármi más típusnál, ahol rengeteg tényező van, itt meg maximum az, hogy 5. manánál ha esetleg van healbotja akkor inkább legyen most boardom és a végére a burst spellek, vagy a hmm 4. körben tolta a consecet, 3 lapból nem valószínű, hogy van nála még egy, főleg, hogy abból 2-t mulliganelt, és hasonló szituk.
  • icyshadow
    Azt én elhiszem, hogy neked nem nehéz, de ettől még a Face Hunter nem arról szól, hogy managörbén rakom le az arcbatolható charge minionokat. A között, hogy nem nehéz , meg hogy magát játssza a pakli, (főleg magas szinten), van néhány árnyalatnyi különbség. Persze casual quest farmra tökéletes, de ladderezni nem az, ha csak nem nagyon ideális a meta környezet, de akkor se ingyen rank 5.
  • Negritis
    a facehunter azért szokott változni folyamatosan mikor jönnek ki az új lapok akkor variálnak rajta
    ettől függetlenül nem egy hűde nehéz deck

dave9004 #27554
    csak trollkodás volt, nincs nekem semmi bajom vele (kicsit zavar a lekezelő stílus de bőven elviselhető)
  • Zozo0122 #27556
    Hát, jött ma ellenem olyan akit tuti vert :DDDDD De amúgy nem kell komolyan venni ezeket a dolgokat :D
  • Zozo0122 #27555
    Nincs semmi, az utóbbi 5 évben kb. annyi volt az fps karrierem, hogy leszedtem a SW:Battlefront bétát. Hülyéskedek, ennyi az egész :D Nyilván gőzöm sincs a játékhoz. A hunterhez főleg a 315 ranked winemmel :D Tény, hogy ebből max 15-20 meccs volt facehunter, mert az nem jött be, de attól még tudok játszani ellene. Főleg, hogy az kb. a legkevésbé variálódó deck, szinte mindenben több a lapcsere, van ami havonta megújul.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.01.07. 17:03:13
  • dave9004
    megy a lövöldözés megint :D
  • icyshadow
    Az is egy játékstílus(aminek köze nincs az aggrohoz:p), bár tőlem távol állt az ilyesmi, valószínűleg, mert sose ment annyira.:P Bár én inkább aréna jellegű fps-sel (Q3) játszottam anno, ott is 1v1-t. Ott meg nem volt ilyen, hogy lemákol egy kezdő. Ha valakinél nagyságrendekkel jobb voltál, az nem lőtt pontot se... Szóval, ha valakit zavar a random, az inkább próbáljon ki ilyesmit. Na de ez már off.:P
  • Negritis
    jó hát zozo szeret általánosítani és abból hogy ki milyen deckel játszik megmondja hogy a nagynja verte-e 3 évesen :D
  • Renegade
    kemper csipa?
  • icyshadow
    Mai ellenfél paklik R9-R10 környékén:

Reno Lock
    Tempo Mage x3
    Midrange Hunter
    Midrange Shaman
    Zoo Lock
    Control Priest
    Reno Mage
    Fatigue Warrior
    Aggro Shaman
    Freeze Mage
    Oil Rogue

Ebből az Aggro Shaman aggro pakli, vagy esetleg még a tempo mage, illetve a zoo lock gyorsabb, de még akkor is kevesebb, mint 50%. Ettől még én sem szeretem jobban az aggroshaman-t pl, de lassult a játék eleget.

Amit nem értek, hogy vajon milyen trauma érhetett az fps játékok terén, hogy az azokat játszó játékosokat is az általad gyűlölt aggróval azonosítod. Ez egyrészt azért vicces, mert fps játékosok kedvelt játékstílusa is nagyon eltérő. Másrészt meg nyilván minden játékközösségben van egy réteg, akiknek nem sok köze van a játékhoz. Kompetitív szinten viszont egy fps játékosnak is kell gondolkodni, nem is keveset, és ott nincs 1 perc döntéshozásra, mint itt HS-ben. Nem beszélve arról, hogy egyéb, fejleszthető készségek is szükségesek a játékhoz, amire HS-ben egyáltalán nincs szükség, mint pl reflex, kézügyesség stb. Szóval valami olyasmiről beszélsz megint, amiről halvány lila gőzöd nincs. (Mint a facehunter, amivel szintén nem játszottál 20 meccset se, de azért te tudod, hogy hogy működik.)
  • Renegade
    az a nagyon durva, hogy stabilan legyorsulja a face-charge huntert, és ha valami csoda folytán levered mindenét az 5. körre, nos a 6.-ban kézből megöl. :)

szerintem még a controll warriort is jó eséllyel megeszi.
  • dave9004
    csapat fos lap, kijön az 1/3 ami overlódonként attackot kap, és kész is :D
    "milyen jó lesz a sámán végre kap olyan lapot ami megfogja az aggrot az elején" ja
  • cesar22
    ha ezt az ocsmány szemét fészsámánt nem hozták volna létre, nagyjából elégedett lennék a mostani játékkal
  • Zozo0122 #27546
    Lol :D Amúgy tény, hogy lassult a játék, de még mindig nem eléggé. Még mindig túl sok az aggro túl nagy winrátával, az aggro játékosok meg csak nem fogynak, biztos megunják az épp újonnan kiadott fps-t :D Nagyon végletes ez a játék, nagyobb balance kéne. Kár, hogy a Blizz nem foglalkozik ilyen baromságokkal, inkább azon gondolkodnak, hogy a kezdőknek legyen ice ragere, mert a basic lapok gyengék, szóval érezniük kell, hogy egyre jobb lapokat nyitnak.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.01.07. 15:56:20
  • dave9004
    szegény lothar meg összeesett stream közben azt elvitte a mentő :(
  • Negritis
    főleg a mage-nek :D
  • cesar22
    kéne még néhány lava burst, crackle féle spell a többi classnak is, az esélyegyenlőség jegyében
  • 1Darton1
    Válts valami modernebb rákra, azoknál nincs nagy jelentősége, hogy mennyit gyógyít az ellenfél.
  • dave9004
    ja kár, hogy most már nem minden meccs ér véget 10 mana elérése előtt
  • Zozo0122 #27540
    Szerintem tökéletes lapok egytől egyig :)
  • Pongyi
    Hali. Nem tudom ki hogy van vele de ezekkel a 12-20 hp-t visszagyógyító lapokkal jól elbaszták a játékot szerintem.
  • Renegade
    egyszer már nekem is volt :)
  • Shiver
    a bonus részén nagyot kacagtam, velem ez 2 hetente egyszer megesik, hasonló fejjel viselem nagyrészt, de fele arányba játék közbe történik mert mondjuk hangosítom a zenét stb. és conceed, erre bezzeg basztak rakni tényleg conceed vagy sem funkciót

és van még olyan eset amikor win-re állok (2 kör max és megnyerem) és akkor Conceed, na akkor kurvára ideges szoktam lenni

de ellen is csinálta már, ezt onnan tudom hogy winre állt és cc-zett :D
    Utoljára szerkesztette: Shiver, 2016.01.07. 14:57:00
  • icyshadow
    A secret a secretkeeper előtt és a minion a juggler előtt is lehet helyes játék, azonos körben is. Persze ettől még a Secret Paladin nagyon erős, de nem osztogat ingyen győzelmeket akármilyen környezetben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a tegnap, illetve ma lejátszott, összesen 22 meccsből 1x találkoztam secret paladinnal...
  • Negritis
    én szoktam nézni, csak hosszútávon nehezen viselem a kislányos visongatását :D
    de 10-15 percekre tökéletes, főleg hogy egyébként elég jó játékos, csak nem nagyon magyaráz
  • Zickler
    Szerintem még mindig mérföldekkel jobb mint Forsen.
  • Negritis
    nemtom mennyire felvett személyiség ez, megjátsza magát kicsit de sztem csak produkálja magát mint az 5évesek
  • dave9004
    csínján. Amaz a nagyrészét megjátsza a fevett személyiségnek megfelelően.
  • cesar22
    ellenem rendszeresen megtörténik, hogy előbb raknak secretek, a secretkeepernél, a juggler előtt 1-2 miniont, mert akkora balansz van, hogy ez sem számít, így is simán nyernek
  • Renegade
    irigylem a srácot, hogy tud ennyire örülni ennek a játéknak :)

• Shep
    Na ennyire bonyolult ez a deck ,hogy első meccsen lazán ki lehet hagyni a lethalt, mert bőven belefér, vagy csak én vagyok nagyon szar matekból .D

Update: Nem, mégis tudok számolni, ő is rájött később.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.07. 12:15:57
  • Negritis
    trump teaching cancer

• Renegade
    biztos engem?

nem mutatja :(

Petimalac 2708
  • Zickler
    Felvettelek friendlistre, de nem akarod elfogadni :D
  • Renegade
    na, megvan megint a 150 arany, megnézed?
  • Renegade
    majd megnézhetjük, ha lesz megint aranyam (na jó laz brawl végére összejön) :)
  • Zickler
    Draftolok én neked egyet.

Egyébként én azóta nem használok heartarénát, amióta egy shaman runban minden 3-as dropot rám akart erőltetni a kb. 20 pick után, mert szerinte az hogy volt 8 db, 3 costos lapom az nem garantálja azt hogy lesz 3 manás playem.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 22:27:32
  • Renegade
    simán csak annyit csináltam, hogy kiválasztottam azt amit javasolt, köv párat még így csinálom aztán meglátom.

azért nem tudok véleményt mondani egyelőre, mert dec. eleje óta tényleg bármi agyonver, olyan játékos is, akin látszik, hogy még nagyon kezdő.
  • Zickler
    Uramisten... mi vett rá arra hogy pickelj 10 db low costos lapot, amiből csupán csak 1(!), 2-es drop?

Szerk.: bocs, 2, nem láttam a Shrinkmeistert.

Úgy látszik Heartarenán, csak a mana costot nézik, a statokat nem.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2016.01.06. 22:21:08
  • Renegade
    ééés, atom-mega programmal is folytatódik a szopó, 1-3 :)

gyakorlatilag meg sem tudtam karcolni az ellenfeleimet :)